Vložiť 1 alebo 2 embryá?
Ahojte,
Uz stimulujem na IVF a stojim pred otazkou , ktoru ste si asi kladli skoro vsetky babenky z IVF. Kolko embryi ste si nechali vlozit a aky bol vysledok ? Mali ste pri dvojickach ovela vacsie komplikacie?
Dakujem. 😵
ups omylom som poslala spravu do inej temy , ako som chcela...esteze je tu moznost opravit preklepy...tak mazem a opravujem:D
@kukulik30 pýtam sa, lebo ja chodím tiež do Gyncare a pri IVF, kedy nám to vyšlo sme si lepidielko nedávali, tak som sa teraz pri ketku nevedela rozhodnúť. Keď som chodila na 1 IVF do SPLNU, tak som ani nevedela, že niečo také existuje. Držím Ti palčeky a prajem krásne tehuľkovanie 🙂 .
@katyka10 Ahojky, veru aj ja som na Teba myslela, ze ako Ti je a co porabas, takze uz mas po OPU, a kolko si mala zrelych...informuj ak pokracujete. No ja som mala 25.11 KET a teraz pekne doma na PN-ke relaxujem, 9.12 idem po vysledok...zatial som v pohode aj ked ma bolia vajecniky, to preto ze je cas na menzes, ale tabletkami to utlmujem, aby som nezacala krvacat, takze tak, zase urcite napis 🙂 PS: ja som si nakoniec nechala vlozit opat 1.
Ahojte mi sme si včera dali vložiť dve embrijka ,tak uvidíme jedno 5 bunkove,jedno 8 bunkové.
caute kocky, tato tema uz je dlhsie bez prispevkov, no skusim sa vas opytat, na zaklade coho ste sa rozhodovali, lebo lekar nam samozrejme doporucil vlozit 1 embryjko, no my sa pohravame s myslienkou,ze dame vlozit 2...
@henuli - kam chodite, a co ta presvedcilo,ze vlozit 2? 🙂 a uz vies, ci to vyslo? 🙂
ahoj mi chodíme do iscera do BL, ja som mala len dve vajíčka a potom 8 a 6 bunkové embryjka,embryolog nám doporučil dve, je tu šanca ,že sa ujde aspon jedno .
na budúci utorok idem na krv tak uvidíme či to vyšlo.
držím ti palčeky ak budem vedieť vysledok dam vedieť
ahoj,my sme si dali vlozit pri 1.ivf jedno,ale nevyslo.tak nam pri druhom vlozili dve a podarilo sa.chlapci maju 11 mesiacov....keby som isla na 3.ivf,dam si znovu len jedno,lebo v mojom pripade bolo komplikacii vyse hlavy a vela dvojiciek sa rodi predcasne,co bol aj nas pripad.ja som sama pribeh na knihu a po jej precitani by uz na ivf nesiel asi nikto 😀 prvykrat nam vkladali blastocystu, druhykrat dve blasticky.
avsak sama viem aka velka je tuzba po dietatku a sme schopne pren urobit vsetko a podstupit akekolvek riziko.preto vam zelam hlavne vela zdravicka,nech sa uz rozhodnete akokolvek.drzim silno prsteky na krvicku,henuli!
Mne vlozili pred troma tyzdami dve trojdnove embrya.. neuspesne...v Ba na IVF zrejme nikdy viac..
dakujem momitko,len mám také zmiešané pocity,ked som bola pred rokom tehotna (bohužial potrat)už som mala príznaky,ale teraz nič .
ja už mám doma 18 ročnú dceru a teraz mam nového partnera,ale pri mojej diagnoze to nevyzerá ružovo,
nevyšla nám ani inseminácia tak sme šli na IVF a on bol tiež hned za dve embryjka.už mám v sebe tolko hormonov,len z toho priberám
takže naše IVF vyzeralo nádejne ,vysoké HCG a dnes správa,že kleslo na minimum,je koniec
Ahojte som na stimulacii na IVF,zajtra ide davat priatel material spermie a mne idu robyt odber predooperačne mam iba Aro mi chyba bude v tom problem?keby ma idu uš zajtra uspavat povedal by mi lekar čo mislite?
ahojte...som tu nova a rada by som uvitala radu...pred necelym rokom som bola na IVF a nevyslo ale zajtra mam znova vklad a neviem sa rozhodnut ci jedno alebo dve? mam endometryozu a tiez uz 33 rokov cize cas sa mi krati...
Dakujem za rady
Babenky, chcela by som vediet, ked si dam vlozit dve embryjka a nechytia sa, bude velmi bolestivy menzes ? mne prvy KET nevysiel a menstruacia bola mimoriadne silna a bolestiva skoro ako prim potrate.
babenky, poradte mi prosim, mam zmrazene 3 embrya spolu. Viem, je to chyba. Co teraz ?
diky za odpoved, ale ak by som si nechala jedno, tak by naspat zamrazili ? To by uz asi nebolo dobre?
diky a ak sa jedno uchyti neohrozi ostatne ? Na fore som citala. ze ano , koordinatorka mi povedala, ze nie. kde je pravda ?
@kitusa my sme vkladali dve, jedno sa uvolnilo v 6tt a nasledne krvacanie, ktore bolo vlastne akoby cistenie po potrate robilo galibu a ohrozovalo mi to babo ktore sa udrzalo az do 20tt. Viacero lekarov v centrach koli tomu ani nechcu dovolit vklad viacerych embrii, ze to vraj byva spojene s komplikaciami, ale samozrejme to nemusi byt tvoj pripad...drzim palce 😉
Baby, je tu aj taká mamička, ktorá si dala vložit dve a mala trojičky? Može sa to stať, nie?

ahojte
@valery08 ano davala som lepidielko 😉