Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka Tak to nechcem ak to smrdí tak to nevypijem budem bez toho kašlem na vitamíny
@olivia31 no ja mam pocit že sme pokusne potkany a skusa sa už cokolvek čo by malo zabrat..teda ak je jasny problem
@tinkatinulka tinky, my sme mali macu a ta zabrala asi najviac, a to po kazdej stranke 😀 😀 😀 , ved na kazdeho zabera cosi ine,
@vafinka NOO Maca ako afrodiziakum zabrla na 100% ake viac neviem..mne hlavne nechuti a to je pre mna aj pre draheho problem..
@tinkatinulka ved to, mala som sa problem ubranit muzikovi 😀 😀 😀 😀
@vafinka ty pišeš sama sebe?haha
Inak dnes prišla dlhoočakávaná návšteva na 32 DC, auuu tak boli a boli bruško akoby sa chcela vyšantiť.
Ale asi tým, že som dnes cely den behala a pracovala s 200% nasadením a nemyslela na xto.
Takže dneska žiadny orbitrack ale pekne idem malovat v obývačke jednu stenu 🙂
@tinkatinulka no vies, kriza, tak aspon sama sebe, brusko doboli a bude ok, troska oddychu, a aku farbu davas????
@vafinka jaaj..no kombinujem bielu a kapucinovu, ja som sice interierový dizajnér ale doma sa mi moc nesniet nechce, to radsej mojim zakaznikom 🙂 a este som aj v chodbe a pracovni daco upravila a už som ako snehova kralovna..sak aj kmotor prisiel kuknut ze aj k nim mozem dojst vymalovat, lebo moj drahy len teraz prisiel a kukal ako puk.
Brusko pobolieva menej ale co zo mna leze..no hruza.Inak už poznám dve baby co otehotneli po neuspechu hned další mesiac..ale ja k ním nepatrím.Dneska aj kamoška porodila, martinku ☹ nemovkyna, krasne od nej ze mi to tak že ci sa nenahnevam ked daju take meno.
@tinkatinulka no tak to sa paci aj mne takato kombinacia, uz dlhsie nad tym premyslam, ze raz v buducnosti, ale dovtedy asi pomenim nazory,
neber sito tak, ja viem, ze to malinke chces, ale co sme si povedali, ze tento rok bude nas. ci??? tak este chvilku pockaj a bude to, nehovor si co iny, bo to nie sme my ani ty ani ja, kazdy je iny, pockaj chvilku, a to bude ok, 🙂 😉
😀 @vafinka No asi ano..mas pravdu, rok 13 je náš 🙂.Uf dneska sme konecne dokoncili fasadu krbu co sme sa už 3 roky nejak k tomu nedostali a moja farba je super, ale drahy neni až take nadsený.On je moj najkritik, ale predýcha to.Len bolo okolo toho hodne bordelu a tak mame už vianočné upratovanie uspesne zasebou a všetko sa krasne leskne, keby tak nemrzlo tak aj na okna idem ale teraz to nema význam.Zase to nemozem prehanat lebo ma sekne a bude to v..
@tinkatinulka rok 13 a pan boh pri nas 😀 , tomu ver. no mna dnes uz raflo v krizoch a tak to uz mam za sebou, mna stale boli jedno misto v krizoch a niekedy to mam v pohode a niekedy ma to tak rafne, ze az, ani sediet, ani stat ani lezat, a nie to sa ohnut a vystriet. ja upratujem si priebezne, tak to asi nejak tak moc vianocne neriesim. no ta kosa vonku, to sa mi moc nepaci, ochhhh. a veru, aj ja si musim pockat na tie okna, kym teplota aspon troska nepolavi, a uz je ti lepsie??
