icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka o com točila ta teta???

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka ze vraj som sa ja vyjadrila o kozach a ovcach nejakeho pana. ale ja s tym absolutne nic nemam, tak som dostala zdrbcene ako sirota 😀

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka no peeeekne ja idem preverovat objednavku toho prstena a hlavne preplatenie z poistovne..už to maju 6tt a nic nepisu

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka drzáni jedny, ze? le kedty mas cosi zaplatit, aby to bolo hned a zaraz 😀

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka no som velmo zvedava lebo v ZA na pobocke mi povedali že maju na vyjadrenie 30dni..ale že sa to nedodržuje..hihi

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka no , birokracia ako svetttttttt, a co dnes ides porabat?

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka dneska idem opravovat wcko..sa nam pototo a ak to nerozchodi tak leti z domu, musim nove vizitky spravit a este masááááž

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka no ale tot?? masaz??? aj jaaaaaaaaaa

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka no idem k fyzioterapeutke

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka aj man vezmi, tak sa dat pomasirkovat, ochhh, co by nie. a porad co dnes varittt

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka drahy chce zase parene buchty ale to ja nemozem..tak neviem co si spravím.. 😒

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka to by som si dala aj ja, ja som vcera robila zapecenu brokolicu a hned sa aj zjedla, tak co dnes, to veru neviem

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka juj zapecena brokolica..juhu spravim si dnes, dik za radu 🙂

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka no diky brona a co ja???? inac pusti si pesnicku- asaf avidan-one day-rekoning song a poevedz mi, koho ti ta uvodna osoba pripomina 😀

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka kukam ale neviem koho myslis..

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka no preda mladucky a zdravucky

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka jaj jasneee 😀 😀 😀

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka ale ze je tam az ohromujuca podoba, ja ked som to zbadala, ze no teda 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka hihi posli odkaz Oli ci si vsimne 😀

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka chiii, skusim co na to povie, ci janedostanem za srandicky 😀

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka ahooj, no kde si?? tak ja dnes na tu oplatku idem robit tie buchty, uz dlhooo neboli, hadam budu mnam 😀

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka ahoj tu som umývala som dole okna ked tak slniecko svieti a aj tie buchty pre dtaheho.idem sa obliect a bezim do mesta, musim na vlny a potom sup na tu masaž.juhuuu papa ozvem sa ked prídem

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka ok, maj sa zatial

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka ahooj, uz si tu???

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka ahoj už som tu a zažila som masirsky orgazmus..nadhera citim sa o 5 rokov mladsia..objednana som na lynfodrenaz o dvy tyzdne..juhu moje telo bude vyčistene od toho svinstva

vafinka
26. feb 2013

@tinkatinulka to fakt? no teda, a myslis, ze ta lymfo masaz takto zaberie??

olivia31
26. feb 2013

@vafinka Ty si deda aj mne pána doktora....nebojsa ja ťa byť nebudem

vafinka
26. feb 2013

@olivia31 uz som cakala, ze co mi na to povies, ale ze je tam riadna podoba?

olivia31
26. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahoj už si tu ? 😀 😀 😀 Vafi ty si teda naskutočná -kukni do môjho bazariku - ty kšeftárka jedna 😀 😀 😀 ja tak bavím na tvojich príspevkoch ......inak baby dnes som si v práci pre šila prst a ihla sa zlomila v dvojmo a ostalo mi to v palci pichnuté operáciu sme robili s kolegyňou ☹

olivia31
26. feb 2013

@vafinka Ale áno ty si riadna ja sa tak dobre bavím je mi tu s vami fajn odpadne si riadna koza 😀 😀 😀 😀 mladučká a zdravučka 😀 😀 😀 😀