icon

Zmeškaná inseminácia

brmbola
14. sep 2014

Ahojte dievcata aj vam sa niektorej stalo ze vam premeskal doktor dni na inseminaciu?Ja som z toho strasne sklamana:(((( Teraz zase vsetko od zaciatku...

lina129
13. okt 2014

@dorotka2013 ahoj, ja som mala ovulku asi 12 alebo 13 DC, lebo som mala pozitivny ovulacny test na 12 DC... ozaj, robis si ovulacne testy, ci len podla hlieniku? inak, mna tak tiez obcas pichne, alebo tak ako keby "stipe" vo vajecniku 😕 a presne ako si napisala, niekedy sa mi zda, ze uz si to navravam, lebo sa mi zdalo, ze ovulka bola z lavej strany a tam aj citim to pichanie 😀 ale potvrdene to nemam... to len moj pocit... Tak to je fakt neskutocne, ze aj ty to tak citis... 😀 ozaj, aj ty mavas uz po ovulke citlive prsia??? lebo aj ja... ale vsetky kamosky sa cuduju, ze oni az okolo ms... 😕

dorotka2013
13. okt 2014

@lina129 no ja tomu uz ozaj neverim...aby sme este aj toti mali rovnake...presne tak, aj ja citim to stipanie tam kde bola ovulka...ovu testy nerobim,chodila som na folikulometriu a tam mi to vzdy dr potvrdila,totiz tym ze mavam skoro ovulju tak sim vzdy prisla ze: ovu bola vcera napravo... A ona kukla a uz len potvrdila 🙂 a tie prsia som si zo zacatku nahovarala ze som tehu 🙂...ale teraz viem ze sa prejavie hned na druhy po ovulke a trva do ms... 🙂 Inak ako dlho sa snazite?

lina129
13. okt 2014

@dorotka2013 no aj mne je z toho smiesno... ale uprimne som rada, ze este niekto ma toto s tymi citlivymi prsiami hned po ovulke... doteraz ma vsetky kamosky vysmiali, ze po ovulke este nemozes nic citit, ze to az par dni pred ms... no ja, presne ako pises ty, uz 2. den po ovu mam citlive prsia... som sa uz zacinala bat, ze nie som ok, ci nemam nahodou nieco hormonalne... ale asi je to ok 🙂 dufam...
my sa snazime asi 1,5 roka, ale tak poriadne, ze si robim aj ovu testy, asi rok... a asi pred pol rokom sme isli do car, kde nam urobili vsetky zakladne vysetrenia a odporucili nam IUI... A vy? ake vysetrenia vam robili? muz ma SPG ok?

dorotka2013
19. okt 2014

@lina129 ahoj, chvilu som tu nebola... No ani neviem ci ti to mam pisat... 🙂)) snazime sa 1,5 roka asi...po pol roku som zacala chodit k svojej dr na folikulometriu...po pol roku nas poslala do car...tam chodime od jula...odporucili nam iui...vysetrenia mi robili hormonalny profil,4D utz maternice,priechodnost vajcovodov,vsetko v norme...manzel spg v norme...este som si dala urobit nejake imunitne testy ale este nemam vysledky...tebe robili aj nieco ine? a ty ako teraz? Kedy ma byt mrcha?

lina129
21. okt 2014

@dorotka2013 ahoj dlho som tu nebola... tak ja mam zle spravy ☹ dnes som 1DC 😢 a ty? ako si na tom? u mna mrcha prisla dnes, takze na 25 DC...
Inak, co sa tyka tych vysetreni, tak mne robili z krvi HPa protilatky, vysetrenie hyfosy (robia v gynfive na priechodnost vajcovodov)... tiez vsetko ok... a manzelovi tiez spg, to mal tiez v norme... teraz som si dala robit imunitne testy (tiez este nemam vsetky vysledky) a rozmyslam nad genetickymi testami, ale tie vraj trvaju 3 mesiace... napis, co mate nove...

dorotka2013
21. okt 2014

@lina129 ja zatial 23DC...pred vcerom slabe spinenie...snazim sa presvedcit samu seba ze to bolo uhniezdovanie 🙂...a ze mrcha nepride...takze dufam...to mi je luto ze k tebe uz dorazila... co teraz? Ako dalej? Lebo ja mam taky pocit ze tento rok sa uz do centra z roboty nedostanem :(...

lina129
22. okt 2014

@dorotka2013 no teda, tak zeby to vyslo??? 🙂 tak napis, som zvedavaaaa... test si neskusala? ja som sa prave chcela objednat do centra a moj lekar je vraj 2 tyzdne na nejakom skoleni, ci co... tak najskor az koncom novembra budem moct... ☹ tak daj vediet ako si na tom 🙂 drzim palce!

