Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Ahojky 🙂mna 2 hodiny po vklade pichlo na pravej strane a trosku pobolelo.. odvtedy nic..a vcera ma pichalo na pravej strane zase.. a sem tam mam trosku take slabulinke tlaky v maternici🤔
@sonula1991 po vklade pichalo aj mna a cítila som taky hrejivý pocit...a to je asi tak všetko... dokonca uz ani prsia ma tak nebolia ako ma boleli tie prvé dni po vklade
@lienka_9 rano som mala taky tlak na pravej strane ale inak fakt ze nic ine...
Baby s to spinenie z uhniezdovania ktorý deň po vklade byva?? Zažili ste to niektorá? Myslíte že už by o takomto čase malo byť embryo uhniezdene?
@lienka_9 najskor áno potom som mala pozitívny aj večer...napr. digitálny som robila na 7 deň večer a bol pozitívny ale mne sa muselo moje embryjko zahniezdiť ihneď...asi je to rarita...lebo na 12 deň som mala už HCG 1500 a na 14 deň 4200 🙏 vkladali mi už plne hatcgujúcu 6 dňovú blastocystu neviem aké Vám
@lienka_9 ja tak isto 😉 upratujem veľmi pomaličky a s kľudom dávam si aj pozor musím sa niečím zamestnávať lebo už my hrabne s toho čakania
@januska777 veru pomaličky po troške 😉
Baby co vám poviem už by som aj chcela vedieť aj keď je ešte skoro ako som na tom..... ale na druhej strane som ešte rada v tom sladkom nevedomí a užívam si pocit ze drobec je tam ❤️
@lienka_9
@januska777
@alex1656 Baby a neviete embryjko sa rozmrazuje v deň vkladu alebo predtým deň to vôbec neviem
@verka138 mne volali poobede den predtym ze rano sa bude rozmrazovat na vklad o 12:00

https://www.babyweb.sk/4-tyzden-tehotenstva-vyv...
Tuto je to krasne rozpisane od 1.tyžna co je vlastne posledna ms...