icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
8. mar 2013

@vafinka super čítanie plná sexu 😀 odporúčam.

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 ved ja by som to nedocitala. furt by som sexovala 😀

olivia31
8. mar 2013

Idem kočky sa venovať polovičke a spapkať tabletku a užívať piatkoví večer pa

vafinka
8. mar 2013

@olivia31 ok, maj sa teda, uzi si to teda dneska aj za mna. 😀

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka v Mirage

tinkatinulka
autor
8. mar 2013

@vafinka no pekne moj drahy este neni doma ja som akasi unavenaa

olivia31
9. mar 2013

@vafinka Tak ako už si niečo urobila už sa teším na tvoje nové výtvory 😉

mili78
9. mar 2013

@vafinka ....sak ked sem pridem tak vam napisem 🙂) no lieky zabrali, uši už poslúchajú ale 15-teho ma čaká magnetická rezonancia, tak uz teraz mam nervy, aby nic nenasli :(
@olivia31 ....Oli ja nič nové, akurat vysledky z hemato potvrdili, ze budem musiet pichat uz pred zacatim stimulky fraxiparin a keby sa podarilo, tak aj pocas tehu :( este cakame na vysledky imuna....jéééj takze uz stimulujes?
@tinkatinulka ....preco vtipna? 🙂

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 olivka moja, tu sommm, uz mam aj spravene 😀

vafinka
9. mar 2013
olivia31
9. mar 2013

@vafinka No šikuľka jedna pekná ...super ti to ide ...tak si makošila celý deň čo???? 🙂

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 ba co o pol 6tej som zacalka a vcul skoncila 😀 , a co povies na to, uz je to lepsie, ako minule, ze?

olivia31
9. mar 2013

@mili78 No začala som brať lieky a na budúci týždeň ma čaká prvá injekcia 😒 no musím to zvládnuť nič sa nedá robiť ....no tak to ti držím palce aby boli výsledky v poriadku a aby si už čoskoro bola tehuľka. 😲

olivia31
9. mar 2013

@vafinka Je pekná , ale mne sa páči aj tá čo si urobila minule .

mili78
9. mar 2013

@olivia31 ...no tak to ja tebe budem silno drzat palce, aby injekcie dobre zabrali a bolo plno plno vajok 🙂

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 mne sa tato paci viacej, je krajsia 😀

olivia31
9. mar 2013

@mili78 Ďakujem no v to pevne verím, že to tak bude len tým, že je to druhé IVF tak mám s toho väčšie obavy ......asi preto, že už viem čo všetko ma čaká no dúfam, že to bude všetko prebiehať tak ako má ....ešte si od makám budúci týždeň v práci potom budem už iba relaxovať .....a čo ty to asi tak kedy plánuješ?? 🙂

olivia31
9. mar 2013

@vafinka No už si vychytala tomu muchy to preto ......a kedy bude ďalšia?

mili78
9. mar 2013

@olivia31 ...no mne sa to zase posuva, lekarka mi nasadila duphaston kvoli sliznici, aby sa mi upravila...a to minimalne na 3 mesiace :( takze asi az v lete niekedy

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 no tak v pondelok. asi. uz teraz to je lepsie, ako pred tym

olivia31
9. mar 2013

@mili78 no tak to budeš ako ja minulí rok som bola na vklad 7.7 tiež mi to vyšlo na leto ...nebojkaj sa bude to tak ako má

olivia31
9. mar 2013

@vafinka
@mili78
@tinkatinulka Inak dievčatá to cvičenie je čím ďalej tým viac a viac náročnejšie som to všetko od cvičilaa som det

olivia31
9. mar 2013

@vafinka Ešte ti odporúčam lepšie vytlačiť rožteky na tej mašličke len to rob niečim oblejšim nie nožničkami aby si neurobila dieru inak je to na jednotku 😉

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 😀 och kroch, dakovala za pochvalu 😀

olivia31
9. mar 2013

@vafinka idem si ľahnúť a niečo kuknúť nejak som unavená. 😉

vafinka
9. mar 2013

@olivia31 dobru nocku, ved aj ja ledva vidim 😀

tinkatinulka
autor
10. mar 2013

Ahojte kočky už som tu, išli sme z BA rovno k nasim, po dialnici to islo super.maly je strasne drobunky, juj ale nadherný až mi srdce trhalo .. ☹ Ale inak super výlet len som soferovala celu cestu ja a som KO.Zajtra kontrola sono tak som zvedala co tie moje vajecniky vyprodukovali lebo ma bolia už 4 dni.tak dneska dame kontrolný sexik a uvidíme.a ešte mam zajtra tu lymfodrenaz tak som zvedava ake to bude.
co mate nove kukam že sme hodne napísali.
@vafinka juj aka pekna zavinovacka 🙂 šikulka
@mili78 a ako si na tom teraz zdravotne?
@olivia31 takže cvicis už ako drak co, mna to caka dneska a aj orbitrack ešte 2-3 kila musim pred stimulkou dat dole aby sa aj moje telo pripravilo na tie davky.

vafinka
10. mar 2013

@tinkatinulka ahoj mojo, no konecne ta tu mame, no ved aj ty budes zachvilku tehula, ok? nebojjjjj sa . a dakovala za pochvalu. inak musim sa pochvalit, uz mi zacali ist chery rajciny a jedna normala krickova, tak som od radosti pistala nad nimi, 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. mar 2013

@vafinka no som zvedava co tie moje už je to dva tyzdne co som sadila