dorotka2013
22. okt 2014

@lina129 nevyšlo :(...dnes 1DC... Dnes sme sa s mužom dohodli ze na tento rok to asi necháme tak...do centra pôjdeme asi až v januári...budeme skúšať prirodzene...

lina129
24. okt 2014

@dorotka2013 juuj tak to mi je luto, ze nakoniec nevyslo ☹ ja som si myslela, ze ty uz isto budes tehu, ked si aj spinila ☹ inak, ja som chcela ist teraz do centra (pred ovulkou) a moj lekar je dva tyzdne na konferencii... takze tiez teraz uz nepojdem (po ovulke to uz nema zmysel)... mozno dalsi cyklus...
u teba je asi fakt problem ta sliznica 😒 nepomohli by tie injekcie, co si pisala? alebo nejake lieky ako Duphaston? neskusala si?

dorotka2013
24. okt 2014

@lina129 takze tento mesiac zase skusame spolu prirodzene 🙂... V septembri pred iui som brala inj.merional, potom este estrimax a po iui utrogestan...nepomohlo...ale mozno by to bolo lepsie keby mi ich dali skor,zacala som ich uzivat na 9DC...3 inj a potom jeden den vysoku davku estrimax...a sliznica narastla...len nie dost...myslim ze by to bolo lepsie keby som zacala nieco uzivat skor...ale dr.mi povedala ze mame zase prist tak na 8DC...takze aj ked mi nieco da tak uz dost neskoro ked 10/12den mam ovulku...ale to len tak ja rozmyslam...laicky...🙂 ty nieco uzivas teraz? Ja pijem tu alchemilku...citala som niekde ze aj cervene vino by malo byt dobre... 🙂 verim ze sa nam to podari...uvidis...a mozno aj naraz...ked uz mame tolko spolocneho...to by bolo super 🙂

lina129
29. okt 2014

@dorotka2013 ahoj moja, tak ako? ovu priznaky uz zacali? ja som si dnes urobila ovu test - 1. raz tento cyklus a este uplne negativny... slabulinka druha ciarka... a ty? robila si ovu test, ci ty mas este skoro? ja som dnes 9 DC... No to by bolo super, keby sa nam spolu podarilo 😉 Inak, mavas silnu ms, ci tak normal? ja dost silnu, tak aj na to sa potom chcem spytat lekara, ci je to ok... 😒

dorotka2013
29. okt 2014

@lina129 takze u nás zmena v práci...dostala som voľno, tak sme si povedali ze je to znamenie a boli sme dnes v BA...dnes 8DC...vajicko ma 17mm...piatok idem na IUI 🙂... ja mávam MS práveže dosť slabú aj krátku...neboj, ovulka určite bude...mne sa to podarí tento mesiac cez IUI...tebe prirodzene a budeme tehulkovat spolu...🙂 uz sa teším!!!

lina129
30. okt 2014

@dorotka2013 cozeee??? tak to je aka zmena 🙂 to vazne??? tak drzim palce! takze ste sa rozhodli pre 2.IUI? a ides s liekami, myslim Clostylbegit, alebo bez liekov? a pichli ti uz aj pregnyl? tak potom napis co a ako...

dorotka2013
30. okt 2014

@lina129 no cele sa to zbehlo tak rychlo...pondelok som sa dozvedela ze budem mat stredu volno...vychadzalo mi to presne na 8DC...tak som si povedala ze to je znamenie!!! no vcera vajicko 17mm..dostala som este na vcera a dnes estrimax na tu sliznicu...vcera vecer som si pichl ovitrelle...zajtra iui 🙂...aspon nemam cas rozmyslat nad tym... A ty ako? Ovulka uz dorazila?

ddanaa
30. okt 2014

@dorotka2013 ahoj aku si mala sliznicu ked ti dali extrimax a kto ti ho predpisal? dakujem

dorotka2013
30. okt 2014

@ddanaa riesili sme s dr tolko veci naraz ze ani neviem aku presne som mala sliznicu...povedala len ze celjom dobra 🙂...ja mavam nizku,preto sa mi asi nedari otehu...predpisala mi ich dr v centre...

ddanaa
30. okt 2014

@dorotka2013 aha lebo aj ja som mala nizku a nedala mi na to nic:(

dorotka2013
30. okt 2014

@ddanaa tiez ides na iui? Lebo ani mne pred tym nic nedavali...vzdy len skonstatovala moja dr ze vajicko dobre len nizsia sliznica, a to bolo vsetko... Az teraz, ked chodim do centra a idem na iui tak mi na nu davaju lieky...🙂

lina129
5. nov 2014

@dorotka2013 ahoj, tak ako? Ako sa citis po iui? aj ste potom poistili este? 🙂 uzivas teraz nieco?

