icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 oliv, tebe kolko meskala mrcha po laparke

vafinka
1. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka baby, kde ste??

olivia31
1. mar 2013

@vafinka už som tu musela som cvičiť spolu z manželom cvičím tie cviky podľa mojžišovej musí mi aj on asistovať bez toho sa to nedá a musím to robiť poctivo tak teraz som len skončila a mám teda dosť 😒

olivia31
1. mar 2013

@vafinka neviem ja si to už nepamätám

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 to musi byt fakt narocne, uj ha, si macherka, a ako to casto musis cvicit?

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 diky brony, moc si mi nepomohla 😀

olivia31
1. mar 2013

@vafinka každý deň a postupne sa to stupňuje teda jeden cvik začneš robiť 15 krát a postupne každý týždeň sa pridáva potom 20 potom 25 až po 40 a niektoré až po 60 kráť no je to fuška si to zapamätať ona ma tam riadne aj skúša

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 😒 😒 😒 😒 😒 hmmmmm, mna by len dzubala ako kona, teta,

olivia31
1. mar 2013

@vafinka no ty si dobrá však to bolo asi 2009 už si ani to nepamätám už mi pamäť vynecháva a koľko ti mešká ?

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 dnes uz 6 den, a veru neviem, ci sa jej bude chciet, akosi kasle na mna, ja som si myslela, ze dojde aj skor po zakroku, a nicccccc

olivia31
1. mar 2013

@vafinka a ste aj skúšali tuti muti

olivia31
1. mar 2013

@vafinka 😀 😀 😀 😀

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 ze vahas, ved som clovek, mne sa zdalo ze som mala ovu v 22cen cyklu, 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu1108
1. mar 2013

@olivia31 ahoj 🙂 . Mozem sa opytat nieco? Citam ze cvicis podla Mojzisovej. Ja cvicim tiez, uz vyse tyzdna. Ja som sa rozhodla pre toto cvicenie pred Ket. Ty uz robis vsetky cviky? Mne nedala este cvicitelka ci ako ju nazvat, ten cvik kde mi asistuje muz. A bola si aj na tej aktivacii? Ja mam z toho obavu 😒 . Neviem si to moc predstavit ako to bude prebiehat 😉 .

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@olivia31 tak tfuj tfuj tfuj nech sa zadari len a len najlepsie ako len moze

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka už som tu my smesa už presnunuli smer žilina..juhu a boli ma hlavaako kona

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka neblazni a co si pila?

tinkatinulka
autor
1. mar 2013

@vafinka sak iba vodu

olivia31
1. mar 2013

@vafinka skús tie zavinovačky pokukať na nete ja som našla na stránke heureka skús tam kuknúť .....stačí niečo pozmeniť pokukaj druhé ako sú pošité aj saténové stužky si pokúp alebo kontrastné látky skombinuj hnedá a tyrkysovo modrá alebo pistáciovo zelaná a cyklámenovo ružová alebo s detskými motívmi

vafinka
1. mar 2013

@tinkatinulka a vodu s cim?????? 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 ahm, no skusim teda, a posles mi aj ten strih? co si vravela??

olivia31
1. mar 2013

@zuzu1108 myslíš to naprávanie alebo vyšetrenie cez konečník zatiaľ nie ja som mala len druhé cvičenie takže len som na začiatku.......ten cvik čo mi asistuje manžel je ten kde ležím na bruchu a mám stiahnuť zadok teda sval na zadku a manžel mi pritom tlačí proti smere a vyvíja tlak na chrbticu a ani ja ešte necvičím všetky cviky to len postupne bude pridávať aj ostatné mne povedala že to budeme cvičiť aj dva mesiace kým to všetko od cvičím ....zatiaľ sú to cviky na dýchanie do brucha.

olivia31
1. mar 2013

@vafinka vieš ty budeš mať teraz rozhádzaný cyklus tak len vyčkaj alebo ste teda boli úspešní a bude niečo s toho 😲 😲 😲 ...no ja viem že si len človek veď aj my 😀 😀 😀

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
1. mar 2013

@vafinka nepamätám sa aký tak mi to pripomeň čo som ti sľúbila ja už mám aj hlavu na šrot 😀 😀 😀

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 no ze mi posles na ten poloobluk hore pri hlavicke 🙂

olivia31
1. mar 2013

@vafinka jaj jasné narysujem ti to podľa pravítka krajčírskeho.

vafinka
1. mar 2013

@olivia31 prosim urob mi na to strih , bud taka dobra, nech nestresujem ako koza ako vzdy. 😒

zuzu1108
1. mar 2013

@olivia31 dakujem za odpoved 🙂 . Myslim to vysetrenie cez konecnik. Ja ma ist na neho nie tento pondelok ale buduci a vooobec si to neiem predstavit 🙂 . Som citala aj mi ona hovorila ze bez tej aktivacie-vysetrenia cez konecnik ze to nema moc vyznam ani to cvicenie. Ja chodim do Ba. Ja ten cvik s manzelom este nemam 😒 . Ja na KET chcem ist v aprili, ze do vtedy by sme dali dva krat tu aktivaciu. Ze par dni pred vkladom je to najlepsie, aby malo telo aktivovane tie svaly.

olivia31
1. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Inak baby ja som dnes bola po obchodoch a boli sme aj v kike a tam som kukala po podstielkach a po detských izbách aj smutno my bolo a f kuse som mužovi hovorila, že ja už takéto chcem nakupovať. fňuk ☹