Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31
@tinkatinulka baby, kde ste??
@olivia31 ahoj 🙂 . Mozem sa opytat nieco? Citam ze cvicis podla Mojzisovej. Ja cvicim tiez, uz vyse tyzdna. Ja som sa rozhodla pre toto cvicenie pred Ket. Ty uz robis vsetky cviky? Mne nedala este cvicitelka ci ako ju nazvat, ten cvik kde mi asistuje muz. A bola si aj na tej aktivacii? Ja mam z toho obavu 😒 . Neviem si to moc predstavit ako to bude prebiehat 😉 .
@olivia31 tak tfuj tfuj tfuj nech sa zadari len a len najlepsie ako len moze
@vafinka už som tu my smesa už presnunuli smer žilina..juhu a boli ma hlavaako kona
@tinkatinulka neblazni a co si pila?
@vafinka sak iba vodu
@vafinka skús tie zavinovačky pokukať na nete ja som našla na stránke heureka skús tam kuknúť .....stačí niečo pozmeniť pokukaj druhé ako sú pošité aj saténové stužky si pokúp alebo kontrastné látky skombinuj hnedá a tyrkysovo modrá alebo pistáciovo zelaná a cyklámenovo ružová alebo s detskými motívmi
@tinkatinulka a vodu s cim?????? 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzu1108 myslíš to naprávanie alebo vyšetrenie cez konečník zatiaľ nie ja som mala len druhé cvičenie takže len som na začiatku.......ten cvik čo mi asistuje manžel je ten kde ležím na bruchu a mám stiahnuť zadok teda sval na zadku a manžel mi pritom tlačí proti smere a vyvíja tlak na chrbticu a ani ja ešte necvičím všetky cviky to len postupne bude pridávať aj ostatné mne povedala že to budeme cvičiť aj dva mesiace kým to všetko od cvičím ....zatiaľ sú to cviky na dýchanie do brucha.
@olivia31 dakujem za odpoved 🙂 . Myslim to vysetrenie cez konecnik. Ja ma ist na neho nie tento pondelok ale buduci a vooobec si to neiem predstavit 🙂 . Som citala aj mi ona hovorila ze bez tej aktivacie-vysetrenia cez konecnik ze to nema moc vyznam ani to cvicenie. Ja chodim do Ba. Ja ten cvik s manzelom este nemam 😒 . Ja na KET chcem ist v aprili, ze do vtedy by sme dali dva krat tu aktivaciu. Ze par dni pred vkladom je to najlepsie, aby malo telo aktivovane tie svaly.
@vafinka
@tinkatinulka Inak baby ja som dnes bola po obchodoch a boli sme aj v kike a tam som kukala po podstielkach a po detských izbách aj smutno my bolo a f kuse som mužovi hovorila, že ja už takéto chcem nakupovať. fňuk ☹

@olivia31 oliv, tebe kolko meskala mrcha po laparke