icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka ze, ja ked som ho zbadala, skoro mi okale vypadli, ze to je co, ani tak ani onak, och. co to porobili. no vonku je uzasne, aj ja cosi porobim poobede. ale najradsej by som sa vycapila na slnkoooooooo a chytala prvy bronz 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka to aj ja a strikovala by som, napotvoru roboty ako ..

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka no bud rada, ze mas roboty ako ....... a co ides strikovat?

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

Kočky dneska by mi rande s vami strasne moc pomohlo, potrebujem už zase vypadnut lebo asi nieco urobim svokre.. 😠 😠 😠 ona už nevie čo by si vymyslela..a potom pracuj doma no jasneeee len si nechaj snivat,ešte že vešer budem cvicit a vsetci mi daju pokoja

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka joj mojo, lutujem ta, aj mne mama volala a dvihla mi zas kvalitne tlak, isla ma poucat o ivf, 😠 😠 😠 😠

vafinka
20. mar 2013
tinkatinulka
autor
20. mar 2013

@vafinka ja si neviem predstavit co bude ked budu deti

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka trafi ta, a to myslim vazne 😒

vafinka
20. mar 2013

ty koky, to je maso, co nan povies?

olivia31
20. mar 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte som doma pn od piatka a sestrička strašne zlatá sme super pokecali 🙂 som uťahaná ako kôň iba teraz som došla

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 ahoj mojo, no super, a uz mas hasiaci pristroj?

olivia31
20. mar 2013

@vafinka prečo myslíš, že budem potrebovať ? Počítač bude horieť ? A ty si už mala kúpiť poriadnu kameru a mikrofón !

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 neboj aj to bude, kupim, jasan, ze ti bude pc horiet, a beda ti, ak nam nebudes pisat 😀 , inak som smutnaaaaaaaaa, dnes je streda, a ujo z firmy sa neozval. takze je to v nitiiiiiiiiiiiii: do oneho. tak som dufala. 😠 😠 😠 😠 😠

olivia31
20. mar 2013

@vafinka to je škoda som ti palce držala .....no to vieš taká pn furt budem len na kontrolu behať cestovať do Martina

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 viem, viem, co ta caka, ak budes mat take davky ako, tak sa priprav, kazdy druhy den tam budes. ☹ , strasne ma to mrziii, tak som dufalaaaa.

olivia31
20. mar 2013

@vafinka No presne furt hore dole na kontrolu to je o život človek príde taký uťahaní .....no asi si bola málo sexí oblečená tam je ten problém 😀 😀 😀 😀

olivia31
20. mar 2013

@tinkatinulka Moja zlatá tak príď k nám my tu dvaja sami ☹ tu budeš mat pokoj relax pohodička

olivia31
20. mar 2013

@vafinka No čo kde si zdrhla už chytáš bronz ???

olivia31
20. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá dnes som videla prvého bociana . 😀

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 juuj, bola som si zakurit a este dat raz kuram, bo su ako pasomnice, veru, asi malo. ale co ja s tou mojou kasnou navabim?

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 ujha, dobre znamenie 😀 , veru bude plodna jar, 😀

tinkatinulka
autor
20. mar 2013

Kocky tu vínku je tak krasneee

vafinka
20. mar 2013

@tinkatinulka je, vsak?

vafinka
20. mar 2013

zienky moje, idem sa spytat, nechcete nahodou miniparenisko?? je take lepsie, iba sa pytam lebo to dam na bazar, nech sa ho zbavim

olivia31
20. mar 2013

@vafinka Ja určite nie, ale ďakujem za prednostné pravo zakúpenia a ako niečo také vlastne vyzerá ? No dúfam, že to bolo to správne znamenie .

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 ja sa len pytam, ze ci nahodou, ja uz mam zohnany foliovnik, tak toto mi uz je nanic, ja tiez dufam, este zajtra poplodime a uvidime, ci sa bocian aj u nas zastaviii 😀

olivia31
20. mar 2013

@tinkatinulka
@vafinka Aj u nás je tak pekne aj teplo ....konečne trošku energie prišlo

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 mojo, a pocuj, ono by nebolo by tazke usit saty spolocenske, rybickoveho strihu, ze nie, ale chcem take, ze budu strihnute pod pasom, a vrchny diel ina latka a strihany vrch srdieckovy styl. a sukna rybicka?

olivia31
20. mar 2013

@vafinka A daj rozmer aké to je a s čoho je urobené a fungláč nové bo aké ?

vafinka
20. mar 2013

@olivia31 ja som to mala minuly rok prvy krat na zahrade, kupila som to v baumaxe, material je polykarbonat, a hlinikove profily. samizda ze to ma 1mx60cm, ale musim sa pozriet este na krabicu, aby som netrepala. a do vysky to ma asi 50 cm, ja som si v tom vypestovala6 druhov priesad,