Zastavená intrauterinná inseminácia
Ahojte som strašne sklamana 😦 tento týždeň som mala mať plánovanú iui A 10dc folikul 13 mm 10 mm 8mm 12dc folikul 13mm A drobné folikuli 😦 doktor že mám to zastavene A že iui nebude A cakat na menzes A zase stimulácia z clostylbegypt. ...2x1.Neviem prečo ale ja si myslím že ten clostylbegypt mi to tam len rozhadzal inak vždy som mala krasne folikuli minuly mesiac bez stimulacie 11dc 12mm folik 😕. Povedal že sa máme snažiť. Ešte otázka máte niekto skúsenosti z ľahkou alergiou na spermie? Ďakujem za odpovede.
Ahojte tak ja som tiez.absolvovala iui kedze sa nam nedarilo uzivanie clostilbegit a potom na kobtrolu a ked boli velke pichla som si pregnyl a o 2dni nato na iui podarilo sa nam to na prvy krat a teraz som uz v 27tt tak Vam vsetkym drzim palce nech to vyjde na prvy sup
@martina7905 Gratulujem tiež by to tak hladko aj unas išlo. ..minulý mesiac som sa moc tesila až mi iui nevyšla tak dufam že teraz bude všetko ako má byt
Ahoj mina, ďakujem za odpoveď tŕň clostylbegypt mám tuším od 3. Dňa menzesu, ale nie som si istá, tuším dve tbl denne a potom mám aj tu injekciu, doniest na sono
mina2415 ja az koncom marca - chceli to stihnut este teraz, ze dnes vlastne som mala ist na sono, ale ja som povedala, ze radsej vezmem aj tie lieky, nech to mam "istejsie" doktorka povedala, ze je to na mne, ako sa rozhodnem
@martina7905 Skvele počúvať take dobre správy 🙂 Ja začínam s clostilom v pondelok a budem veriť že to dáme na prvýkrát 😊
@tyty64 drzim silno palce
Taktiež držím palce všetkým, určite to vyjde 😉
Dievčatá boli ste niektorá na IUI bez stimulácie hormonami? Ja som bola včera. 14dc 20mm takze v15dc vklad. Ešte stále má pobolieva v podbrušku ale tak u mna je to asi normálne keďže mávam bolestivú ovulku. Píšete tu že Vám stimulácia posunula ovulku. Pred pár rokmi sme boli 2x IUI so stimulaciou a aj ja som mala oculku až nejaký 20-21 deň. Bez stimulácie normálka 14-15 deň

Ahojte, pridávam sa aj ja, chodíme do heliosu b Martine (na odporucanie kamošky, ktorej sa tam podarilo, po milióne inych kliník a dlhooo snažení) my to máme do MT skoro 300km, ale radšej toto ako ešte dlhšie čakať, snažíme sa vyše 2 roky, niekedy v polovici apríla by som mala ísť na inseminaciu (sorry tie skratky neovládam) a dostala som tiež ten liek na C 😂 tak som zvedavá, prosím tie ktoré to už máte za sebou - len sa opytam, či sa predtým treba nejako zvlášť pripravovať, diky 😊