Všetko o KET: Ako prebieha a koľko trvá?
ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.
@tinusasa ahoj, ja sa citim celkom dobre, az dnes ma zacina boliet brucho. som 11. den po a test je stale negativny ☹ ☹ . zajtra mam testovat uz podla lekara, takze sa to definitivne potvrdi 😒 . stale mam v sebe kusocek nadeje, ze co ak predsa.... no uvidime. ty si kolky den?
@sobka gratulujem ku vkladu. takze ty si taky neposedko ako ja 😀 . ja som bola cez vikend v prahe, bolo super, no trochu sa bojim, ci som tie bublinky "nevytriasla" na prazskych cestach, strasne ma tam povytriasalo ☹
@mabumi ahoj netreba prestavat verit su pripady ,ze test je negativny a krv ukaze nieco ine to mi povedal aj moj gynekolog 🙂 velmi velmi ti drzim palceky a vidim, ze si bola na vylet urcite ti to len prospelo lebo podla mna to nema zmysel sediet doma take krasne slnecne dni. My sme boli na chate a strasne mi to pomohlo a ten vikend ubehol ani neviem ako tak som sa vyhrievala na slniecku a relaxovala 🙂 🙂 ja som siesty den vratane vkladu ked sa pocita aj ten den a citim sa fajn ale bolia ma prsia a brusko mam citlive tak slabsie pobolieva ale asi je to z utrogestanu neviem, dufam ze je to dobre 😀 snazim sa mysliet pozitivne a nepripustat si moznost, ze to nevyjde 🙂 mne manzel hovori ked mam zlu naladu a je mi tazko ako s tej rozpravky chip a deil , ked hovoril chip deilovi tym smiesnym hlasom " treba sa na svet pekne usmievat " a vtedy ma to velmi rozosmeje 😀 😀 😀 myslime pozitivne moja
chod na prechadzku slniecko dodava vitamin D co je vitamin stastia 🙂 idem aj ja pekny dnik
@mabumi ahoj, víkend bol úžasný, ani na sekundu som si nespomenula, že som bola na nejakom vklade, super som sa odreagovala a cítim sa výborne....nic ma nebolí, nic nemám citlivé, až pochybujem ci je to vobec dobréééé, ja utrogestan neberiem, pri KETku nám v centre dávaju len duphaston a estrimax, takže žiadne prsia necítim, ale asi je to skoro, som len 4 den po KET 🙂 Akurát že mi je strááááásne teplo, každe rano vstavam spotená z postele....prajem vam krasny den, vonku je nádherne, idem z domu, nech sa nepozorujem nadalej🙂 pa pa a neboj, v Prahe im bolo super, za ten výlet sa ti odmenia 😉
@tinusasa je super, že myslíte obaja pozitívne, nic viac teraz nasa psychika nepotrebuje, pozdravujem drobcov, pa
hmm, takže žádná nevíte? Do kdy vám doktoři nařídili po KETu brát Utrogestan a Prednison? Máte některá zkušenost?
holky díky, já si to myslela že do 12tt. Už jsem si to moc nevybavovala jak bylo u IVF. Mě už děsně vadí, když beru Utrogestan, jak to ze mě furt teče, už mě to dost otravuje pořád nosit vložku 😒 😠 to věčné vlhko je nepříjemný 😖
Ahojte holky, bola som včera kET a vložili mi 2 nádherné bambulky 😀 😀 😀 😀
čiže už som tehulka 😀 😀 😀
sobka, z tohto cyklu je to prvé ket aj posledné už vuac mrazáčikov nemám ☹
tebe sa to už kráti, držím palce 😅
tak tpfuj tpfuj tpfuj pre stastie, nech sa mimiskovia riadne zahryznu na 9 mesiacov 😉 verím , že už dalsí cyklus nebudete potrebovať 🙂
sobka díííííííííííííík si strašne zlatá 😀 😀 😀
holy poradte som po ket 3 den a ked dlhšie stojím tak cítom taký tlka v posburšku je to dobré znamenie alebo si to len nahováram , prsia zatial vobec necitim 😝
ahojte, som dnes 4.den po KET a chvilami citim take pobolievanie ako pred mrchou (ktora zatial nedorazila ale mala uz predvcerom dorazit). zatial ziadne spinenie ani nic ine, len toto. chvilami. co myslite, je to normalne?
@dicinka1 mám sa fajn, zatial sa cítim bájecne, nic nebolí , nepichá, tak až mam obavy, že sa od zaciatku naimplantovali embryjká, ale uvidíme, necháme sa prekvapiť:-! krvicka až v pondelok, na 11ty den 😉 krasny víkendík želám babule, ja idem na stretko po piatich rokoch z vys. skoly, tak sa tesim na mojich spolužiakov, roky sme sa nevideli a tie studentské casy sa nedaju nicím nahradiť🙂 iba ak budeme maminami 😉 no tak si dám nealko pivko, alebo mojito nealko a budem vybavená, ale stojí to za tu žurku aj tak, tak papa

ahojj holky, jak dlouho jste po KETu braly Utrogestan a Prednison? Do jakého týdne těhotenství?