Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ....cvicis Mojzisovu? aj ja som nato chodila, veru dost narocne to je 🙂
@tinkatinulka .... Tinus ja sa nenudim, moje telo ma neustale prekvapuje :D teraz v piatok idem na tu MR kvoli tomu hučaniu v ušiach....inak DHEU som vysadila, aspon trochu nech si telo oddychne....a ty ako? si brala nieco, aby si mala vajka ci skusate prirodzene?
@mili78 teraz len inofolic,alchemilka,cvicenie a ovulka sa dostavila,ale my mame biedne spermose,tak uvidime..ale na velký noc začínám stimulku,tu právu..som oddychnuta,chodim na masáže a lymfodrenaz,este kontropne soni prs a stitnej a som komplet.
@olivia31
@mili78
@tinkatinulka ahojte kocky moje, dobre ranko 😀
@vafinka ahjoj ..dneska to mohol byt krasny den až som sa aj postavila na váhu..chybaaaaaa vrrr..
@tinkatinulka och ty, ved si kocka masicko, dufam, ze bude pekne, mohlo by aj slniecko vyjst, na obed by som sla zas na zahradu, robit, inak som este kukala po nete sliepky, nic som nenasla. ale este si zozeniem 5 kusov a ide sa na to 😀
@vafinka ja kupujem tu na biofarme pri PD sliepocky pre nasich a aj morky aj zajacky..a pre seba iba masicko a vajka aj ked u nas by sa sliepocky uživili ale chudence pri polovnom hafhaf asi nie 🙂
@tinkatinulka a predavaju tam aj sliepky take 20 tyzdnove? a za aku cenu?
@vafinka myllím že maju 16tt a cenu neviem..pockaj
@tinkatinulka kuk hydina.eu
@vafinka cenu neviem ale niesla som ich až k nasim lebo mali naj cenu naokolo.. nesu ako draci, nasi nevedia co s vajkami..davaju im zmes semien co som im kupila to sa im naramne paci 🙂
@tinkatinulka oha, no zistim si, diky brona. no na chvilku som vysla von a kosa ako hrommmmmmm
@vafinka to teda je.len ci by sii to nemala daleko to je 3 km od PD smer Nováky
@tinkatinulka ved to mame do pd asi tak 40 km ak sa nemylim, uz som tam napisala, tak som zvedava, co mi napise. a hlavne, ze za aku ceny by dala teta.
@tinkatinulka ... Tinus no tak ty si riadne vyzbrojena do tej stimulky, tak toto uz musi urcite vyjst 🙂
@vafinka ....ahoj moja, dobre ranko, alebo skor uz pekny dnik ti 🙂
@vafinka nestras ze sneh...fuuj.tu zamracene už
@mili78 no dufam že ano..snažím sa ako viem, a aj drahý..
@tinkatinulka nechci, ved mi padli usta, ze cooooo???????? a vo stvrtok idem na pohovor, 😀
@vafinka paradaaaaa juj to by bolo super žeby sa každej z nas daco zadarilo 🙂
@tinkatinulka tinus, ja sice moc neverim, ze by som mal atake stastie, ale bodaj by aspon toooo. ked mi to sitie nejde, tak aspon toto, inak som si sem na chvilkusadla, jeden mega furik nahrabany, idem na druhy, len co kafco dopijem
@vafinka juj kavcu by som si dalaaaaa..az by som plakala..no pojdem kuknut na ten nas kavovar co by som mohla okrem kavy
@tinkatinulka no ja som si urobila nescu so smotanou a troska cukru k tomu. inak musim ti povedat, ako som sa vcera zabavila, ako dokazu tu podaktore baby klamat, ja si biem kuknut v bazary kociky, ze ake su , ceny a tak, a pricom jedna baba aky ofaj dala, ze kocik baby smile v-max kupila za 500eur, a teraz super cena za 250, chiii, pricom novy stoji nax. v obchode 350!!!!!! inak by bol za tu cenu ak by slovensko 2x obehla a bol by pozlateny 😀
@vafinka ty tam tiez smirujes???ja tiež kukam co je v mode a po com sa predavaju, ja som tu chcela na bazary kupit krsnatu sportak a taka neseriozna pani, dohodli sme sa ževraj ako novy a tak sak cena bola super a potom že zrazu stiahla inzerat že ten kocik je zniceny a toto nefunguje..tak najskor ako nový používaný 6 mesiacov..no supis..
@tinkatinulka nooo a pravidelne , kazdy den, kuknem, co je nove, ci mi cosi padne do oka. skus na bazosi, tam maju lepsi vyber. 😀 😀 😀 😀 , teda aspon podla mna
@vafinka e ze kukam aj tam..tu je inak straaasne zamraceno aby chcelo padat snehu ale dufam ze nebude, leb idem k zakazničke este do PD dneska
@tinkatinulka aj tu sa zmracilo a ochladilo. vrrrrrr. uz nech je jar
@vafinka ved to a v stvrtok ma byt kalamita..parada piatok idem na klak
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá je to normálne mňa dnes nejak v podbrušku pobolieva a prsia jak bomby bolia môžu od tých liekov? Inak u nás tiež zamračené a aj kosa riadna ....ide asi snežiť 😒

@tinkatinulka no dobreeeee, paradaaaaaaa 😀