icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@vafinka cica celých 25 minut na stroji som myslela na teba,idem hajat skoro vstavam zase na krv..som ko,bolí má celé telo

tinkatinulka
autor
26. feb 2013

@olivia31 ako si pochodila s krajkom?

olivia31
26. feb 2013

@tinkatinulka poslala som mail a uvidím či sa mi ozve telefón mi nezodvihol asi niečo mal 😒

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka
@olivia31 baby moje, ako?? ja mam normalne nerva z toho, ze o tie moje inzeraty pomaly ani nikto nezakopne, je to mozne???? no teda, ja som sice necakala, ze sa budu baby trhat, no ale toto???

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka ja som dnes isla skoro rano na krv, a bac doktorka dovolenka..parada tak som bola v Tescu na nákup, tak skoro ráno tam nikoho nebolo a kupila som aj darcer pre svagra na 30tku a aj pre krsnatko hracku, mal meniny..aspon niečo som vybavila..inak dneska nadherný den odkedy som dosla tak makam ako srob..chrbatik boli akoby som orala..som zvedava kolko dneska vydzim na orbitracku slapat..min 25 min musim dat 😝 😝 😝

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka cica nic si z toho nerob ved zacinas..moja mamina strikuje a hackuje na zakazku a tiež su hluche obdobia

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka sikula, ty si toho aspon dnes obehla, ja som priam volala do jednej realitky, kde som si bola dat minuly tyzden zaidost,a azas nic, ja to dlabem, ved ja viem, ze zacinam, ale mam nerva z toho, ze to mozem zabalit, ci je to az tak skarede?? ja viem, ze nie som profik, a ze to ma aj vady. ale mohol by sa dakto zlutovat. a ozaj aj ty si bola u tej terapeutky??

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka a neskusala si to dat na mimibazar.sk ::? nebut labut je to zlatucke 😉 😉 😉 nebola som lebo som sa chcela gyndy na to popytat ci mi da odporucanie, by mi to poistovna hradila 😝 😝 😝 nevešaj hlavu praca sa najde!

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka a priam si si zavolala este do jednej firmy, kde som mala zaidost, a nic, no ja si zalozim firmu- vypalnicka a je to. ja mam fatki smolu, clovek aj chce robit a nema kde. kamoska co mi robi tu v pb u korejcov, dostne 300eur a pas sa. uz mam inzeraty na 3 strankacha veru aj tam skusim dat, aj na mimi bazar aj mini bazar, ze ma to nenapadlo hned, inak muzik dnes este isiel mi kupit gombiky. bo to mi chybalo. keby si vedela ako som najedovana

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka a cena je podla teba oki? ze ked som dala 8.50?

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka musis si vyrata kolko ta vysiel material potom kolko casu si tomu venovala a aby tvoj zisk bol min 30% z ceny..potom budes mat cenu.

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka presne mi to tak zhruba vychadza, ale zisk mam o cosi menej. ale ja sa uspokojim aj s tym,

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka tak si potom nespravila nic zle..hlavu hore bude lepšie 🙂 posielam objatie

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka och dakujem aj dorazilo, hned mi je lepsie, vecer idem hrat ping pong,tak vecer nebudem na prijme 😀

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka no ja o cgvilku sadam na kona a ficiim

vafinka
27. feb 2013

baby ma napadlo- moja mrcha je fakt mrcha, a preco? lebo furt meska, mrcha jedna 😠 😠 😠 😠 😠 😠

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka uz zas mi das kosom?? ved aj ja tebe vcul, pojdem si zahrat 😀

olivia31
27. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá tak už som doma panko sa neozval 😒 ......dnes som bola u fyzioter. na to cvičenie a bolo to super aj masaž mi robila to je úplne niečo iné ako na klasickej masáži juchú som ako nový človek 🙂

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@olivia31 juj viem o com hovoris ja som rano bola ubolena ale napravena chrbtica super, dneska som baby dala 27 min na orbitravu a zas posilnovacka na brucho a zadok..juj citim sa supeeer ved to robim pre seba a samozrejme pre babatko..buduci tyzden idem popytat aj ja na toho fyzioterapeuta na cviky na neplodnost..zajtra mu zavolam priamo hadam na neposle tata, ale od mojej gyndy zoberiem odporucanie.a už ti odposal krajko???

olivia31
27. feb 2013

@tinkatinulka No nie už som písala, že sa pánko sa neozval neviem už asi len na lampáreň musím napísať, alebo zavolať 😒 no ty si teda šikuľa......no a to cvičenie to bude teda fuška dnes som bola a bolo to super no nieje to až také jednoduché

vafinka
27. feb 2013

@olivia31
@tinkatinulka zeny uz som doma, uz som tu!!!!

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@vafinka no toto mne zase blbne pocitac, mam z toho nervy stal cely majland a vsetko sa tam ... a hlavne ked mam kopu roboty

tinkatinulka
autor
27. feb 2013

@olivia31 nenechaj sa tým vystresovat a zavolaj tam niekedy poobede ked už nerobia zakroky a vypytaj si ho na telefon..aby si mala kludne svedomie

olivia31
27. feb 2013

@tinkatinulka Zajtra tam zavolám ...........lebo ja som mu volala na jeho mobil a ten nezodvihol len ma zrušil a to som volala o 13.00 približne v podstate mi je to už jedno či mi to sono spravia alebo nie cítim sa dobre.....dnes som bola u svojho obvoďaka a ten mi urobí preventívku aj predoperačné tak aspoň to budem mať v suchu. No práve som docvičila tie cviky aj manžel musel asistovať lebo jeden cvik je potrební aby asistoval 😀 nech sa aj on posnaží 😲

vafinka
27. feb 2013

@tinkatinulka hm, ako naschval, mna snad z toho behania bolia aj vlasy, vies hraly sme viacery naraz. ale poviem, ze straty nahradene uz klobaskou 😀

vafinka
27. feb 2013

@olivia31 oliv, jasne, nedaj sa odbyt, ved by sa mali spravat inac, ved tam nechas aj majland

olivia31
27. feb 2013

@vafinka vafi a klobásku môžeš no no no neprovokuj .....par strán späť 😉 😀 ....aj si vyhrala?

vafinka
27. feb 2013

@olivia31 no musela som cosi zjest. asi 2x som dala

olivia31
27. feb 2013

@vafinka no ty sa nezdáš ....a čo podlaha kedy idete položiť?

vafinka
27. feb 2013

@olivia31 no este najprv steny dorobit a potom sa ide na nu, uz sa na nu moc tesim, furt ju chodim pozerat, 😀