icon

Zmena postupu pri druhom KET po neúspechu

5. apr 2025

Ahojte, chcem sa spytat, zmenili vam nejako postup pri dalsich KET ak prvy nebol uspesny?
Prave cakam na MS, mam este 2 embrya a zaujima ma ci nieco zmenia alebo bude proces rovnaky?
Prvy som bola v prirodzenom cykle. 1x kontrola pred, pichnuta injekcia na prasknutie folikulu a progesteron 3x denne az do krvi.
Vysetrenia(hemato,endokrinologia, reprodukcna, genetika paru, priechodnost, hystero) som mala vsetky porobene uz predtym stimulaciou

liora
5. apr 2025

Ahoj, mne zmenili iba davku progesteronu. Pri prvom som ho mala 1-0-1a tento KET co som bola teraz tak mi dali iba 0-0-1, ale nebolo mi vysvetlene kvoli comu to zmenili. A teda aj znacku progesteronu mam inu, inak sa nic nemenilo.. tiez som isla v native

lynda888
5. apr 2025

Áno, u mňa DR zmenila lieky. Avšak zatiaľ neúspešne. Idem akurát na 3.KET v tomto cykle, opäť mam trosku inú liečbu. Uvidíme...

autor
5. apr 2025

@liora
@lynda888 dakujem a boli ste hned dalsi cyklus na dalsi vklad ci ste mali pauzu?

lynda888
5. apr 2025

Ja pauzujem...veľa...ja to potrebujem vždy nejako psychicky a niekedy aj fyzicky spracovať...u mňa je to vždy tak, že embryo sa uchyti, pozitivne testy, hcg v krvi a potom potrat. Mam za sebou 6 biochemických tehotenstiev/ spontannych potratov (od októbra 2020). Niektoré boli po prirodzenom otehotneni a niektoré po umelom oplodnení.

Ak ti ale KET nevyšiel a ty sa cítiš hneď na to, ísť do ďalšieho KET, smelo do toho. Držím palce!

autor
5. apr 2025

@lynda888 to ma mrzi a drzim ti palce nech to konecne v tomto cykle vyjde 🩷
My sa tiez snazime od 2020 (jun) ale ja som nemala ani len jeden pozitivny test 🙁
Teraz prave ked pocitam tak by vklad vysiel na Velku noc tak budem mat pauzu skor z donutenia, tak to vyzera. Ty si ktory den cyklu a kedy mas KET?

veonita
5. apr 2025

Ahoj,prvé dva som mala rovnaké a nič, ďalšie dva pridali fraxiparine a mam 20mesacneho syna a teraz čakám na potvrdenie srdiečka 🙂

autor
5. apr 2025

@veonita dakujem za info a blahozelam🩷

lynda888
5. apr 2025

Ja som dnes 17DC a KET mám v utorok. Beriem utrogestan, clexane, medrol.