icon

Vložili mi 2 embryá

lilli202
23. nov 2012

Ahojte. V stredu som mala vklad vlozili my dve. Co poviete vam to vyslo hned NA prvy pokus??len odychujem cely den. pijem dene 3-4litre vody prsia ma bolia ani dotknut sa nemozem ..napiste my bojim sa ci to vyslo alebo ....

golianova37
14. mar 2013

Ahoj babulky.pisete tu,ze pijete vela vody.pomaha to nejako?alebo mate nejake rady.tie ktore ste uspesne dobojovali?

sudabe
14. mar 2013

@golianova37 ahoj máš dobru otázku s tou vodou to by aj mna zaujímalo prečo treba pít vela? a ty ako si na tom?

golianova37
14. mar 2013

@sudabe ja som 8den po KET. Mam za sebou 2xneuspesny pokus.no verim,ze teraz to uz bude.musi.a ty?

sudabe
14. mar 2013

@golianova37 ja som 7 den po prvom ivf. držím palce nech to vijde. do akeho centra chodis? a tie neuspesne ako nevolá si tehu?

golianova37
14. mar 2013

@sudabe chodim do gyn fivu.nebola som teh.tak mi to bolo luto,ze som sa na rok vzdala.no mala som 2embr.zmrazene tak som to isla skusit.no rozmrazili ich,ale zostalo len jedno.tak uvidime ako a ci sa zahryzne.aj ja drzim palceky.

sudabe
15. mar 2013

@golianova37 a kedy idea na krv? budeš si robiť ja test? ja idem v pondelok na krv a čím sa to blíží tak má laka testnut ale bojím sa sklamania.

golianova37
15. mar 2013

@sudabe ja idem v stredu.zatial som si nerobila test.asi ani nebudem.ak by si si nahodou robila tak mi daj vediet ako to dopadlo.ja sa tiez bojim.no ale verim,ze je to tam.

sudabe
15. mar 2013

@golianova37 presne to tak je aj v mojom pripade no uvidím možno si spravim a dám ti vediet pravdepodobne v nedelu. a v stredu držím palce

golianova37
17. mar 2013

@sudabe dakujem.daj vediet.a ako sa citis?mna furt boli brucho.inak nic.

sudabe
17. mar 2013

@golianova37 ahoj no aj mna bolí skoro stále v podbrusku jak keby som malá dostat ms, inac nic normalka. test nerobim ved už zajtra mám krv.

sudabe
18. mar 2013

@
@golianova37 ahoj tak dnes je super den som tehu hcg 89

loor_1
18. mar 2013

Ahojte 🙂 ja mám za sebou tiež 1.IVF, vo štvrtok som mala ET. Po punkcii som mala bolesti, mám ževraj nábeh na HSS :( takže veľa pijem, cikám ;D ale snažím sa myslieť pozitívne, občas mám pocit ako by mi mala mrcha prísť, potom je to zas OK... Tak neviem, mám z toho zmiešané pocity, a to čakanie ma zabíja :(

golianova37
18. mar 2013

@sudabe ahoj.tak to je skvela sprava.potesila si ma.velmi.drzkajte sa.tfuj tfuj

golianova37
18. mar 2013

@loor_1 ahoj.ano tie pocity su u kazdej ine.ja idem v stredu na krv tak uvidim.snad uz sa to podarilo.a tebe drzim palceky.

loor_1
18. mar 2013

@golianova37 silno držím palce 🙂)) ešte aj na nohách, isto sa podarilo 🙂))

sudabe
18. mar 2013

@loor_1 ahoj to máš pravdu s tým cakanim ale hlavne myslí pozitivne usmievaj sa a hlavne ver že to vijde držím palce.
@golianova37 dakujem a v stredu na teba budem mysliet a drzat palce

loor_1
18. mar 2013

@sudabe ďakujem !!!!! Snažím sa myslieť pozitívne, inak by to ani nešlo ;)

golianova37
19. mar 2013

@loor_1 dakujem moc moc.tak uz zajtra sa dozviem.och.bojim sa.

sudabe
19. mar 2013

@golianova37 ahoj tak zajtra napis kolko budeš mať hcg. držím palce

golianova37
20. mar 2013

@sudabe ahoj.tak dnes je nestastny den.mam to negativne.myslite,ze uz neni ziadna sanca?ja tomu nemozem uverit.

sudabe
20. mar 2013

@golianova37 ahoj s kolko si malá hcg?

golianova37
21. mar 2013

Ahoj.neviem kolko som mala.povedala mi,ze mate to negativne.a ty ako tehulkujes?

sudabe
14. apr 2013

@golianova37 Ahoj chystas sa nå dalsie? drzim palce, ja v pohode este sa velmi netesim kym neprejdu 3 mesiace. å aby som mala tehotensku knizku tak uz budem aj kludnejsia. amazon sa odpocivat å nic nerobim.

kika8259
29. júl 2013

Ahojte baby,píšem aj do tejto témy: som 27dní od ET (2.7.-2embryjká) a včera som bola na pohotovosti na sone, (začala som slabo špiniť) no doktor tam nič nevidel,ani len gestačný vak. podľa pm som 6+5tt a vidím že veľa kočkám tu na koníkovi bolo v tomto týždni vidieť aj plod aj akciu srdiečka.Ďalšie sono mám naplánované o 8 dní,myslíte že je nejaká šanca že sa ešte ukáže? doteraz som bola na krv 3krát pre potvrdenie tehotenstva,naposledy 19.7.,výšku hcg mi sestrička nepovedala- vravela len že všetko je v poriadku a hormón pekne rastie. tak ja už neviem,panikárim už pár dní, lebo tehotenskú nevoľnosť som mala iba raz a odvtedy žiadne príznaky Ďakujem za každú odpoveď

foryou25
29. júl 2013

@kika8259 nieco uz by malo byt v tomto tyzdni vidno, aspon vacok, akciu mozno ani nie, ale vacok ano, mne v tomto tyzdni uz vacky videli

kika8259
29. júl 2013

@foryou25 ☹ tak sa pripravujem na to najhoršie,tiež to nevidím veľmi pozitívne ☹

domuska11
29. júl 2013

Ahojte, moj muz ma diag.azoospermia a v oktobri nas caka IVF, kde si chcem vlozit dve embryja . Ako to prebieha, resp. odhovarali vas od toho lekari?? vsetci mi vravia, ze je to rizikove a ze si mame zamrazit a po roku ist opat na vklad, lenze to ja nechcem riskovat..Ako prebieha u vas tehostenstvo?? na jednej strane chcem dvojicky ale na druhej sa obavam, ci bude vsetko ok...

lubicaligocka
29. júl 2013

My zaciname Teraz v auguste a tak isto si chceme dat vlozit 2 embrijka. Mozem povedat dr, ze nech mi daju 2?

kika8259
29. júl 2013

ahojte , mne dr doporucil vlozit dve embryjka pre vyssiu sancu na uspech ... dr pozna váš zdravotny stav tak podla toho vas nasmeruje , vela stastia 🙂

tajomna21
31. júl 2013

tiez si myslim, ze dr vie, ci jedno alebo dve .... mne davali tiez dve, ale jedno "zahynulo" v 6.tyzdni .... ako poradit sa jasne, ale myslim, ze dr viem sam co a ako