icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
12. mar 2013

@mili78 Snažím sa no dúfam, že to cvičím správne zajtra ďalšie stretnutie u fyzioter. ďalšie cviky je toho dosť veľa no neiem do kedy to môžem aby som neurobila nejakú chybu keď idem stimulovať

vafinka
12. mar 2013

@olivia31 ano, to uz sa ti startuje marha z provery ☹

olivia31
12. mar 2013

No to to je skoro až budúci týždeň má prísť no uvidím čo bude 😉
@vafinka

olivia31
12. mar 2013

@vafinka A ako sa mi máš čo máš nove.?

vafinka
12. mar 2013

@olivia31 no vo stvrtok idem na pohor, ale sancu i nedavam, takze tak, ksefty nejdu, tak vrrrrrr. vies, aj ja som to mala z provery a za kazdym to bolo ine, raz ma slo rozdrapnut, a potom som mala pocit, ze mi to nic nerobi.

olivia31
12. mar 2013

@vafinka No to je skvelé držim palce tuj tuj nech to dostaneš .a kam ideš čo je to za prácu? No ja som pri prvom ivf mala závraty keď som ju brala a teraz nie som iba unavená a dnes teda riadne 😉

vafinka
12. mar 2013

@olivia31 predajcu, do predajne s krytinami, ale ale ale, tu v pb je zhruba 150ludi na jedno miesto, takze 😖

olivia31
12. mar 2013

@vafinka No cica mica si ty tak to tam na nich rozbaľ aká si ti super predavačka, že aj to čo na sklade nemajú ty predáš 🙂 😉

vafinka
12. mar 2013

@olivia31 ja isto, ked mne ani ksefty nejduuuu

olivia31
12. mar 2013

@vafinka skús niečo ine pošiť ....neboj sa musíš si veriť 🙂

tinkatinulka
autor
12. mar 2013

@olivia31 citim sa podobne..naliate cicusky ako už davno nie..asi po ovulke este..dnesk amam pauzu v orbitracu ale idem dat cviky ako treba na panvicku 🙂

mili78
12. mar 2013

@olivia31 .... ja myslim ze to mozes az do vkladu, potom uz nie 🙂

vafinka
12. mar 2013

@tinkatinulka
@mili78
@olivia31 babyyy, ja sa tak nudim ako pes ☹

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@olivia31 cvičit mozes do pregnylu.aj ja budem a potom prechadzky,uz bude teplucko.

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@mili78 a ty teraz ako?pojdes do iscare konzultovat?

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka ahoooj, si tu???

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka no že sa aj ozves..peeekne kde sa flakas?ja makam ako fredka, pc maka na plne obratky a ja zatim som sal uštrikovala 🙂 voalový 🙂

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka no aj ty ma dzubkaj, no pokial sme aj s mm prisli z mesta. este som bola po nakupoch, a pokiak som sa napapala. nooooo.
a ozaj, dnes som sa ti divala v meste, ze po com idu take obliecky ako ja sijem, a su za 16eur, ja to mam ani nie za polovicu a nik to nechce, no ja tomu nechapem, divala som sa po tom, skoro zaiden rozdiel, este idem varit a pripravit sa na pohovor na zajtra. ochhhhh
a co za sal to strikujes???

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka poslem foto

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka ja varim perkeltm ale jest ho nebudem..to by ma zabilo 😒

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka no daj, som zvedava, inkia coi povies na moj novy objav?

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka uprimne, ee ja neznašam oranžovúú

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka no a paci? ved iny obrazok v inej farbe sa mi nedal ulozit, iba tento, och. ale v modro hnedej je paradny. ja mam oranzovu vcelku rada.

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka n mne sa ani typovo nepaci..nemam arada tieto co nemaju poriadnu hlboku vanicku a len fusak, neni to rovne a ani bezpecne pre babatko

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka aha, no dobre vediet, mne sa paci, len pre nas ma obrovsku nevyhodu, ze nema aotosedacku a ze sa asi neda ani rozobrat, ze zvlast konstrukcia a zvlast sedacia cast, ale vzhladovo sa mi paci 😀

vafinka
13. mar 2013

inak dnes som bola v dm-ku a vzala som si tam tasku za 15 bodov, na nakupy, taku tu pevnejsiu, supis. hned som ju aj vyuzila a musim uznat, ze som ju dnes natrepala akosa patri.

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka
@mili78
@olivia31 haloooo, kde ste zaby jedny?????

tinkatinulka
autor
13. mar 2013

@vafinka my sme boli u svagrovcov gratulovat a kukali sme noveho papeza 🙂

vafinka
13. mar 2013

@tinkatinulka jaj, no tak preto je dnes nevidane ticho. az mi to je divne predivne.

olivia31
13. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá dnes som ko tak vás len pozdravím Ahojte 🙂