Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
ty hormony s náma cvičí zle ..a co tak pozoruju holky když je to oprabdu dobré těhu tak jsou hrozně klidné a v pohodě ..
.........No najhoršie bolo ked som pozewrala napr.spravy celôe som ich preplakala 😀 😀 😀
insol nic neni jednoduché vid ..když je dobrý vztah chybí mimi ..ale je lepší že to přijde později do dobrého vztahu než obráceně ..mimi hned a do žádného vztahu
........no som si tiež všimla ťže su vždy kludne a ja som bola ako keby ma utrhli z retaze ...no dufam že to je posledna zla skusenost
bodaj by si mala pravdu ...len nech ma buduci tyžden lekarka nezmrazi a nepovie že musim niekolko mesiacov čakat tak ma porazi
jsi strašně pozitivní člověk proto máte tak prima vztah ..cítim to z tebe na dálku ,já jsem trochu nervák..
.......asi ano to mi povedalo vela ludi akurat teraz ked som cakala na vysledok tak sme si to s manželom vymenili som bola strasny pesimista a moj muž optimista čo inak by opačne .Dva mesiace ?to je dlha doba no uvidime dufam že december je moj
to jo maličký to bylo ,ale ted tam nejste spolu tak musíš hodit do albíka nějaké svatební pro štěstí 😉
to je jasný ..já si taky nechávám místo a navíc můj muž se nechce vystavovat 😀 😝

........no myslim že ano len nech mi moc nezavidia lebo potom ma urieknu a neotehotniem 😉 😉 😉