icon

Zmeškaná inseminácia

brmbola
14. sep 2014

Ahojte dievcata aj vam sa niektorej stalo ze vam premeskal doktor dni na inseminaciu?Ja som z toho strasne sklamana:(((( Teraz zase vsetko od zaciatku...

dorotka2013
25. sep 2014

@lina129 ja chodím do iscare BA...a ty?

lina129
25. sep 2014

@dorotka2013 ja do Gyn-fivu v Ba 🙂

smejlicka
25. sep 2014

Ahojte tak dnes som neodolala a po manzelovom natlaku som si kupila test tak dnes otestujem co a ako; zajtra je to 14 dni od iui. Dufam ze uz bude vidiet druha ciarka aspon duch ak by sa zadarilo. No a testla som sa zatial je negativny, ale nadej zomiera posledna uvidim aky bude vysledok z krvi...podbrusko boli ako pred menzesom a prsia zacinaju byt citlivejsie a modre zilky su zvyraznene 🙂

dorotka2013
25. sep 2014

@smejlicka držím palce...ešte stále to môže byt pozitívne...na krv ideš v pondelok?

smejlicka
26. sep 2014

@dorotka2013 ano v pondelok 29.

dorotka2013
26. sep 2014

@lina129 krv negativna :(

lina129
26. sep 2014

@dorotka2013 tak to mi je luto ☹ ale na rozveselenie: vitaj v klube! ALE neboj, bude dobre... teraz bude na nic, kym neprejde ms... a potom bude zasa dobre - nova nadej 😉 ozaj, este neprisla mrcha, kedze si vysadila utros? idete dalej skusat iui?

lina129
26. sep 2014

@smejlicka no tie priznaky mrchy a tehotenstva su podobne 😒 tak tazko povedat... aj ked 14 dni po iui by mohly byt vidiet uz // ☹ ale ako pises, tak nadej zomiera posledna 🙂 pockaj na vysledok krvi... a daj nam vediet! 😉 drzim palce!

dorotka2013
26. sep 2014

@lina129 diky...potesila si ma... :( mrcha este nic...vobec neviem co dalej...moc nemam chut skusat to znova za takychto okolnosti :(... musim sa na to par krat vyspat... pockam kym pride mrcha a potom uvidime...mozno si dame tiez mesiac pauzu... budeme skusat prirodzene spolu? Hihi A ty este beries utros? Mrcha sa nehlasi?

lina129
26. sep 2014

@dorotka2013 jasne, ideme do toho prirodzene... 😉 no ani mne este mrcha neprisla, ale uz citim bolesti a brucho mam nafuknute, takze urcite uz pride... ☹ ale uz radsej nech pride, nech to uz mam za sebou.. 😉
Teraz je to najhorsie, ked uz vies, ze je to negativne...,ale urcite bude lepsie 🙂 Utros uz neberiem, kazali mi vysadit, kedze je hcg negativne...
Ako dlho skusate? a beries aj nejake vitaminy?

dorotka2013
26. sep 2014

@lina129 skusala som inofolic...aj femibion...aj alchemilku som pila...moc nepomohlo :(...snazime sa asi rok a pol...a vy?

lina129
26. sep 2014

@dorotka2013 my sme sa do septembra - takze presne do iui snazili presne rok... tiez beriem inofolic, teraz som citala, ze este lepsie su tie nove vitaminy GS Mimistar... mozno vyskusam, vsak usodit nemozu 🙂

dorotka2013
26. sep 2014

@lina129 to ste dost skoro isli do centra...mne kazdy hovoril ze az tak po dvoch rokoch prirodzeneho snazenia...ale kedze uz nemam dvadsat tak po nieco viac ako roku mi gynekologicka odporucila,vraj uz nemame na co cakat...mozem sa opytat kolko mas rokov? o tych vitaminoch som este nepocula...skusim vygooglit...predavaju v lekarni? Ci na nete? Ten inofolic je dost drahy...brala som ho 3 mesiace...mne este ostala nejaka alchemilka,tak asi ju douzivam...

lina129
30. sep 2014

@dorotka2013 som tu dlhsie nebola... no ja mam uz 33 takze to uz riesime "akcnejsie" 🙂 a ty? tie vitaminy dostat normalne v lekarni, ale vychadzaju priblizne tolko ako inofolic... Kedy si dostala ms? ja v sobotu, ale dost ma bolelo brucho... ☹ alchemilku si robis cajiky? ako casto za den?

lina129
30. sep 2014

@smejlicka tak ako si dopadla? bola si na krvnom teste...

