Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 citim sa podobne..naliate cicusky ako už davno nie..asi po ovulke este..dnesk amam pauzu v orbitracu ale idem dat cviky ako treba na panvicku 🙂
@tinkatinulka
@mili78
@olivia31 babyyy, ja sa tak nudim ako pes ☹
@olivia31 cvičit mozes do pregnylu.aj ja budem a potom prechadzky,uz bude teplucko.
@mili78 a ty teraz ako?pojdes do iscare konzultovat?
@tinkatinulka ahoooj, si tu???
@vafinka no že sa aj ozves..peeekne kde sa flakas?ja makam ako fredka, pc maka na plne obratky a ja zatim som sal uštrikovala 🙂 voalový 🙂
@tinkatinulka no aj ty ma dzubkaj, no pokial sme aj s mm prisli z mesta. este som bola po nakupoch, a pokiak som sa napapala. nooooo.
a ozaj, dnes som sa ti divala v meste, ze po com idu take obliecky ako ja sijem, a su za 16eur, ja to mam ani nie za polovicu a nik to nechce, no ja tomu nechapem, divala som sa po tom, skoro zaiden rozdiel, este idem varit a pripravit sa na pohovor na zajtra. ochhhhh
a co za sal to strikujes???
@vafinka poslem foto
@vafinka ja varim perkeltm ale jest ho nebudem..to by ma zabilo 😒
@tinkatinulka no daj, som zvedava, inkia coi povies na moj novy objav?
@vafinka uprimne, ee ja neznašam oranžovúú
@tinkatinulka no a paci? ved iny obrazok v inej farbe sa mi nedal ulozit, iba tento, och. ale v modro hnedej je paradny. ja mam oranzovu vcelku rada.
@vafinka n mne sa ani typovo nepaci..nemam arada tieto co nemaju poriadnu hlboku vanicku a len fusak, neni to rovne a ani bezpecne pre babatko
@tinkatinulka aha, no dobre vediet, mne sa paci, len pre nas ma obrovsku nevyhodu, ze nema aotosedacku a ze sa asi neda ani rozobrat, ze zvlast konstrukcia a zvlast sedacia cast, ale vzhladovo sa mi paci 😀
inak dnes som bola v dm-ku a vzala som si tam tasku za 15 bodov, na nakupy, taku tu pevnejsiu, supis. hned som ju aj vyuzila a musim uznat, ze som ju dnes natrepala akosa patri.
@tinkatinulka
@mili78
@olivia31 haloooo, kde ste zaby jedny?????
@vafinka my sme boli u svagrovcov gratulovat a kukali sme noveho papeza 🙂
@tinkatinulka jaj, no tak preto je dnes nevidane ticho. az mi to je divne predivne.
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá dnes som ko tak vás len pozdravím Ahojte 🙂

@mili78 Snažím sa no dúfam, že to cvičím správne zajtra ďalšie stretnutie u fyzioter. ďalšie cviky je toho dosť veľa no neiem do kedy to môžem aby som neurobila nejakú chybu keď idem stimulovať