icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka to fakt?? no ja to skusim a na co to mozem vsetko pouzit?

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@vafinka je to hlavne na rajciny a papriky ale podla mna aj na uhorky by sa to dalo pouzit..

olivia31
28. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá ja mám na chalupe mini záhradu a ja tam tiež pestujem všetko možné a minulí rok som mala kopec paradajok .....akurát dnes som si kúpila semiačká a idem si predpestovať priesady

tinkatinulka
autor
28. feb 2013

@olivia31 papriky už treba sadit aby si mala na jar kekne sadenice..🙂

vafinka
28. feb 2013

@olivia31 sikulka jedna, no ja teda skusim si nasadit priesady, dufam, ze mi nepokape ako minuly rok

vafinka
28. feb 2013

@tinkatinulka a aky druh je dobry?

olivia31
28. feb 2013

@vafinka Vieščo no ja sa nevyznám čo mali to som kúpila a ja to pestuje vo fóliovníku nesmie na to pršať lebo potom plieseň chytia

vafinka
28. feb 2013

@olivia31 a to viem aj ja, spraskaju a je po nich na totalku

olivia31
28. feb 2013

@vafinka no presne a nedávam žiadne hnojivo ani nič podobné pestujem BIO všetko aj mrkvu aj uhorky cibuľu no všetko možné aj špenát som dopestovala

olivia31
28. feb 2013

idem urobiť večeru potom cvičiť a ešte sem neskôr nakuknem. 😉

vafinka
28. feb 2013

@olivia31 no tak supis. a ten spenat sa ti dal v poho? a ako si si potom spenat upravovala?

olivia31
28. feb 2013

@vafinka
@vafinka v pohode to rastie ako burina nenáročná rastlinka aj do šalátov aj polievočku som robila aj do lístkového cesta som to urobila ako závin a ešte tam ide syr

vafinka
28. feb 2013

@olivia31 no tak to moze byt fakt supis, ja som ho raz jedla ako dusenu prilohu a bol mnam, ale zas neznasam spenatovy privarokk 😠 😠 😠 😠

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka dobre ranko, hlasim, inac tinus ja som premyslala,ze mozem mat v parenisku spolu pri sebe aj almy, aj baranie rohy s paprikami, ze? inac ja ked som mala minuly rok tie chery, tak som ich mala strasne moc chymrazne, neviem preco a hned ako som ich dala von mi ich plesen zozrala. a ked to mas vsetko ako prisady tak to aj prihnojujes?

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka teraz ked som sadila tak do hliny co je na priesady a ty je už prihnojena..ja až ked pojdu von take 30 cm rastlinky prihnojim konským hnojom..ten sa mi osvedcil..granulovany a hned aj zihlavu..ale davam ich už tak aby mi na ne nepieklo slno cely den a aby do nich moc neprsalo..to sa im nepaci..nazahradke co mame mimo dom mi nic neprezije, rajcaky su tam cierne a flakate, ale tie pri dome v kvetinacoch maju aj 2 metre

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka dneska budem mat vysledky krvicky..bojim bojim

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka no ved aj ja mam ten vysevny substrat, a to bola bedac, no nic, skusim este raz tento rok, nejake kelimky mam a aj miniparnisko, tak ich tam dam, ja mam zas slepacincovy hnoj a je fakt super

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka to na stitku? neboj, vestko bude oki, ved ja ti vravim, ze ty si zdrava ako rybicka, no no noooooo

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka jasne aj sliepky vedia pekny vyprodukovat,ale to ja hodne riedim vodoul lebo to zlalia moc..

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka no ano na stitnu vsetky faktory a este aj ten nestatsny prolaktin..len aby som sa tam dovolala..sestricka ignoruje telefon cely den ☹

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka no no, mne dnes este pride 5 liepok a jeden kohut, uz som sa smiala, ze uz budeme mat doma farmu. to uz budeme mat 10 sliepok a kohuta, a mozno aj cuniaka niakeho. 😀 , inak aj tebe meskala mrcha po laparke? ved mne uz zasa skoro tyzden meska, ja to kaslem, ak nedostanem do nedele, tak smer lekaren a kupim si dajaky test, ci nahodou, uz mi ide na nervy, fakt po tych ivfkach mam to tak rozhadzane az strach 😠

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka nebopj to bude ok, uvidis, a to su aj faktory t3 a 4? a tsh, a co este je v stitke?

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka este daky faktor anti nieco..a ze to je dolezite..

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka kurky by som brala aj ja ale my mame okolo domu strasne maly pozemok, chceme odkupit od susedo
v ale to bude este na dlhe trate..a vzadu mame polovneho psa takže teraz by sa s kočkami skor pohral jednorazovo 😀
ja som po operacii dostala dokonca v nemocke, total chaos, a dokovca som mala aj dalsi mesiac tak že 2x do mesiaca som krvacala a potom seklo a ako hodinky 28 dni..a teraz ked riešime tieto hormony tak od 25-32 dni..ale akonahle som mala utorgestan alebo daky progesteron tak meskala

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka to si ma moc nepotesila, ved ja este pockam, minule som mala rekord 8 dni, a v nedelu mame ist na oslavu. ochhhhh.,
no ved ja sa obavam, co bude, ked budu mat kury vybeh urobeny, ze ako dlho poziju pri tych nasich psoch. inak ja som tu nasu skoro rano od jedu zadrzhla. 6hod a ona si len tak sedi na prostred zahrady a bliaka ani nevie preco. a hodinu vkuse. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka asi sa chce sat kohutom 😀

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka asi, keby je blondina, tak chapem 😀 😀 😀 , inak jej hrabe tento tyzden vkuse, a ako moj ide do prace tak odvtedy ako sa za nim zatvoria dvere, tak bliaka, bliaka, bliaka, asi jej hrabe 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka TO NIC SUSEDOVKY KOHUT KIKIRIKA AJ O TRETEJ POOBEDE..CHUMAJ

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka tak to si mozu podat ruky, vies, oni najradsej bliakaju do osmej , potom ticho a chrnia do doobeda. mrchy krpate, jedna aj druha, zadavim ich naozaj. a ked bude kohut, tak ho zadavim ak bude aj on bliakavat vkuse.

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka mna z tej moje svokry asi klepne..ona je taka hysterka urazliva..jej normalne nic nemozes povedat lebo ona by bola schopna spachat aj samovrazdu..no des iba kukam ako puk..a to je doma na dochodku len mesiac..juj keby chcela ist dade do roboty... 😠 😠 😠