icon

Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?

alakova
18. máj 2007

ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.

mirm
18. jún 2010

@afrika ano jednu blastulu a jedno slabu blastulu. o tej som si myslela ze to neprezije, no ale obe nejak neprezili 😒

afrika
18. jún 2010

mirm čo idete ďalej robiť? koľko IVF si už mala?

jancica74
18. jún 2010

@dvojcata2 tak napiš jak to dopadlo,jsem napnuta jak struna 🙂 holky jste taky tak ospalé?já spala dnes do 11h a ted me to bere taky,když jsem kdysi polykala utroš - bylo mi stejně tak,ale ted si ho zavádím,tak nevím....

mirm
18. jún 2010

@afrika
menime centrum, idem skusit bylinky a akupukturu a este idem na imuno testy.
Predovsetkym sa chcem z toho trosku psychicky ocistit a dostat sa z toho. 🙂

afrika
18. jún 2010

držím pršteky

mirm
18. jún 2010

@afrika dakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂

valmark
18. jún 2010

hezké odpolko všem,
mohu se přidat? Jsem dnes 10tý (pokud nebudu počítat den transferu, tak 9tý) den po KETu.
Nevydržela jsem netestovat a dnes to zkusila. Poprvé po dvou a půl letech se mi ukázal lehký náznak druhé čárky.
Hned jsem zkusila ještě jiný test a je tam také náznak. Dala jsem fotečku do fotoblogu.
Co vy na to?

awe
18. jún 2010

@valmark je to tam, ja tu druhu ciarocku jasne vidim, si tehu 😵 😵 uz len pockat na potvrdenie z krvicky, blahozelam 😉

chrobacek
18. jún 2010

no jen že gratuluju 🙂 jaká jsi měla embryjka?

awe
18. jún 2010

@valmark kolko embryjok ti vkladali? mala si aj PK?

chrobacek
18. jún 2010

awe a ty jsi měla kdy //?

valmark
18. jún 2010

Jinak to tu už nějakou dobu sleduji a zdá se, že není KET úplně bezúspěšný, jak si leckdo myslí.
Držím palečky všem, co mají bojovníčky u sebe!!! A i těm, co se na boj teprve připravují

awe
18. jún 2010

@chrobacek mne vkladali jedno embryjko po PK a prvykrat som si spravila test 10 den po KET a mala som poriadnu dialnicu, obe ciarky rovnako silne, ale ja som mala aj vysoke Hcg, co vyzeralo na dvojicky, ale nakoniec je tam jedno bambulko 😵

awe
18. jún 2010

@valmark KET-ik je uspesnuy rovnako ako IVF, aspon v tejto temicke to tak v poslednom case vypada, co je supeeeer 🙂

afrika
18. jún 2010

valmark krásne. držkaj sa

valmark
18. jún 2010

vklákali mi dvě moruly - čtvrtý den se zamražovaly
první KET nám nevyšel (dávali jsme jen jedno). Toto je druhý a rozhodla jsem se pro dvě. Přítel tedy opravdu nechce dvojčata, tak uvidíme jak to dopadne 🙂

awe
18. jún 2010

@valmark uvidis, ze ak by aj boli dvojcatka, tak by sa priatel urcite potesil 😉 mz sme chceli dvojcatka, ale mali sme zial len 1 mrazacika, ale sme stastny aj za neho, silaka nasho 🙂

chrobacek
18. jún 2010

@valmark vidíš a my si je strašně přejeme...

valmark
18. jún 2010

já bych také klidně brala dvojčátka. Ale přítel nechce a i to máme i trošku komplikované kvůli bydlení. Ale všechno se dá řešit.
Ať je to co je to, hlavně aby to už konečně vyšlo... 😀

zuuuzana7
18. jún 2010

ahojte 🙂 tak moje hcg je 467,5 jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

awe
18. jún 2010

@zuuuzana7 gratulujem, nadhera, uz si to mozes uzivat naplno, tehulka 😵

zuuuzana7
18. jún 2010

@awe dakujem, dakujem, dakujem 😵

zuuuzana7
18. jún 2010

@valmark krasna ciarka pekne je ju uz vidno 🙂))

chrobacek
18. jún 2010

zuuuzana hod do alba i ten první testík 🙂 a gratuluju k tak vysokému hcg

awe
18. jún 2010

juj, este walle nech sa ozve, uz som nervozna 😅

zuuuzana7
18. jún 2010

@awe kolko si ty mala hcg?

awe
18. jún 2010

ja som mala na 13 den po KET hcg 1507.

moniciak
18. jún 2010

caute baby neviem ci sa pytam v spravnej teme ale dnes mam ultrazvuk a fest sa bojim ci je vsetko v pohode...moze to uskodit dietatku???

afrika
18. jún 2010

zuzka blahoželám ti moc. dúfam, že máš pravdu, že teraz sme z našej témy na rade my 😔 😵 . opatruj sa nám

awe
18. jún 2010

ale doki mo hovoril, ze normalne je pri jednom babatku zhruba tych 400 🙂 ja som mala na dvojicky, ale cakame len jedno 😉