icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka to vazne?? ty divoska, tak si mala aspon cvicenie 2 x za den 😀 😀 😀 , musim si ist uvarit kavu, akosi mi je mdloooooo, gebulka sa mi tociiiii. a co mu to davas za divo veci???

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka teraz ma ten caj na plodnostn daka zmes asi 8 byliniek, Macu, Ecko, Zinok, Selen,Q10,a kotvyčník..všetko zvyšuje testosteron a aj afrodiziakalne ucinky ma takže uha bojom bojim co bude dneska 🙂 Maca mu zacala naramne chutit tak som mu 3 balenia kupila..musi dopovat ma este 6tt nato aby bol v kondičke.aj ked smermose sa vraj tvoria 72 dni..uvidime čo zabere.

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka no tak ma riadny koktejl, musim uznat, ja idem na tu kavu, a zas navstivit wc, vrrrrr, a cosi poupratovat. chcela som ist do mesta na gombiky, ale pokial neni su objednavky, tak este pockam. ja viem, ze nebudu hned, ale mohli by 😀 , aspon jedna by potesila 😀 , no a co mas dnes v plane?

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka juj kavu by som si dala ale mam zakazane..ja idem pracovat mam zameskane za posledne dni pri hackovani a strikovani

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka no jasan, tak utekaj, nejdem rusit, potom sa ozvy 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka juj nerusis..sak ja som stale online..aby som zase stale len nemakala..inak chlebik už je hotový-celozrnný-nakupila sm si vsekovake semena a krasne to tu vonia 🙂

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka aj by som si dala , s masielkom a kakaukom, mnam 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka prid cesty su už roztopene tak to mas za chvilocku 🙂

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka no jak by na metle, nemam doma tatosa 😠

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka juj tak pesi by to bolo nadlho.a sijes dneska?kukala si aj na nete zas daco nove?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka co myslis nove? no to by bolo na dlho. ja si pockam na dajaku objednavku, a od mamy zhrabem krajcirske pravitko, alebo to potrebujem ako sol a v obchode je to hrozne drahe, ale idem si poprekreslovat moje nacrty, teda strih ako som to robila.
tak by som rada dosla, ver mi, ale pesi, ani vecer by som nedosla a cez kopec nemam odvahu, isto by som sa stratila 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka no tam je to strasidelne vecer..neboj na jar dame stretko pri malovaných ... 😀 😀 😀

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka juj sa tesim, dame halusky v malovanom?

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka no ja halusky nemozem pre tlak, ale dame daco..hlavne tocenu kofolu 🙂 a vlastne to už budeme obe tehule.. 🙂 ako ten TN si zavrhla p re teraz?alebo uvažujes?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka juj, tak smazeny syr, riadne mastny a zdravy 😀 😀 😀 😀 , no a kofolku, to mozem, mnam 😀 , no ja dufam, ze budeme obe kinderka 😀 , no ja by som rada do tn, ale mojho tam asi nedostanem vcul, vies ani ja moc sice nemam chut, ale chvilu pockam, ze co priroda povie na tuto novu skutocnost 😀 😀 😀 , co sa zistila, ked je to tam teraz oki, nech sa snazi 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka no to poznam ten moj mal tiez kopu reci ohladom tohto vsetkeho a že ho to už nebavi a podobne a potom ho doktor uzemnil že nema vešať hlavu a babatko bude a basta.bol užasny v tej chvily ako nas povzbudil ist dalej.. 🙂

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka ved jasne, vies, ja sa chcem aj zamestnat, aby mala z coho ist materska, vies, a potom skusim iui, ak sa dovtedy nic nestane, ja som mojmu vravela , ze tak do leta ja vyckam, mozno do konca roka, ja este neviem a ze potom skusime iui čko, a hotovo. ale aj korunkace na to treba, vies 😖

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

Kočky poslušne hlásim 1DC, mrcha došla.. 😠 😠 😠

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka aj ja ju uz chcem, ta moja, ma natahuje, 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka no mne pomohlo to rozhybanie..skus možno pomože a aj vinko 🙂

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka tinka, a fytosoja, to jeako clostil, ze?? rozmyslam, ze by som to skusila aj s nou podakedy

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka juj toto som už jedla..su to take humus velke tablety a brala som to myslím 7-7-7-5-5 kusom od 3DC po 7DC ale u mna nezabralo..stale bol jeden folik..sak ale na mna iba ako na kona už 🙂

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka to fakt? to az tolko si brala? ja si nemyslim, ze by ti to nezabralo. ale ja ked som mala costil, ze jednu rano a jednu vecer, tak som mavala tak cca 5 folikov, zeby tam bolo az take davkovanie?

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka no aby to malo silo ako clostil tak je treba tolko..ja som po clostile 1+0+1 mala 2 foliky aj to iba napravo ☹ takže ty potom skvele reagujes na lieky..tebe keby si sla do RF na SOFT daju 2+0+2 a možno 3 injekcie a maš 10 folikov ako nic..ale na IUI nechcu robit ked je vela folikov..ale to je len do buducna..neboj pojdete na dovcu a privezieš si maleho chorvata 😀 😀 😀

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 joj, to veru neviem ,ja som mavala vzdy prava strana aspon 3 riadne ako gule a na lavom 2 ale normalne,aj doky vzdy vravel, ochhhhh aka pekna uroda a nist z toho. no len najprv musi byt praca az potom chorvatsko,, a vidis, ked som stimulovala na ivf, tak aby som mala 10 folikov som mal adavky ako krava. tak ja tomu nechapem,

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka ved prave že ty asi reagujes na mensie davky lepsie ako na velke 🙂 nic nove ohladom roboty?dala si tie obliecky na bazos?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka jasan dala, a za 2 hodiny 8 pozreti, a to je na doobedie uspech. no bodaj by tak bolo. ako ty vravis, ja robotu pozeravam vzdy tak poobede, vtedy naskacu vsetky inzeraty, uz som kukala doobeda, a este nic moc tam nebolo. 😠 , no a ozaj uz ja ej na mne vidno ucinkov tych vitaminov, mam menej ryhovane nechty, takze len tak dalej 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka uha a co to papas?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka ja to A a D vitamin forte, ja len tolko. nis tviac. 😀

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka ja to už kombinujem aby som každy den nejedla vsetko, teda okrem kys.listovej to pri nasich mutaciach je priam povinnost