icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka vies, ja si ani tu nedavam, ja to kaslem a pritom by som nemala. och ,zatial ziadna zakazka, hadam ,sa to rozbehne akosi

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka skus pokukat stranky aso sashe a podobne kde baby ponukaju HOMEmade vyrobky..

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka ok, ako povies, kuknem tam, a ja kofa, som si vyhodila tie papieriky, kde som to mala vsetko popisane, tie stranky, ochhhh.

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka ozaj a lubi sati kocik aj nurse look, ale ten 4 kolieckovy? co ty nan povies?

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka kukala som ze to je taka lacnejsia verzia Jane ale dost osekana..ale teraz maju krasne farby..juuuj 😝

vafinka
25. feb 2013

@tinkatinulka hmm, ja viem, ze ano, je uplne podobny, ale strasne sa mi paciii, masicko

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@vafinka juj ani nevrav ja ked idem niekde do hrackarne tak hned skusam kociky ake su a ake vaničky ..

strapula27
25. feb 2013

ahojte babulky, chcem sa opytat co pomaha na zvysovanie sliznice??? okrem cerveneho vinka,mam ho sice kupene,ale byva mi zle,tak este nejaku alternativu poprosim...dnes mam 1DC a do 12DC ju chcem mat pripravenu,aby som si mohla zacat davat utros a pripravit sa na KET🙂 rozhodla som sa ze teraz v marci si pojdeme pre miminka🙂) a Tinulka vy tusim idete pre drobceka v aptrily, vsak?? 😉

olivia31
25. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka už vás mám plné zuby kto to tu má všetko čítať 😠 .......čo máte nové šup sem nechce sa mi to všetko čítať 🙂 vafi to nemyslíš vážne že to tu nemôžeš predávať to prečo?

vafinka
25. feb 2013

@olivia31 ale mojo, necerti sa, ja som dala rano kratku spravu, ze aby nakukli do bazariku a stopol mi to. a pritom som nasla potom inej babe to iste vo fotoblogou, hmmmm 😠 😠 😠 😠 , to je spravodlivost, ja viem,

olivia31
25. feb 2013

@vafinka no tak to potom ako jedna môže a druhá nie ? Nerozumiem ..... 😒 ja som dnes úplnee v pohode to zajtra bude bu bu bu

olivia31
25. feb 2013

@vafinka ak budem v stredu stíhať tak ti to pošlem a ak ti môžem poradiť tak ten vršok na to vankušiku môžeš urobiť aj do oblúčika bude sa ti tam lepšie všívať ten volánik to je len taká malá rada aj bude to lepšie na hlavičku pre bábo

tinkatinulka
autor
25. feb 2013

@olivia31 u nas to že dnes 1DC na 25DC supis cyklus..takže pohoda 😉

olivia31
25. feb 2013

@tinkatinulka to máš teda dobrá ja som to si ešte ani nemala ..ja 29 alebo aj 34 som už mala ...teraz sa mi to upravilo a asi pól roka mám 29 -30 DC ....ja mám už dnes 6 DC

lenocka004
25. feb 2013

@vafinka Ahoj, kde si to zavesila? Ja si to chcem pozriet 🙂 A dnes tiez tvoris?

vafinka
25. feb 2013

@olivia31 oliv jasne, ja budem rada, ked mi hlefnes, ja sa tomu moc potesim 😀 , vidis 😀 😀 , spravodlivost existuje

vafinka
25. feb 2013

@lenocka004 ja som si to dala aj do mojho fotoblogu a do mojho bazarika, potom to mam aj na bazosi v kojeneckych potrebach asi na 6 strane. dnes som netvorila, ja dufam, ze niekto bude mat zaujem a tu obliecku zbucham za den, takze to nebude problem rychlo urobit,

vafinka
25. feb 2013

baby, ja vam sem skopcim, co mi napisala jedna baba, sice nechapem ze o com toci

vafinka
25. feb 2013

Zápisník
Adresár
Email
Napísať správu

Prichádzajúca85
Rozpísaná1
Odoslaná102
Kôš301
Spamový kôš0
T-Express(0)
Nastavenie zložiek »

dôležité
odpísať
osobné
pracovné
Nastavenie štítkov »
Zaplnené 3% z 1 GB

Ako zvýšiť kapacitu?
Odpovedať
Odp. všetkým
Preposlať
Zmazať
Nahlásiť spam
Ďalšie akcie
1 / 85

