Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
ty jsi měla jaká embrya ?
tak bud 8b nebo morule to se rozhodni 🙂 morule jsou 16b
tak asi ty 8b 🙂 to je jako 3DPO tak to možná raději testuj později
Ahoj.Byl tu někdo na ket v sobotu?Já jsem mam zavedený dvě 8b embrijka a to čekání je hrozný. ☹
8 mm týden před je určitě dobré. Já měla 9. dnů před transferem 8 mm a v den transferu 9,5 a říkali mi ,že je parádní. 🙂 Takže určitě povyrostla.
@chrobacek @berulenicka no snad máte pravdu. ale já už od posledního UZ nebrala žádné léky a bez nich mi sliznice už moc nevyroste. max říkají,že po utrogestanu jakože zesilní. Těsně před transferem už u nás UZ nedělejí. No uvidíme.
HOlky jak se cítíte? Já jsem nafouklá jak pátrací balón, ale to hned od začátku a to je asi utrošem
😒
mě taky už pak nedělali jen ten 14 den a pak 20 transfer ... a nafouklá jsem byla do včerejška ...
ano po odběru OPU je to po oplodnění
Ahoj Holky,tak dnes jsem 11 den od začátku menstr ,jsem po kontrole a sliznici mám 10mm----můj gynekolog volal do Brna a tam nařídili. od pátku utrogestan 3x2 zavádět a v pondělí v 11h v Brně a čekat ,jak dopadne rozmražování----ten utrogestan se bere po celou dobu než se udělá test nebo se jde na krev????máte to tak????
@eva5 Já to mám taky tak a budu ho brát do testu a pokud bude pozitivní tak budu pokračovat do 12. týdne.
jo přesně tak 🙂 máš krasnou sliznici to se mimča určitě chytnou ...
Hezké odpoledne, tak mi dnes potvrdili těhotenství a hodnota HCG je 782.
Myslíte, že to vypadá spíše na jedno nebo na dvě?
zuuuzka - blahoželám, ak sa dobre pamätám, tak ti vkladali dve embryjká, že?
tak ja po neúspešnom KET som dopadla ešte horšie ako som si myslela...spoliehala som sa ešte na zvyšné 4 zmrazené embryjká, no dnes mi lekár povedal, že už nemáme nič!!! ☹ vraj pri poslednom KET všetko museli rozmraziť, pretože prebiehalo to neúspešne...bol to pre mňa šok!!! ☹ 😔
hojím si boľavú dušičku a so Slovenskom končím...idem do Prahy...koncom augusta - začiatkom septembra
valmark - blahoželám tiež, nádhera
ahoj holky sorry že vám sem lezu ale nakukuju na chrobíka, kočko to je praádní čárka za pár dnů bude pěkná dálnice gratulujuuuuuuuuuu

zítra? 😀 😀