icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka ahoj prave som dosla, lymfodrenaz je proste suuuuuper, hodinku a ručne no moje nohy jasaju ešte teraz..o tyžden zas 🙂a pochvalila mi svaly na nohach, že či športujem a ja ze orbitack 🙂dnes si dam za odmenu hadam 45 min.Gynda sa skoro rozplakala ked som jej povedala že 2x nic..spravila sono, som tesne po ovulke 😝 šak sme včera pokrstili 🙂 od dnes iba s ochranou ☹ sliznica na moje pomery 7,1mm a moc chvalila aka je krasna a vajecniky su cim dalej tym lepsie..no nadhera, povedala že to je tým že som mala 2xOPU, že to je vlastne mini drilling a aj tym inofolicom..bola spokojna, aj liecky mi predpisala a o mesiac zase 🙂 a este stvrtok idem na sono prs 😒

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka mojo, takze vcelku ok, vidis, ze sa ti lepsi, tak som rada. aspon cosi dobre. 😀 😀 😀 😀 😀 . mam radost a co za liecky si dostala?

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka sak zas oddnes beriem prednisom a anopyrin,a potom po OPU aj estrimax na rast sliznice

olivia31
11. mar 2013

@tinkatinulka Super gratulujem tak ta potešila aspoň takto pomaličky sa dopracuješ tam kam chceš teším sa 😉

vafinka
11. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka babyyyy, no konecne obid dve, tinka ved aj to zle je na cosi dobre,no nie?

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@olivia31 no potesila, no to by bol gol keby sa aj oplodnilo..hihi ale pri nasej 0% pohyblivosti je sanca na bode mrazu.

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka no odkedy mi zistili tu imuno poruchu tak sme vyskusali vsetky druhy kondomov ake su len na trhu..sa drahy smeje ze sme ako pubertaci co to nevedia robiť 😀 😀 😀

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka tinus, ty asi potrebujes , vycapat, ze?? ty si dnes koledujes uz od rana 😀 , ved za kopec to nie je daleko, to sa len naciahnem a capem 😀

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka trdlooo a ktore su naj?

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka no jasne jedine že by som im zabespecila stihacku fesakom..🙂)) a kedže včera bol plodný večer tak neviem neviem 😝 😝 😝 nemozem napísať značku lebo by mi to tu admin zmazala ale take vrubkovane su celkom fajn 😝 😝 😝 drahy zase preferuje extra tenke 😝 😝 😝

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka acha, a znacka zacina na D? ja sa len tak pytam, kebyze je to nutne do buducna 😀

vafinka
11. mar 2013

@vafinka babyyyy povedzte, preco tie moje obliecky nik nechce?????? kamoska si jednu vezme, a co ten zbytok? asi na ot kaslem uz zvysoka, ja ked chcem s niecim zacat, tak sa mi nikdy ale nikdy nedariiiiiiii, este skusim jednu skusobnu a pak kaslem na to

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka@olivia31 babyyyy povedzte, preco tie moje obliecky nik nechce?????? kamoska si jednu vezme, a co ten zbytok? asi na ot kaslem uz zvysoka, ja ked chcem s niecim zacat, tak sa mi nikdy ale nikdy nedariiiiiiii, este skusim jednu skusobnu a pak kaslem na to

olivia31
11. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá skrinky hotové a mám novú obývačku no len s časti 😀 ......No Tinka si to normálne užívate tie gumičky 😀 Vafi musíš počkať určite si niekto objedná

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@olivia31 to musime si v tom najst niečo pozitívne ..kedže oddnes znižujem svoju imunitu ☹

vafinka
11. mar 2013

@olivia31 oliv, uz na to kaslem asi, este cosi poskusam a potom 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , dnes som bola rozhodnuta, ze prikupim kury a zacnem farmarcit doma, miesta tu mam kopec, tak asi pojdem tymto smerom

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka nevzdavaj vopred boj..

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka anoooo na D

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka aspon sa mozete hrat na sielnych pubertakov, co nevedia ze co od radosti 😀 😀 😀 😀

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka juj, a su aj kvalitou ok? ja som sice moc nikdy nejak gumkace nepreferovala. ale uz ked na to pride, takkkkk nech viem, ze co stoji za to 😀

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka to hej mame este jeden balík 3+1 s oznacenim LOVE pre vycsiu istotu..hehe zajtra skusime, najvtipnejsie je to hladanie že kde skončil.. 😀 😀 😀

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka sa ti poivie, skusim daco, ale to bude posledne, naozaj, v stredu musim na UP este si dkokupim dajaku lemovku a spravim taku cici mici taku peknejsiu a ked uz ju nik nebude chciet tak idem farmarcit 😀

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka turbici dvaja, ale sranda musi bytttttt 😀 ozaj a toakto si mozete hoc kde trtnuttttttt 😀 aj v divocine 😀

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka mne sa zda že ano, take lacne sme nikdy neskusali ale este P....o su fajn, ale nie jahodové..fuuj

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka ovceee a bude syyr

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka no skor broskynove, po nich ma stipavala micka 😀

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka sak praveuze nemozme len tak, zasoby mame iba v spalni..

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka nieee iba kury a hotovo

vafinka
11. mar 2013

@tinkatinulka trdlo, taka nevinna vychadzka a sup kde tam za kricok ako zajkovia, trocha divociny a iskry nikdy nezaskodiiii 😀

tinkatinulka
autor
11. mar 2013

@vafinka to už máme zasebou a aj trapas ked mi kamos z vlasou vyberal listie..hihi a že nič sme nerobili 🙂idem cviciit