Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
kočky bre ranko, dneska zase super napad na rano, test snehobiely..hihi sak ako inak, este mi povedzte ako urychlit mrchu, lebo inak mi to na velku noc vychadza ist na 1 kontrolu..vrrrr, pritom mam dostat až asi v nedelu ale kedžťe bola skor ovu tak som z toho magor co to moje telo..idem dat sklapacky možno sa to dnes pohne..krce mam už asi hodinku,aj teplota išla hore, no svina chce si to užiť kým dostane stopku 😀
@olivia31 ...no moja veru, ja som chodiaca choroba aj katastrofa v jednom :( mne asi niekto fakt čaruje, ma woodoo babiku a picha do mna, lebo ja si to uz inak neviem vysvetlit 😖
@vafinka ... Vafi ja som doteraz nemala s cystami problem, aspon neviem o tom...ale tato svina nie a nie prasknut a stale rastie :((
@zuzu1108 ....ahoj, teraz ho mam prvy mesiac....ale ked som ho brala po ivf-ku tak po vysadeni asi na 4. den mi prisiel, ak si dobre spominam....hej, citim sa v pohode, necitim ziadne neziaduce ucinky 🙂
@tinkatinulka .... Tinus a co ak mas zle testy a je to tam? :D
@mili78 kupujem jedine mamatesty 10tky, ale mam pocit že si asi kupim ružovú pastelku a budem domaluvavat..aj ked mne sa zda že po zaschnuti už aj oni robia duchov.. 😠
@mili78 inak toto je prvý prirodzený cyklus co mam stitnu v norme 🙂 ale kedže plavcovia ma maju nahakju tak nist
@tinkatinulka
@mili78
@vafinka Dobré ráno všetkým ......hrozné počasie tu u nás hmla a dážď 😒 .....no o tej mrche tinka ani nevrav u mňa to isté a to mám mať dnes zajra najneskôr v sobotu 32 deň kontrolu šľak ma trafí ak sa tam budem musieť trepať v sobotu 😒 bolí ma brucho už 4 deň a nič ......mili no dúfam , že nie žé by sa niekto taký zlý našiel .....nebojkaj dá sa to na poriadok musíš veriť ....vafi poslušne hlásim bola somlušná 😒 😀 ......utekám na nákup na poštu neskôr kočky
@tinkatinulka
@mili78
@olivia31 dobre rano, zeny moje, to je prekvapko, taka zostava , sme tu uz dlho neboli, no ja asi testnem za 10 dni, ci nahodou.
oliv, ja som vcera bola neslusnaaaa, ako vzdy 😀
mili no to sa deje preto tie cysty, lebo ti vcul blbnu hormony, aj ja som to mala tiez tak, a rok vkuse, uz som bola na prasky a potom mi to preslo. za pomoci lutenylu.
tinus, mojo, isto ani marha nedojdeeee, to by som si moc moc prialaaaaa 😀
@olivia31 no ok, skusim cosi najst, alebo ich nakreslim a odfotim, ze co si predstavujem, strihovo to nebude tazke, ale skor na vypracovanie detailov. myslim, zeto usijem lacnejsie ako ked si pozicam zo salonu.
vcera bolo snazenie ako das, tak budem len dufat, ze hadam, dnes mam 19 dc, tak este zajtra a uz sa priznam, ze nevladzem
@vafinka hihi ale sme sa pobalili..test biely..samozrejme ked uschol tak je tam duch ale to je iba kontrastna latka..to už viem..kedže som už zažila pozitívny test tak viem posudiť..
@vafinka ty a nevladzes????ale kdeže o dva dni budeš fit
@tinkatinulka kedy dávajú super mamu a o koľkej chcem to pozerať 😉
@olivia31 asi 1300
@tinkatinulka ok ďakujem ......ja žehlím ako o dušu teraz idem niečo uvariť a potom chcem šiť pozerám módnu prehliadku na fashion box ...inšpirujem sa 😉
@olivia31 ja som vcera dohhinu zehlila a drahy kukal ze ako mi to ide 😀
@tinkatinulka no a čo sa mu nezdalo niečo asi ból prekvapený ako ti to super ide ja mám takú kopu že neviem či to všetko urobím dnes fuj blllll
tinkatinulka Inak ako pozerám tú módnu prehliadku tak som zistila, že potrebujem lodičky no to to 😀 musím si kúpiť už zasa ďalšie topánky bože ten môj manžel to neprežije neznáša keď donesiem ďalšie topánky 😝
@olivia31 no u nas podobne..tak musim dake znicene vyhodit a potom potajme nove doniest..jednu dobu som mala k topankam aj kabelu..sady, a teraz ma to už nebavi lebom ne sa len take nad 70 € pacia ato je už dooost vela
@tinkatinulka no podobne však som aj ja pozerala topánky po obchodoch a to 50 € a vyššie no čo už ja len kožené chcem.
@olivia31 ja som zase zavysla na" Riekerkach"..milujem ich
@tinkatinulka ja mám rada Tamaris to sú zasa moje srdcovky 🙂
@olivia31 juj to mam zimne cizmičky, a musim povedat že každí ich okukuje že čo to je ale to som dostala od maminy k narodkam, 100 € prosim pekne..sanka dole drahy by to nepredýchal
@tinkatinulka No ja podobne som si kúpila čižmy Tom Tailor a to som dlho pre dýchavala bo som za ne dala 120 € ale neodolala som ja som maniak na topánky 😀
@tinkatinulka ... Tinus no a kolkym uz ukazovali biele testy a nakoniec z toho bolo tehu 🙂 este vyckaj 🙂
@olivia31 ... Oli ale ved to uz nie je normalne, stale nieco stale sa nieco vy...ie :(
@vafinka ....sak sa ani necudujem, take svinstva co do seba davam...a este aj tu DHEU som brala, ale uz som ju stopla :( ach jaj
@mili78 Ja ti verím, že už si s toho zničená ja som si tiež niečim takým prešla stále keď sme si naplánovali z doktorom, že mi budú robiť IUI tak sa niečo skompostovalo a nakoniec som musela na operáciu namiesto IUI mala som polyp vždy niečo nebolo ok hormonálny profil na nič rok som musela brať lieky a stále niečo tak viem ako ti je no ono sa to dá do poriadku určite neboj sa bude dobre. A ako ti to idú robiť tie cysty pod narkózou ????? ☹
@olivia31 no to take aj skoda nosit do toho bordelu co je na cestach

@olivia31 ☹ ☹ , oliv ja ti poslem na par dni moju a vratis mi ju aj za tavami 😲