smejlicka
30. sep 2014

@lina129 ahoj ano bola negativny vysledok vysadila som utros a cakam na menzes ale brucho boli riadne ☹ ale tak ideme dalej 🙂

dorotka2013
30. sep 2014

@lina129 dostala som to až včera ráno a utros som si dávala posledný v stredu ráno...ale tiež som sa budila na kŕče a aj teraz mam...alchemilkovy si robím čaj...ideálne 2x za den, ale len prvé 2 týždne cyklu,teda do ovulky...a inak, ja uz budem mat 35 :(...do centra by sme mali ísť na budúci pondelok, ale príde nám rodina na návštevu a budú u nás spať pár noci, presne vtedy, tak sme si povedali ze nebudeme to siliť a tento mesiac si dáme pauzu 🙂...skúsime...možno sa podarí...tak teda držím palce aj tebe...do ovulky ešte mame nejaký čas...takze cajik,vitaminiky...a ideme na to!!!

dorotka2013
30. sep 2014

@smejlicka tak to ma mrzí...co ďalej? Ideš skúsiť ešte?

smejlicka
30. sep 2014

@dorotka2013 ahoj neviem co dalej uvidim ked pride menzes a co mi povie doktorka na kontrole. Bola by som aj rada ak by mi spravili aj nejake vysetrenia napr.aj priechodnost..

lina129
1. okt 2014

@smejlicka ahoj... az teraz vidim tvoju sprvu... ☹ tak to ma mrzi... inak, baby @dorotka2013 neviem ci ste si vsimli, ale boli sme tu 4 baby, co sme boli v priblizne rovnakom case na iui... a ani jednej to nevyslo ☹ fakt hrozne slabucka uspesnost... 😢 tak drzime si palce! a ideme dalej...

lina129
1. okt 2014

@dorotka2013 jasne, ideme na to! my tiez teraz prirodzene a riesit budeme asi az v decembri... predsa budu sviatky, viac volna aj vacsi klud... 😉 a mozno sa potom aj zadari... tak potom napis ako ste na tom 🙂
Inak, mna uz 2 dni (od ms) bolia krize, ale neskutocne... neviem ci som prechladla niekde... uz nervy mam! dufam, ze do ovulky budem ok...

dorotka2013
1. okt 2014

@lina129 neverim...presne vcera som hovorila muzovi ze ma bolia nejako krize...on ze som prechladla lebo spim v kratkych nohaviciach (uz tyzden mi hovori nech si dam dlhe 🙂)...ja to pripisujem skor tej mrche...ale dufam ze to prejde...tak budeme v kontakte...ci sa nahodou nepodari prirodzene...drzim palce... 🙂))

lina129
1. okt 2014

@dorotka2013 coze vazne? no hruza... ja som bola zasa s kamoskou na kave v pondelok na teraske, ze ved slnko, ale o chvilu sme uz sedeli v tieni a mne ostala zima... takze asi vtedy 😒 no fakt dufam, ze sa z toho coskoro dostanem... a jasne, drzime si palce! 🙂 kedy predpokladas ovulku? ja tak bud. tyzden stvrtok.. 😨

dorotka2013
1. okt 2014

@lina129 fuuuu...tak to je otazka...asi niekedy v tom case aj ja 🙂...ale teraz som mala az 33dnovy cyklus kvoli tym liekom...uvidim ci sa mi to nepoposuva...🙂

dorotka2013
8. okt 2014

@lina129 ako? Co nove? Ovulka uz bola? U mna asi dnes, ked dobre citim 🙂

lina129
9. okt 2014

@dorotka2013 ahoj 🙂 no u mna tentoraz neobvykle skoro... 😒 uz na 9 DC som citila hlieniky... no a ovulka bud vcera alebo predvcerom... 🙂 ale to som bola len 11 DC alebo 12 DC, tak dufam, ze sliznica maternice bola ok... no a skusali ako sa dalo, tak uvidime... a vy ako? skusali ste aj predtym, ci az ked si citila ovulku?

dorotka2013
9. okt 2014

@lina129 tiež tak priebežne 🙂, le veľké šance tomu nedávam kedže mávam nízku sliznicu...no uvidíme 🙂...ak by sa mi dalo na budúci mesiac tak pôjdeme zase do centra...uvidím ako bude v robote... 🙂

lina129
9. okt 2014

@dorotka2013 to vazne? 😅 lebo aj ja mam presne taky plan... teraz som si potrebovala oddychnut od stresov a liekov a buduci mesiac, ak bude treba, tak sa chystam do centra... dokonca aj lekar mi tak kazal prist na konzultaciu, ked iui nevyjde... 😉 tak dame si vediet ako na tom sme 🙂

dorotka2013
9. okt 2014

@lina129 jasne...🙂 takze pokračujeme v nasadenom spoločnom,rovnakom tempe 🙂, hihi až sa mi ani nechce veriť ako sme na tom rovnako...

dorotka2013
13. okt 2014

@lina129 ako? pocity? Mna stale boli vajecnik...a dost...neviem ci si to len nenamyslam ale tak "inak", nie som si ista vyrazom ale povedala by som ze az tak "stiplavo" 🙂,...prsia zvacsene a citlive,to mavam vzdy po ovulke...