Späť na výpis

Tlačiť
Predmet:
Bazos.sk - odpoved na inzerat 22977832 - Predam taketo krasne destske perinky
Zobraziť podrobnosti
Od:
japanda@azet.sk

Komu:

Dátum:
Dnes 19:48

dôležité odpísať osobné pracovné
mohli by ste si svoje nazori strcit desi do zadku ked neviete o co tu ide laskavo pan ktori je invalidny dochoda chodi do prace a ma rad zvierata a chce zrealizovat povedane agro farmu tak co reagujete na to skuste reagovat na ten druhi inzerat na pana jozefa ktori nejakym sposobom vymazal inzeraty ktorych bolo asi 6 ohladne zvieratok na farmu pre deti a vsedke do jedneho vymazane a ktomu vsetko tam ma popisane co bolo vtych 6 inzeratoch takze sa strcte desi prosim

japanda@azet.sk - Email bol odoslan zo serveru Bazos.sk.

olivia31
25. feb 2013

@vafinka to je čooooooooo?

vafinka
25. feb 2013

@olivia31 oliv, ani ja netusim, dotycna mi odpisala, ze niekto v mojom mene sa vyjadril, ja som si to pozrela a nic take tam neni, tak nechapemmmm o co tu toci? periny a kozy nejdu k sebe. ci ovce

vafinka
25. feb 2013

prepacte takze pokial ste to neboli vy tak niekto vo vasom mene komentoval inzerat moste si dat tento inzerat dajte si zvierata dajte si potom ovce kozi a dajte cadca a zadarmo tak je ze kto daruje invalidovy polnohospodarske zvierata tam najdete komentar nejak XI ci ako to bolo ked klikla na to vyskocilo mi vas ide o to ze tu prislo o klamstva a napodobeniny

ps? vidi ma tam niekto, bo ani ja nie, nech sa divam ako kolvek 😖

vafinka
25. feb 2013

uz som sa tam akoze nasla, lenze uzivatel xy, je hoci kto! a co ja s kozami????? ved am iba svoje dve a to mi staci 😀

vafinka
25. feb 2013

ale mzusim dodat, ze je divna jedna vec na bazosi, ze nechapem, preco mi aj vyhdzuje ludi z pol slovenska, ked si dam ze moje inzeraty, alebo ze vsetky hodnotenia na moj inzerat, a vyskacu mi totalne blboviny???????

olivia31
25. feb 2013

@vafinka ty si riadna koza som sa pobavila ešte teraz sa rehocem až mi slzy teču 😀 .....ty si riadna totka aj kozy máš a napojila si ich aj podojiť bude treba 😀 😀 😀 ....to je sranda ja som to kukla na bazoši no nechodím tam ale bola som zvedavá

vafinka
25. feb 2013

@olivia31 no este ze ma tu mate, co by ste tu bezo mna robili? to ja fakt neviem, ale rada by som vedela ze ako ich napojim tie moje kozy, no jednoducho, prejdem sa stvornozky po luke 😀 😀 😀 😀 a budu napasene az az 😀

olivia31
25. feb 2013

@vafinka Sranda je to tu si ty ale číslo .....keď sa nestrepeš tak sa niekto divní prilepí na tvoj inzerát ty si jak magnet

vafinka
25. feb 2013

@olivia31 ja si tiez myslim ze pritahujem asi tie spravne typy 😀

kostickabonnie
26. feb 2013

baby, vy ste skvelá partia 😀 😀 😀

vafinka
26. feb 2013

@kostickabonnie ahoj, ako sa mas?? dlho si tu nebola 😀 😀 😀 , inac kukni ku mne do bazara , 😀 😀 😀