icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 presne tak vafinka asi nahana kurky

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@vafinka kurky stoja 7,40 € teraz

olivia31
21. mar 2013

@tinkatinulka To ti poviem teda už aby som si kanady obula toľko štrku po chodníkoch katastrofa.

olivia31
21. mar 2013

@tinkatinulka nechápem čo sa jej stalo iba ak by jej volali ohľadom tej práce žeby ????? 😒

olivia31
21. mar 2013

@tinkatinulka inak odpadneš keď ti teraz poviem čo vyrábam .Vyrábam látkové kvetiny poprosila ma jedna známa či by som jej látkovú kyticu neurobila tak sa zabávam 🙂

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 jej to poznám ja to už dva roky robim..ja chcem na svadbu taku vyzdobu..ale mam este malo tak zadna svadba zatim 😀

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 neviem kde je ved je hnusne vonku tak nebeha po zahrade, asi sa venuje milacku

olivia31
21. mar 2013

@tinkatinulka no ktovie či neochorela keď bola taká zničená .....a čo robíš ty ??,

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 snažim sa robit ale beha tu rozzurena svokra 😠

olivia31
21. mar 2013

@tinkatinulka A čo sa jej stalo ??? Tak ju schlaď : 😀

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 hihi to od vcera urazena..som si ale dneska dovoli povedat kritiku na jej milovaneho syna, svagra že na cigarety ma ale na to aby paplonik pre babatk oto nie..a ona že nech si da ked ma chut..juuuj ona je fajciar, ale abstinuje to preto ho obranuje smrada rozmazneneho jedneho..juuuj trha mi žily

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 a ta tvoja mrcha ako?

tinkatinulka
autor
21. mar 2013

@olivia31 mna bolesti presli..zahada..rano som cvicila a vecer tam orbitack

vafinka
21. mar 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@mili78 no teda, 10 ciernych bodov? no uz som tuuuu, boli sme s muzikom po meste a az teraz sme prisli, boli sme dajake veci zhanat, obehali pol okresuu, a som ko! oliv, to mi ver, ja uz nechcem sexovat aspon tyzden, ved moja cikina uz ma dost a ja s nou. 😉 😒

vafinka
21. mar 2013

@tinkatinulka tinka, ja ked som sa tam pytala na tom druzstve, tak ozaj chceli moc za kury, a to uz nedam, ja som si zohnala minuly rok o viac ako polovicu lacnejsie, a vcul som mala zadara 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31
Ahojte baby, co noveho mate? Vafi co ta praca? Tinka a Oli stimulujete uz? Ja si davam od snazilkovania pauzu. Na dalsie pojdem az po imuno tak mozna az v auguste. Dufam ze dovtedy uz budete vsetky 3 tehulky 🙂 a mna potom potiahnete 🙂

olivia31
21. mar 2013

@vafinka No tak si si pobehať bola no to to a mi že si sa nahnevala na nás 😀
@tinkatinulka Mrcha dorazila práve sa rozbieha takže ráno o 5.00 odchod do Martina ...idem po cvičiť a spať ráno vstávam no vieš čo radšej netreba nič hovoriť lebo nakoniec sa to proti tebe obráti kašli na nich a svokra si vždy bude len svojich obhajovať to je raz tak s tým nič neurobíš a nesmieš sa stresovať kašli na nich oni dieťa už majú a ty potrebuješ pokoj aby si mohla otehotnieť 😲

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 mojo, nevyslo to, som chora z toho. ale co uz, ide sa dalej 😒

vafinka
21. mar 2013

@olivia31 t o vies, ze nie, to bola momentka, ze ideme do mesta, tak moja, drz sa zajtra 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka To je mi luto ☹ Ale vyjde dalsia a lepsia. 🙂 A co snazilkovanie? V akom si teraz stadiu? Ja musim mat teraz celibat, ma ide porazit z toho 😠

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 aj ja dufam, ze sa cosi pritrafi, no uvidime ci bocian dojde, za 10 dni budem robit test, tak, uvidim 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka No tak to ti drzim palce nech su tam potom dve silne kolajnice 🙂 To by bolo lepsie ako ta nova praca 🙂

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 no veruuu, ved po viac ako troch rokoch cakania by sa aj patrilo, ale aj praca by bodla 😖

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka Nahoda je blbec a mozna ze budu obe sucasne 🙂 aj minco aj praca. A pozerala si pracu aj v inom meste ci chces len v PB?

olivia31
21. mar 2013

Majte sa dievčatá idem ja po cvičiť a spať zajtra keď sa vrátim sa ozvem. 😉

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 no pozeram okolie, ja musim rozmyslat, hlavne nad tym, ako budem dochadzat, bo ku nam idu autobusy poriedko, taze je to na ..........., veru to as itak aj bude, obe naraz, aby mi luto nebolo. 😀 , keby si vedela, ako by so strasne uz chcela ist do prace, hrabe mi z toho byt doma, furt to iste, ten isty kolobeh. 😠 😠 😠 😠 😠 , uz ma ani nebavi upratovat, 😠

lenocka004
21. mar 2013

@olivia31 Tak sa zajtra drz. Mozno sa aj stretneme v MT ja tam idem zajtra tiez 🙂

vafinka
21. mar 2013

@olivia31 dobru nocku mojko, napis, a zajtra im to ukaz, ako vyzeraju ukazkove vajecniky, a maternica, pretoze tam za necely mesiac bude mimco ako sa patri 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka To ti verim. Ja som bola tiez chvilu nezamestnana a islo mi z toho hrabnut. Uplne ta chapem. Ja idem teraz planovat dovolenku aby som sa odreagovala od toho vsetkeho co som zazila. Beriem si mesiac volna, dnes som kupila letenky.

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 waw, a kam pojdes? vezmi ma so sebouuuuu.