Vložiť 1 alebo 2 embryá?
Ahojte,
Uz stimulujem na IVF a stojim pred otazkou , ktoru ste si asi kladli skoro vsetky babenky z IVF. Kolko embryi ste si nechali vlozit a aky bol vysledok ? Mali ste pri dvojickach ovela vacsie komplikacie?
Dakujem. 😵
Ahojte babule 😵
tak s tou vahou a " vyskou" sa prirajam aj ja 😵 presne ako na mna usite 😀
no mne vzdy pri ET vkladali 2 embryjka,nikdy nenavrhli ,ze ci jedno alebo dve a na KET mi vkladali aj 3 s tym , ze tie 2 boli slabe 😒 a uistovali ma ze je tam minimalna sanca skoro ziadna ze by sa uchitili vsetky 3
aj ked musim priznat ,ze pri pomysleni na to ze ,by to tak bolo by som sa asi zblaznila 😲
zial ani jeden pokus nevysiel a tak ma teraz koncom novembra caka dalsi KET ,bude to moj 2 KET v 2 cykle 😵
mame este 5 mrazacikov ,tak snad sa koooonecne podari aj nam 😉
drzim palceky 😉,aby vam to vyslo 😵
@mirinda10 ja stále verím prvý pokus nevyšiel teraz idem na druhý koncom novembra,ale včera som si robila test a manžel aj švagriná tam vidia slabú čiarku..taký tieň..tak sa ešte raz testnem a uvidím..hovorí sa,že vela žien otehotnelo po IVF ked boli pod vplyvom hormónov..uvidíme necháme sa prekvapit
Ahojte, mám otázku, dajú sa už raz rozmrazené a deliace sa embryjká znovu zamraziť? Ide o tom, že moje sú (resp. boli) uložené v tých ich skúmavkách, či čo to je, po dvoch kusoch, teda ich aj rozmrazujú naraz. Takže ked mi povedali že tie 2 sa pekne delia, tak som ani nepípla, že zaveďte mi len jedno a druhé šupnite späť na mráz....šlo by to vôbec?
@deinad tak dipherelin mam 2 inj za sebou a dost ma stipu stipali aj teba?dnes sme boli vybrat v lekarni Gonal 900iu a potom zas dalsie inj.mne picha priatel lebo robi pri predcasne narodenich babatiek tak sa az tak nebojim inj pri nom haha.kedy ides na KET?drzim paste az sa to vydari.
ahojte, ja som mala ET prave dnes a vlozili mi len 1 embrijko (tu v UK moja klinika vklada len 1 vsetkym zenam pod 38 rokov ). ja som mala 11 vajicok, z toho 8 sa oplodnilo ale len jedno sa dostalo az do stadia blastocyst (5 den). Mame este jedno embrijko ktoremu davaju sancu dozriet do zajtra a pokusia ho zmrazit ak bude dobre. Aj keby som mala viacej dobrych embryi tak aj tak by som chcela vlozit len 1. Ja si neviem predstavit mat dvojicky alebo dokonca trojicky - ja budem mat problem aj s tym jednym 😀 ak sa to podari. Vsetkym babenkam gratulujem k uspesnemu iVFku a aj buducim maminkam drzim palce.
@katyka10 ahoj, aj mna to stipalo, preto povedz priatelovi, nech Ti to velmi pomaly strieka pod kozu, vtedy to skoro ani nie je citit, len trpezlivost a cvik, aj ked ja som mala kopec modrin uz na konci, kedz pichas dve injekcie denne, ale to zvladnes 😉, ja idem za dva tyzdne cca, uvidime podla kontrolneho UZ, ci bude vsetko ok, dakujem.
@katyka10 tak si to skús sama, lebo vtedy presne vieš, kedy to ide pod kožu, a najmenej to boli, ked uhol medzi ihlou a bruskom je co najmensi, cize ihlu treba dat co najsikmejsie, stlacit si kozu medzi dva prsty a potom to ide celkom rychlo, vobec si to nepripustaj, mysli na to, ze to je uplne ta najbeznejsia vec na svete, mysli na to, preco to vlastne robis a hned Ti bude lepsie, uvidis 😉
@deinad hlavne sa nestresuj a bud co najviac v klude.jej na moje meniny super mala by som doniest zimu,sneh a tebe tehotenstvo xi.drzim paste az ti to vyjde.ja hm zaujimavo mam dost folikul ale nechcu rast.ale zas hormony mam v poriadku takze uf neviem.v utorok mam zas kontrolu.
do akeho centra ty chodis?tak ja picham pergoveris a v utorok uvidim co bude.len ja mala predtym bolesti na vajecnikoch a maternici.od vcera jak picham pergo mam velke a silne bolesti.ale do utorka musim vydrzat.veru moja snaz sa mat klud a mysli pozitivne ako si budes hladkat brusko atd...hlavne nerozculovat.i ked u mna s tym bude problem bo moj syn ma vytaca kazdy den haha.ete ze prva trieda nam ide ok.drzkaj sa moja.

@andika10 jeej tak to sme na tom rovnako aj s vyskou aj vahou 😀 to ma tesi, takze by som to mala zvladnut aj ja 😉
ja som mala 8 vajicok, z toho 7 zrelych, oplodnilo sa 6 a dalej sa vyvijalo 5. jedno mi vlozili a 4 zamrazili, pekna postupka 🙂 pri prvom ET som mala 1, a teraz nabera odvahu aj skusenosti od Vas na dve pri KET, tesim sa na to...