icon

Využili ste darované embryá?

bykaterina
22. aug 2017

Ahojte sú situácie kedy aj medicína je krátka na určite pary, alebo je zla genetika, zlý materiál ci už zo strany ženy alebo muža.
Vtedy nastáva čas pre sa zamyslieť čo ďalej ??? Adopcia ? darované vajička? darované spermie? darované embryo ?
Pri darovanom vajickach a spermiach je z 1/2 dieťa vaše biologicky. Ale je tu ešte jedna možnosť, ak na adopciu nemáte odvahu alebo máte iný dôvod. Je tu možnosť darovaného EMBRYA. Na SK je trend, že embyá su od párov ktoré už ich nepotrebujú a darujú ich centru. V Brne napríklad v Reprofite je možnosť a vola sa to EMBRYOADOPCIA. Dané centrum poskytuje embrya, ktore sú od mladých darkyň a mladých darcov. Je to vyhoda aj z finančneho hladiska. Prečo ? Keď mate darkyňu a darované vajíčka nemusíte dospieť k tomu že po PK Vám vôbec niečo zostane, čo u embryoadopcii odpadá, lebo maju uskladnené embryá po PK. A od týchto darcov majú aj viac embryí napr. 4 , ktoré si môže rezervovať po vklade - otehotnení a ísť si pre súrodenca z danej ,,várky,,...
VYUŽILI STE DANÚ MOŽNOSŤ ? ČO NA TO OKOLIE ?

Využili ste darované embryá?
bykaterina
autor
8. okt 2019

@srdiecko35 Veď uvidíš podľa výsledkov čo na to dr.dzurilova či odporučí Vklad. ale.vsak aspoň na konzultáciu si zabehni. Cenu v reprogenesis neviem oni tuším nemajú zverejnený cenník ale kúsok vedla6je reprofit. Tak keď tak naprogramuj si návštevu na jeden deň obe centrá. Alebo teda kľudne aj tí Iscare

srdiecko35
8. okt 2019

@bykaterina ja už mam toho vela za sebou, 6xIvf a 3x iui....no zatial mi tie intralipidy nepomohli....tak som chcela vedieť,či sa to niekomu aj podarilo napriek imuno problémom...s dar. embryom....aby to neboli znovu vyhodené peniaze do vzduchu... chcela som to skusiť ako poslednú možnosť ....(sme už v poradovníku pre osvojenie...)...no je to tažke....

bykaterina
autor
8. okt 2019

@srdiecko35 No moja sesterka brala medrol malá imuno problém a už má malý 6m

dena22
8. okt 2019

@srdiecko35 ja som brala medrol, dg. cytokíny a BI na spermie

dena22
8. okt 2019

@srdiecko35 pozri si ceny IVF Clinik Olomouc, odtial mame dceru my, ceny sa mi u nich zdaju nizsie, aj ked tiez podrazeli

srdiecko35
8. okt 2019

@dena22 dakujem🙂

bykaterina
autor
8. okt 2019

@dena22 Išli s cenami Hore o niečo Lebo som to kukala tak sa to vyrovná cca brnu.

samrolka2019
9. okt 2019

My ideme asi Gyn fiv a tam nas to ma vyjst na rovnych 1000,- eur

bykaterina
autor
9. okt 2019

@samrolka2019 Áno tie ceny sú cca všade rovnaké. Plus mínus pár eúr. A budete mať od páru či od darcov?

dena22
9. okt 2019

@samrolka2019 ja som kukala len v Helios a tam bolo ze az 1700 za 1 DE. Do GF by som nesla, ani keby ich rozdavali zadarmo, od nich je na beton od byvalych pacientov. ale good luck. 🍀

bykaterina
autor
9. okt 2019

@dena22 1700 a začo súdruhovia 🙈 tusim6v Iscare 1050 ale tam majú aj od darcov.

bykaterina
autor
9. okt 2019

@dena22 Kukla som to a fakt že 1700 pre pána Jána

cuttina
9. okt 2019

@dena22 fuj, ak je to tak, tak je to brutal nehumanne🙄😠

ragaca
9. okt 2019

@samrolka2019 aj chodim do toho isteho ako ty a za taku istu cenu a v piatok mam mat vklad

samrolka2019
10. okt 2019

@ragaca ja koncom.mesiaca, podla mrchy. Prednison ti tiez ponukli ,,pre istotu"? Ja nemam ziaden imuno problem ze iba tak

samrolka2019
Autor odpoveď zmazal
samrolka2019
10. okt 2019

@bykaterina od paru ktoru uz nevyuziju babatka

samrolka2019
10. okt 2019

@dena22 ja som u nich bola 2x tehotna, mam 4r syna od darcu spermii a druhe tehotenstvo som potratila v 5 mesiaci. Tak im verim

bykaterina
autor
10. okt 2019

@samrolka2019 Škoda že neponúkajú od darcov mladých.

dena22
10. okt 2019

@samrolka2019 darovane spermie je kus rozdiel, toť moj nazor na nich, boli sme u nich 2 roky, mam celkom negativny nazor, ale tebe drzim vsetky palce

ragaca
10. okt 2019

@samrolka2019 ja berem predison 1x denne,extrimax 3x denne,a aj progesteron 3x denne.zajtra rano idem uz na vklad a to mi aj ponukala nejake lepidlo co som o tom prvy krat pocula

samrolka2019
10. okt 2019

@ragaca silno budem drzat palce 🙏

ivankalaco
10. okt 2019

@ragaca Držím palce, to lepidlo síce stojí okolo 100 euro, ale pomáha, aj ja som ho mala.

ragaca
10. okt 2019

@ivankalaco ved uvidime ci aj mne pomoze lebo idem na druhy vklad a cudujem sa ze prvy krat mi to vobec neponukli

samrolka2019
21. okt 2019

@ragaca ahoj. Pomohlo ti lepidlo 🙏🤗

ragaca
21. okt 2019

@samrolka2019 este neviem.ale pred vcerom som si robila test a bola slaba ciarka druha.A ked som mala prvy vklad tak na testoch nic aj ktv bola hcg 0.A teraz v piatok 25 idem na krv tak uvidim ake bude hcg.ale myslim si ze asi pomohlo snad.lebo som nikdy memala na testoch druhu ciarku.

ragaca
21. okt 2019

Asi takto to mi vyzera z nedelneho testu to je 9D po transfere

ragaca
22. okt 2019

Ako sa citis samrolka2019 .Dnes som 11D po vklade,a na teste to viac silne ako pred tym prodavam fotku.A este k tomu ma brucho boli stale a picha po bokoch dole.snad v piatok bude hcg vysoke.

samrolka2019
22. okt 2019

@ragaca jeeeezisi 🙏🥰 moc gratulujem. Pfujpfujpfuj. To je ono... to su tie // silno drzim palce

samrolka2019
22. okt 2019

@ragaca najkrajsie //