icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 inac, vcera som nasla na nete take krasne saty/tricko, mohla si to mat aj na leginach. alebo aj bez, uzasne, ale ta cena , hmmm, skoda, ze to tolko stalo, tak by sa mi hodili k jednej bunde a hlavne mneeeeee. no uzasneeeeeeeeeeeee. ochhhhh

olivia31
17. mar 2013

@vafinka idem k veľkému počítaču buď tu napíšem ti neodchádzaj.

olivia31
17. mar 2013

@vafinka Kde si to našla tie šaty?

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 boli na bazosi, medzi ssatami, boli take hnede karovane, stali 45eur, a predavala ich jedna kocka z roznavy, az sa mi srdiecko zachvelo ☹

olivia31
17. mar 2013

@vafinka no to deda je dosť za také šaty ja som si objednala troje šaty za 50 eur z Bonprixu

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 vies, keby som vedela, ze je to kvalita a to poriadna, tak by som aj popremyslala. ale ak je to dajaka handra, hmmmm, ale fakti krasne, ale neva, niekedy nabuduce, inak som vcera p o nete sliedila, a hladala saty spolocenske, aj som cosi nasla. ale by so msi to aj objednala. ale co ak mi to nebude sediet alebo matros taky, ze b ysi s tym ani zem neumyla?

olivia31
17. mar 2013

@vafinkahttp://www.gorila.sk/product/401945 je tam aj obsah dole na pravo a pozri si aj dvojku Päťdesiat odtieňov temnoty

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 ok kuknem to, som zvedava.

olivia31
17. mar 2013

@vafinka no to je ťažko tak len pobehaj obchody nič iné ti neostáva .....alebo objednaj tak aby si to v prípade keď to bude šit mohla vrátiť

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 jasne, ved co mi ine ostava, inak som to uz kukla a tak z rychla prebehla, a moze to byt ozaj super kniha. 😀

olivia31
17. mar 2013

@vafinka
@vafinka No ja som zatiaľ lepšiu ani nečítala a keď ju čítaš musíš mať doma chlapa aby si sa naňho mohla vrhnúť také erotické pasáže sú tam celá kniha je taká vrrrrrrrrrrr mňam 😀 😀

vafinka
17. mar 2013

@olivia31 no ved to, chudacisko moj, ved by bol asi furt znasilneny. 😀 😀 😀 😀 , ale ked som bola na skole, tak som rada citala. vtedy ma to hodne bavilo. pocitala som toho mnoho. a vcul, no uz ani nie, neviem sa tak na to sustredit. 😀

mili78
17. mar 2013

@vafinka ....ani nevrav moja a pasujú aj tam kde nemajú vrrrr....slak nas ide trafit, len kukame do toho ako sova do hodin a ledva dame jeden dielik za hodinu :D

vafinka
17. mar 2013

@mili78 poznam, dobre, treba pevne nervy na to. 😀

vafinka
18. mar 2013

@tinkatinulka tinkaaaa????? kde si???

vafinka
18. mar 2013

@olivia31
@mili78
@tinkatinulka, baby kde ze steeeeeeeeeeeee

olivia31
18. mar 2013

@vafinka Ahoj som tu už som dorazila bola som na cvičení čo mojko porábaš 🙂 no nehnevkaj sa tinka asi ešte cestuje

vafinka
18. mar 2013

@olivia31 no aspon ze ktosi, a ako ti ide cvicenie? aj ja som troska pocvicila na ritusku, aby som bola aspon cosi k svetu s tym tankom co vlastnim 😀 , no ja sa doma nudim, tu je fujavica ako svetttt. aj u vas je tak??? a co vcelicka, dala sa? a od kedy si na pn?

olivia31
18. mar 2013

@vafinka No a ďakujem, že som ktosi ☹ to ti akože nestačím viem trošku som ťa zanedbávala no som cez víkend čítala jak ďábel ono sa to nedalo odložiť. 😀 vŕŕŕŕ

vafinka
18. mar 2013

@olivia31 truba moja, ja viem, ze ma zanedbavas, ale ja ti odpustam 😀 , ved aj ja som mala cez vikend povinnosti. 😀

olivia31
18. mar 2013

@vafinka No ďalší titul 😀 A čo ešte si niečo tvorila.

vafinka
18. mar 2013

@olivia31 ale no, ved sa mi necerti, vies ze ta mam rada. dnes nic akosi, ani nemam dnes vobec chut, som ko, zehlila som hnusnu kopu pradla, a mala som v tom aj obliecky, no hruzzzaaaaaaa, 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
18. mar 2013

@vafinka pridi aj k nam ja idem zajtra poprat vsetky v dome a to mam co robit už chcem na velku noc pripravit

vafinka
18. mar 2013

@tinkatinulka srandistka, ale preco nieeee, ja zehlim radaaaaa 😀

olivia31
18. mar 2013

@vafinka No ja bude niečo podobné žehliť zajtra bŕŕŕ ......inak dnes som bola na krv a v utorok som sa objednala na interne inak to riadne beží
@tinkatinulka Za chvíľku aj ty budeš stimulovať sa mi ani nechce veriť, že je to už tu mám aj bobky v gatiach

tinkatinulka
autor
18. mar 2013

@olivia31 to teda a ja už mam citim že mrška príde asi skôr, tak možno budeme v tom istom čase na podobnom mieste 🙂 inak zaplatené, dakujem moooc

vafinka
18. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka a ja mam za vas obe 😀

tinkatinulka
autor
19. mar 2013

AHjte kočky v noci som amla zvlastny sen a tak som si spravila tehutest, haha sme sa zase zabaviliiiii a už ma aj brucho bolíí..a to je len 23DC, uvidíme kolko tento mesiac potiahnem, naposledy to bolo len 24.ale vo vsetkom zlom je daco dobre idem na tu lymfodrenaz.apapa

vafinka
19. mar 2013

@tinkatinulka ahoj, chii chi, ja som zas v noci kupovala kocik, uz mi svaca 😀

tinkatinulka
autor
19. mar 2013

@vafinka no dve rovnakeee