Využili ste darované embryá?
Ahojte sú situácie kedy aj medicína je krátka na určite pary, alebo je zla genetika, zlý materiál ci už zo strany ženy alebo muža.
Vtedy nastáva čas pre sa zamyslieť čo ďalej ??? Adopcia ? darované vajička? darované spermie? darované embryo ?
Pri darovanom vajickach a spermiach je z 1/2 dieťa vaše biologicky. Ale je tu ešte jedna možnosť, ak na adopciu nemáte odvahu alebo máte iný dôvod. Je tu možnosť darovaného EMBRYA. Na SK je trend, že embyá su od párov ktoré už ich nepotrebujú a darujú ich centru. V Brne napríklad v Reprofite je možnosť a vola sa to EMBRYOADOPCIA. Dané centrum poskytuje embrya, ktore sú od mladých darkyň a mladých darcov. Je to vyhoda aj z finančneho hladiska. Prečo ? Keď mate darkyňu a darované vajíčka nemusíte dospieť k tomu že po PK Vám vôbec niečo zostane, čo u embryoadopcii odpadá, lebo maju uskladnené embryá po PK. A od týchto darcov majú aj viac embryí napr. 4 , ktoré si môže rezervovať po vklade - otehotnení a ísť si pre súrodenca z danej ,,várky,,...
VYUŽILI STE DANÚ MOŽNOSŤ ? ČO NA TO OKOLIE ?

Ja som dnes bola na vklade 2 bubliniek 🥰
@samrolka2019 aj si xi davala to lepidlo lebo podla mna mne to asi pomohlo.setri sa a nestresuj sa.Bud v klude a bude ok.
@ragaca a podla mna je to kravina. Ja som nemala a otehotnela som. Moja kamaratka mala "lepidlo" trikrat a nic. Moj dr. povedal, ze ak to ma vyjst, embryjko sa OKAMZITE prichyti o sliznicu a zacne sa zanarat. Ze sa to chova ako prisavka. Netreba ani lezat, ani nijako lepit. Ja som prvykrat stale polehavala a nic. Druhykrat som isla hned tancovat a uchytilo sa. 🙂
@ragaca ano dala som si 😁. Teraz som si pospala dobre 😉 som doma tak sa budem snazit setrit. Dakujem
@ragaca super gratulujem chcela som skor napísať ale nedalo sa komentovať ❤
@efran pripajam za ku gratulacii 🙏 uzasna sprava. Nech sa vsetko podari ako ma
@samrolka2019 ďakujem ti ❤️
@efran ahoj, bola si vcera na krvi? Ako sa citis fyzicky? Drzim palce silno. Myslim tu na vas vsetky zeny. 😊
@samrolka2019 @samrolka2019 Ahoj, Bola som a HCG úplne kleslo :( Takže nič.... Zajtra idem na ďaľšiu konzultáciu, tak sa dohodneme s dr, kedy dáme daľší vklad. Mám ešte 2 blastocysty. Rozmyšlam, že si ich dám vložiť naraz. Ževraj je vačšia šanca na uchytenie...
@efran Nie nie je väčšia šanca a stratíš ďalší vklad, dávaj si vkladať po jednom, teda rozhodnutie je na tebe..ja by som to tak riešila..pôjdeš na ďalší vklad a embryjko sa uchytí a zostane ti ešte jedno do budúcna, ak by si chcela ešte ďalšie dieťatko..
@efran 😔 to mi je luto velmi. Drzim ti silno palce do buducna
@samrolka2019 držím palce, nech to silnie a nech ti vyjde.
@efran dakujem.
@samrolka2019 drz sa nech to je silnejsie a dobre vsetko.mne len jedno prezilo ktoremu bije srdiecko.
@ragaca
@samrolka2019 vela štastia tehulky ❤️🍀
@ragaca dakujem ti, aj ty za drz. Jul a jun nech su nase mesiace 🙏🍀
Ahojte tak mam potvrdene tehotenstvo 😁 hcg az 3500 🙈
@samrolka2019 Krásna správa..gratulujem ❤

@ragaca boze 🙏 gratulujem. To je krasna sprava. Drzim ti palce aby vsetko islo ukazkovo a o 9 mesiacov nech mas pri sebe 2 uzliky stastia