Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka to aj ja a strikovala by som, napotvoru roboty ako ..
@tinkatinulka no bud rada, ze mas roboty ako ....... a co ides strikovat?
Kočky dneska by mi rande s vami strasne moc pomohlo, potrebujem už zase vypadnut lebo asi nieco urobim svokre.. 😠 😠 😠 ona už nevie čo by si vymyslela..a potom pracuj doma no jasneeee len si nechaj snivat,ešte že vešer budem cvicit a vsetci mi daju pokoja
@tinkatinulka joj mojo, lutujem ta, aj mne mama volala a dvihla mi zas kvalitne tlak, isla ma poucat o ivf, 😠 😠 😠 😠
@vafinka ja si neviem predstavit co bude ked budu deti
@tinkatinulka trafi ta, a to myslim vazne 😒
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte som doma pn od piatka a sestrička strašne zlatá sme super pokecali 🙂 som uťahaná ako kôň iba teraz som došla
@tinkatinulka Moja zlatá tak príď k nám my tu dvaja sami ☹ tu budeš mat pokoj relax pohodička
@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá dnes som videla prvého bociana . 😀
Kocky tu vínku je tak krasneee
@tinkatinulka je, vsak?
zienky moje, idem sa spytat, nechcete nahodou miniparenisko?? je take lepsie, iba sa pytam lebo to dam na bazar, nech sa ho zbavim
@tinkatinulka
@vafinka Aj u nás je tak pekne aj teplo ....konečne trošku energie prišlo
@olivia31 ja som to mala minuly rok prvy krat na zahrade, kupila som to v baumaxe, material je polykarbonat, a hlinikove profily. samizda ze to ma 1mx60cm, ale musim sa pozriet este na krabicu, aby som netrepala. a do vysky to ma asi 50 cm, ja som si v tom vypestovala6 druhov priesad,

@tinkatinulka ze, ja ked som ho zbadala, skoro mi okale vypadli, ze to je co, ani tak ani onak, och. co to porobili. no vonku je uzasne, aj ja cosi porobim poobede. ale najradsej by som sa vycapila na slnkoooooooo a chytala prvy bronz 😀