@vafinka Dneska som obehla pol okresu lebo nam chybal material a tak som aj zabudla na bolesti ale mam pocit že po tomto kole budemasi chudokrvna, tak dnes dam cervene vinko aby som dohnala 😀
@tinkatinulka jasan, len daj, ved to nie je na skodu 🙂
@vafinka Inak ani ja vianocne upratovanie nikdy neriešim ale pri hladaní prstena a po malovaní sa vypucovalo už všetko, šak mam take vybielene nechty od cistiacich že akoby manikura bola 🙂
no aspon usetris, 😀 , skoda toho prstienka, och joj, len aby si ho nemala niekde medzi sminkami
@vafinka No skoda a velka, aj hodnotou ale hlavne citová ☹ Ale už sa snažím na to nemyslieť a možno sa najde len tak, dneska naši vymysleli že sa zase peče tak medvedie lapky sa už chystajú 🙂 ajaj a ze dieta, zajtra som zvedava na tu krv a hlavne výsledky.Piatok som pri tom zhone zabudla zavolat o ten prolaktín tak budem vedieť až zajtra.
@tinkatinulka urcite ho najdes, no aj ja sa pomalicky zas chystam piect v tyzdni, no a ta dieta, tak to je horsie, hmm, aj mna to uz chyta, furt len hutat, ale to je skor pms, len jest a a jest. tak daj vediet ako si dopadla 🙂
@vafinka No dneska torta dopadla super, malý sa potesil a my starsi sme si pomastili jazycky, hlavneže zajtra idem na tu diabetologiu..budu mat radosť.
@tinkatinulka no a co ti dnes povedali? ako si dopadla aj s tym prolaktinom, ani mi nespominaj tie sladkosti, jaj dala by som si
@vafinka Ahoj takže po celom dni u doktora som konečne doma, uff bola to sila. Cukor aj inzulinovu rezistenciu mam mierne zvýšenú ale na liečbu liekmi to nieje.Cukrovku ale v tehotenstve ale budem mat, to ze ma neobide. Zistil mi ale že mam zlý tlak a tak som vyfasovala aj lieky, lebo že to je nebezpečné ked chcem otehotniet.Bude ma kontrolovat, aj EKG mi robili a odporucil ma na endokrynologiu lebo mam zvacsenu stitnu a aj ten prolaktín mi skáče.Síce teraz mam v norme.Juj mam plnu hlavu, ten glukozovy test je hnus riadny a este aj nitroglycerin pod jazyk som dostala. Ale povedal že bude najlepšie ked si dam spravit tu reviziu vajecnikov lebo inak sa ti ten prolaktin nezlepsi.Bol super asi hodku sa mi venoval, o tyzden na kontrolu krv a moc a za 3 mesiace zase kompletka.Uff som KO.
@tinkatinulka no ty kokso, no fajn, aspon uz cosi vies, a si aspon o krok blizsie, a ozaj nevies ako funguje v tn mestska, ako a kde sa kupuju listky???
a zajtra ti dam ja vediet ze co a ako, a co mne povie, a chces ist na laparku?
@vafinka Jasne sa tesim co nove ty vydumas..chcela by som to spojit aj s tym drilingom..možeš sa zajtra opytať že ako su natom s termínmi operacii??ze nakedy objednávaju??diky
@vafinka uha to neviem, bola som tam vzdy autom..vela stastia.Ja som prave prisla domov a mam dost.
@tinkatinulka jasan, neboj, opytam sa, bo ak mi ju navrhne, tak by som sa objednala ku nim,uz som to vydumala na nete, ze ako to tam fungiruje, som fakticky zvedava 🙂
@vafinka super, inak zazraky sa deju..takže možno by to potom aj prirodzene išlo 🙂
@tinkatinulka vies, ja si radsej nerobim ziadnbe nadeje, akosi som sa dostala do stavu, ze mi to uz akosi zacina byt jedno, neviem preco, ja chcem len vediet, where is problem!! a ja uz nechcem pocut, ja neviem, ved ste mladucka a zdravucka

@olivia31 to je prášok z dákeho korena v južnej ameriky..smrdi to a my sme spapali asi 5 balíkov a nic, drahému som to musela so škoricou miešať aby to prerazilo tu pachut..ešte doma aj mam, ako aj ine lieky co nam odporucali nam ostali..ja som liekový maniak a apreto doma máme jednu poličku liekov na plodnost..inak vedlajšie účinky čo su v príbalových letákoch znejú desivo