dorotka2013
5. nov 2014

@lina129 poistili 🙂...dostala som teraz duphaston... Necitim nic vynimocne...sem-tam vajecniky...prsia tradicne od ovulky bolia a su zvacsene... Snazim sa nehladat nejake priznaky...som presvedcena ze to vyslo a hotovo 🙂... A ty ako? Vystihli ste ovulku? Kedy ma prist ms?

lina129
5. nov 2014

@dorotka2013 to je super pristup 🙂 to sa mi paci! No mne sa teraz dajak vyposuvala ovulka... 😕 neviem, ci tym, ze som bola trosku prechladnuta, alebo co... takze podla vsetkeho som ovulku mala az v pondelok alebo vcera... no skusali sme ako sa dalo... tak uvidime 😉 MS ma tusim prist 12 - 16 dni po ovulke... tak priblizne tak nejak ratam... a tebe? iui ti robili v piatok?

dorotka2013
5. nov 2014

@lina129 fuuuu tak to budes mat dlhy cyklus...ale nemusi to tak byt...mne dr vysvetlovala ze ovulka nemusi byt vzdy v strede...ze moze byt aj skratena niektora faza...ja mam napr.kratsiu prvu,ale kludne moze byt aj druha... Hej iui bolo piatok...na buduci stvrtok som objednana na krv 🙂... Uz sa tesim ako si budeme pisat o pozitivnych testikoch 🙂...

dorotka2013
8. nov 2014

@lina129 ahoj...co mas nove? Ja sa uz neviem dockat stvrtka 🙂...sprevadzaju ma same pozitivne znamenia...verim ze to vyslo 🙂...este aj na krv som objednana na 13eho...datum nasej svadby...sice iny mesiac ale to neva...a este je to moje stastne cislo 🙂

lina129
9. nov 2014

@dorotka2013 jeej tak to je super! To je dobre znamenie 🙂 budem velmi drzat palce! 🙂 hned daj vediet aky bol vysledok 😉 budes vediet uz vo stvrtok? Ja som po iui vedela tusim este v ten den 🙂 ja zatial cakam,vsetko ok... Testovat budem az bud.vikend...

lina129
11. nov 2014

@dorotka2013 ahoj 🙂 tak ako sa citis? Zajtra je den D, ze? Tak drzim prsty 🙂 daj vediet ako dopadol krvny test... Normalny test si neskusala?

lina129
11. nov 2014

@dorotka2013 az teraz pozeram,ze nie zajtra,ale az stvrtok 13. ides na krv 🙂 ale test by si si uz mohla urobit ;)

dorotka2013
12. nov 2014

@lina129 mohla ale neurobila...budem tehu aj bez toho 🙂...verim tomu...zajtra idem na krv ale vysledky budu az v piatok...dovtedy este musim vydrzat...ms zatial nikde...prsia bolia trochu menej...zato ovela viac podbrusko...ako pred ms, a to ja nemavam...bolieva ma az ked to dostanem...drz mi palce...🙂 a ty ako? Co nove?

lina129
12. nov 2014

@dorotka2013 drzim palce! to je jasne 😉 paci sa mi tvoj optimizmus 😵 mohla by si aj mne nejaky dodat, ja som taky vecny pesimista 😒 ja mozem testovat az cez vikend, alebo az v pondelok, kedze teraz som mala neskor ovulku... tak drz potom palce aj ty mne 😉 a daj vediet, ked budes mat vysledky z krvi... sranda, ze az v piatok... v GF som mala vysledky uz v den, ked mi brali krv...

dorotka2013
12. nov 2014

@lina129 chytaaaaaaj...posielam...mas??? 🙂 jasne...urcite tam vediet...a tebe tiez drzim palce...radsej to odloz o den-dva...aby si sla na istotu...nech nie si sklamana keby si nahodou testovala skoro a este ti nema co ukazat...🙂...keby som isla na krv do centra aj ja viem vysledky hned v ten den...ale mne sa nechce kvoli tomu trepat do BA...tak idem len k svojej gyn...a ta ma vysledky az na druhy den 🙂...ale vydrzim...stoji mi to za to 🙂))

lina129
12. nov 2014

@dorotka2013 ahaaa... chapem 🙂 ja som myslela, ze ides na krv do Iscare... takze ty nie si priamo z Ba?
dakujem za poslanie optimizmu... 😉 dufam, ze pomoze... teraz mam viac kamosiek tehotnych, tak aj tie mi stale dodavaju optizmus + aj ma stale "nakazuju" tehu virusikmi... tak dufam, ze uz od nich nieco chytim 😀