Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Ahojte babule, no čo niečo nové? ☺️
Ahojky 🙂mna 2 hodiny po vklade pichlo na pravej strane a trosku pobolelo.. odvtedy nic..a vcera ma pichalo na pravej strane zase.. a sem tam mam trosku take slabulinke tlaky v maternici🤔
@sonula1991 po vklade pichalo aj mna a cítila som taky hrejivý pocit...a to je asi tak všetko... dokonca uz ani prsia ma tak nebolia ako ma boleli tie prvé dni po vklade
@verka138 aj ja som dnes upratovala trochu povysavala a kupelnu sprataka
@lienka_9 rano som mala taky tlak na pravej strane ale inak fakt ze nic ine...
Baby s to spinenie z uhniezdovania ktorý deň po vklade byva?? Zažili ste to niektorá? Myslíte že už by o takomto čase malo byť embryo uhniezdene?
@andrea_r016 áno mňa bolelo celkom intenzívne
Ešte nemáte nutkanie testovať? 🍀
@lienka_9 najskor áno potom som mala pozitívny aj večer...napr. digitálny som robila na 7 deň večer a bol pozitívny ale mne sa muselo moje embryjko zahniezdiť ihneď...asi je to rarita...lebo na 12 deň som mala už HCG 1500 a na 14 deň 4200 🙏 vkladali mi už plne hatcgujúcu 6 dňovú blastocystu neviem aké Vám
@lienka_9 ja tak isto 😉 upratujem veľmi pomaličky a s kľudom dávam si aj pozor musím sa niečím zamestnávať lebo už my hrabne s toho čakania
@januska777 veru pomaličky po troške 😉
@lienka_9 ja popravde nie asi az predposledny den
Baby co vám poviem už by som aj chcela vedieť aj keď je ešte skoro ako som na tom..... ale na druhej strane som ešte rada v tom sladkom nevedomí a užívam si pocit ze drobec je tam ❤️
@lienka_9
@januska777
@alex1656 Baby a neviete embryjko sa rozmrazuje v deň vkladu alebo predtým deň to vôbec neviem
@verka138 mne volali poobede den predtym ze rano sa bude rozmrazovat na vklad o 12:00

https://www.babyweb.sk/4-tyzden-tehotenstva-vyv...
Tuto je to krasne rozpisane od 1.tyžna co je vlastne posledna ms...