icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka my už lken s ochranou ja už papam Prednison, a hned samozrejme aj nadcha..mna ta imunita zabije, hruza teraz nemožem nachladnut ani sa porezať aby som bola pripravena na babatko 🙂 sneží u vas este? tu nic ale kosa a vietor.

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka ved mu nedavaj take davky ake mal, ja len to ace a a d, a to je vsetko, nic ine neriesime.

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka ja neviem, ale tu je ako na cukotke, snezi, nasnezene a kosa ako vies kde, to nie je snad mozne. chodniky riadne namrznute, aj sa cudujem, ze som este nedala papulniaka. a to byvas len za kopcom ale ozaj, no uznaj

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka neboj budes aj ty mamou ale ono to chce asi vazne ten spravny cas.a ako rekonstrukcia pokracuje?

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka to vazne tak hruza..juj nechajte si to tam, ja nechceeem snehu

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka no pomalinky sa hybeme, vcera sme boli aj na dvere kuknut, takze tak, dnes som chcel ist aj farby kuknut, ale uz mi cas nevydal.

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka no ved jemu ze uz aj zi zinku a selenu zle a AD mal testa a ma v norme

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka juj, ja ti rada poslem aspon troska snehu. nech aj vy mate zas nasnezene ako my 😀

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka tak mu daj aj 2 tyzdne pauzu, bo je previtaminovany.

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka nie u nas už aj strk z cesty brali 😠 ..kurna aj tu už začína..

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka asi ano chudatko moje

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka to som ti poslala, aby ti luto nebolo, ze vy take nemateeee 😀 😀 😀 , veru, daj mu pauzu. ja som aj mojn´mu tak trobila, ze som mu to po dnoch striedala. v jeden mal e400 a q10, a na druhy iba vapnik,horcik, zinok, a tak stale dookola. aby mu zle nebolo a obcas som mu supla aj bcko, a kyselinu listovu.

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

kde ste kocky? u nas si to ten sneh rozmyslel 😉

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka tu som, cooo, vies ako to vyzera u nas?? nechci, snezi ako na vianoceeeeeee, riadne nasnezene, vonku-4,5. co ti z mojej ponuky poslem?

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka mne staci pohlad na klak z okna..uplne v bielej hmle akoby tam horelo

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka hmmm,idem si dat asi zas kafcooooo. mam sialenu chut nan, achhhhhh. inak dnes ma prvu vcielku oliv. juj.

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka to ubehlo co..kokso a ja za dva tyzdne..bububu

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka to vazne??? uz?? neblazniiiiiiii

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka nooo to beží čo..začinam mať bobky 😀

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka poviem ti, ja som sis myslela, ze zacinas tak za 4 tyzdne, no pekne, tak sa chystaj teda, to iba ja tu ostanem nepupkana, no co. aspon budem na vas dve dozerat, ci to ide spravnym smerom 😀

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka no ved to tak aj bolo ale mrcha prišla o tyzdne skor a dnes som už 4 DPO hihi a ja mam lunarku tak 12-14 dni..2DC začínam 3včeličky 🙂

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka jedine žeby ta jedna spermoška napadla mojho terminatora.. 😝

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no ved ides ako dracica do toho. drzala palce nech to uz tento krat vidaaaaa

tinkatinulka
autor
14. mar 2013

@vafinka nemam pocit že by som sa moc ponahlala, dala som oddych telu aj dusi a možme ist na to.keby som isla aj na ET tak to je ine ale takto sme nic nestratili..teda okrem euracov..

vafinka
14. mar 2013

@tinkatinulka no ja viem, ved si bola len pred mesiacom na stimulke. ochhh. no vies, mam obavu, aby sa ti nieco nestalo.

vafinka
14. mar 2013

baby, ja som sa dnes tak pobavila, ked som sla z pohovoru, tak som bola este v meste a isla som kuknut do jednej svadobky na spolocenske saty, no hruza, oskubane handry za 40eur za pozicanie, sila co??

olivia31
14. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá poslušne hlásim prvá včela Decapept. je v brušku no a dnes aj u nás celý deň sneží 😉

vafinka
14. mar 2013

@olivia31 ahoj mojo, velka gratulacia, dufam, ze mrchana vcielkova nebolela.mojo drzkaj sa mi . aby si to zvladala na 1tku. aj tu snesi, uz nasnezilo viac nez dost.a to som uz mala vyhrabany dvor od bordelu po zime 😠 😠 😠 😠

olivia31
14. mar 2013

@vafinka To si radšej kúp ja osobne by som si nepožičiavala za také peniaze ....a aký máš pocit s toho pohovoru

vafinka
14. mar 2013

@olivia31 pocit dobry, otazky riadne na telo. az som pomaly nevedela co povedat. ale som sa vzdy vynasla.
ja sa skusim este pozriet do 3 svadobiek co tu mame, ak nic normalne nenajdem, musim si kupit. ale v jednej mavaju krasne spolocenske , tak zamierim tam, odtial som uz mala a boli uzasne a hlavne neznicene.