Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Ahojte ja o 3tej hore a nedalo sa my potom zaspať taky kŕč som cítila ale ináč nič večer tak isto pobolievanie v podbrušku
@lienka_9 ja som bola vcera podvecer odviest synovca na trening a vtedy to pichanie bolo dost intenzivne ale cez noc uplne ok a teraz rano nic zvlastneho
Baby a ešte sa snažíte ležať?
Ja ešte dnes budem ležať, aj mi tak povedali ze 3 dni...a odzajtra už budem fungovať normálne, teda samozrejme ze žiadna záťaž ani fyzická aktivita
Baby ja asi napíšem doktorovi, ze ci to je normálne pociťovať bolesť alebo skôr taký tlak pri močení... stretli ste sa s tým niektorá?
@lienka_9 ja som sa s tým strela ale pri odbere vajíčok.... Nemyslím si ze je to niečo vážne ale pre istotu zavolaj.... Ja som vždy volala koordinátorke keď sa my niečo nezdalo.... Ja som sa akurát teraz dobre rozculila že sa celá klepem od nervov aj podbrusko ma začalo bolieť dúfam ze som to neposrala 😪
@verka138 ja este dnes oddychujem na gauci, predsa len pre istotu
@verka138 ach to mi je luto, skus prosim meditacnu hudbu mozno to upokoji
@bambi275 ja som v pohode, praveze dnes bez akychkolvek prejavov tak neviem🤷♀️
@januska777 to čakanie že?
Ja tiež nič necítim
Ani ja žiadne zmeny nepociťujem až na to poobede ale ľahla som si a prešlo to
Dobré ránko lásky....
Ko ečne som sa vyspala. Isla som spat o pol 9tej a spala som celu noc. Uz zarezavam práci. Krasny piatok prajem 🥰
Dobre ránko ❤️ dievčatá dnes 4. deň.. už len 10 🍀🥰🍀
Dobre ranko ❤️
Ani u mna žiadne príznaky
Nič neobyčajne alebo iné
Držím nám palčeky
Už len 10 dni
@bambi275 presne

@januska777 ahoj, mňa večer chvíľu pichalo a potom som zaspala. Ale to pichanie v podbrušku bolo také že každých 5 minút, nie stále a ty?