Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ved mu nedavaj take davky ake mal, ja len to ace a a d, a to je vsetko, nic ine neriesime.
@tinkatinulka ja neviem, ale tu je ako na cukotke, snezi, nasnezene a kosa ako vies kde, to nie je snad mozne. chodniky riadne namrznute, aj sa cudujem, ze som este nedala papulniaka. a to byvas len za kopcom ale ozaj, no uznaj
@vafinka neboj budes aj ty mamou ale ono to chce asi vazne ten spravny cas.a ako rekonstrukcia pokracuje?
@vafinka to vazne tak hruza..juj nechajte si to tam, ja nechceeem snehu
@tinkatinulka no pomalinky sa hybeme, vcera sme boli aj na dvere kuknut, takze tak, dnes som chcel ist aj farby kuknut, ale uz mi cas nevydal.
@vafinka no ved jemu ze uz aj zi zinku a selenu zle a AD mal testa a ma v norme
@tinkatinulka juj, ja ti rada poslem aspon troska snehu. nech aj vy mate zas nasnezene ako my 😀
@tinkatinulka tak mu daj aj 2 tyzdne pauzu, bo je previtaminovany.
@vafinka nie u nas už aj strk z cesty brali 😠 ..kurna aj tu už začína..
@vafinka asi ano chudatko moje
@tinkatinulka to som ti poslala, aby ti luto nebolo, ze vy take nemateeee 😀 😀 😀 , veru, daj mu pauzu. ja som aj mojn´mu tak trobila, ze som mu to po dnoch striedala. v jeden mal e400 a q10, a na druhy iba vapnik,horcik, zinok, a tak stale dookola. aby mu zle nebolo a obcas som mu supla aj bcko, a kyselinu listovu.
kde ste kocky? u nas si to ten sneh rozmyslel 😉
@tinkatinulka tu som, cooo, vies ako to vyzera u nas?? nechci, snezi ako na vianoceeeeeee, riadne nasnezene, vonku-4,5. co ti z mojej ponuky poslem?
@vafinka mne staci pohlad na klak z okna..uplne v bielej hmle akoby tam horelo
@tinkatinulka hmmm,idem si dat asi zas kafcooooo. mam sialenu chut nan, achhhhhh. inak dnes ma prvu vcielku oliv. juj.
@vafinka to ubehlo co..kokso a ja za dva tyzdne..bububu
@tinkatinulka to vazne??? uz?? neblazniiiiiiii
@vafinka nooo to beží čo..začinam mať bobky 😀
@tinkatinulka poviem ti, ja som sis myslela, ze zacinas tak za 4 tyzdne, no pekne, tak sa chystaj teda, to iba ja tu ostanem nepupkana, no co. aspon budem na vas dve dozerat, ci to ide spravnym smerom 😀
@vafinka no ved to tak aj bolo ale mrcha prišla o tyzdne skor a dnes som už 4 DPO hihi a ja mam lunarku tak 12-14 dni..2DC začínam 3včeličky 🙂
@vafinka jedine žeby ta jedna spermoška napadla mojho terminatora.. 😝
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no ved ides ako dracica do toho. drzala palce nech to uz tento krat vidaaaaa
@vafinka nemam pocit že by som sa moc ponahlala, dala som oddych telu aj dusi a možme ist na to.keby som isla aj na ET tak to je ine ale takto sme nic nestratili..teda okrem euracov..
@tinkatinulka no ja viem, ved si bola len pred mesiacom na stimulke. ochhh. no vies, mam obavu, aby sa ti nieco nestalo.
baby, ja som sa dnes tak pobavila, ked som sla z pohovoru, tak som bola este v meste a isla som kuknut do jednej svadobky na spolocenske saty, no hruza, oskubane handry za 40eur za pozicanie, sila co??
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá poslušne hlásim prvá včela Decapept. je v brušku no a dnes aj u nás celý deň sneží 😉
@olivia31 pocit dobry, otazky riadne na telo. az som pomaly nevedela co povedat. ale som sa vzdy vynasla.
ja sa skusim este pozriet do 3 svadobiek co tu mame, ak nic normalne nenajdem, musim si kupit. ale v jednej mavaju krasne spolocenske , tak zamierim tam, odtial som uz mala a boli uzasne a hlavne neznicene.

@vafinka my už lken s ochranou ja už papam Prednison, a hned samozrejme aj nadcha..mna ta imunita zabije, hruza teraz nemožem nachladnut ani sa porezať aby som bola pripravena na babatko 🙂 sneží u vas este? tu nic ale kosa a vietor.