Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka ale nie neboj ved iba troskuu..treba lebo ten moj tlak mi srdce rozdrapíí 😒
@tinkatinulka ved sa sanuj, koho budem capat ako zito? ved ty si moja prva obet 😀 😀 😀
@vafinka juj dakujem za tu prioritu..juj už aby bol utorok sa tak tesim na tu masaž.. 😝
@tinkatinulka to len ryp, vsak ja dofrcim na metle a uvidis 😀 a ja ta domasirujem ako zito 😀
@vafinka ja?nikdyyyy 😅 😅 😅
@tinkatinulka dufam, ze vyhrazky zabrali a ze uz si oki, 😀
@vafinka zabralo..idem cvicit
@tinkatinulka tak bezkaj, a nezoder sa mi
@vafinka ahoj cica..tecie zo mne pot..uhaaa 15 min som dala intezívneho šlapania..parada zajtra pridam minutky a za mesiac bude moje srdiečko zase v kondičke 🙂
@tinkatinulka no sa nezdas, aj ja musim zacat na sebe makat ako das, inac vcera sa mi zadarilo vybrat ten steh, muzik skoro odpadol, ked som si vytiahla skoro 1 cm dlhy kusok,
@vafinka Vafi, ja by som si to kupila urcite. 🙂 Velmi sa mi to paci. A mas moju predbeznu objednavku 🙂
@lenocka004 ok pisem si ta do poradovnika 😀 😀 😀 😀 a aku farbu?
@vafinka Ok to som rada. Farbu vyberam bledo zelenu 🙂 To je taka neutralna.
@lenocka004 budis, ako si povies mlada dama 😀
@vafinka 🙂 uz sa tesim 🙂
@lenocka004 a mas este dajake zvlastne zelanie k tomu???? uz sa tesim, ked sa ti zadari mimco. juuuuuj , uz nech to je 😀 😀 😀

@tinkatinulka tinka, ty tatar, ved sa zmarnis 😀 😀 😀