icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka To bude nevsedna dovolenka. Ja mam take vzdy. Tentokrat ideme do Jerevanu, Tbilisy a pojdem pozriet aj hory. Chystam sa pozriet Ararat aj Kaukaz. No zatial nemam este plan, len letenky tak musime s mm nieco vymysliet. No kludne sa pridaj, budem rada. 🙂

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 uha, odvazlivec si, ked si trufas do tychto koncin, a presne, ktore staty su to? je to isto super, nezvycajne, ja mam rada kulturu afriky a vychodu, je to cosi nezvycajne a ine. super.

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka Armensko a Gruzinsko. To je tiez zaujimave. Ja mam rada take nie moc popularne krajiny. V afrike som mala zaludocne problemy tak tu az tak rada nemam. Mne sa velmi paci Azia. No na dovolenku si viem predstavit ist kdekolvek. No prave som zistila ze o tychto krajinach co som si teraz vybrala nie je ziadna literatura ☹ Ziadny sprievodca, to bude teda zaujimave naplanovat 😖

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 😲 , mas odvahu teda, aj ja som mala tiez zaludocne problemy ale vobec ma to neodradilo. prave naopak, laka ma to furt tam, a to moreeeeeeeeeeeeee, uz nech sa valam na plazi 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka 🙂 No pri mori je dobre. Tak to ti chod na nejake thajske ostrovy tam zaludocne problemy nedostanes. Ja som bola v poho cely cas. A cena je porovnatelna s Egyptom, len nesmies ist cez cestovku. Najlepsie je ist na vlastnu past, to mooooc usetris niekedy az polovicu.

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 no ja som bola aj v egypte aj v tunisku, a do tuniska by som sa este rada raz vratila, teda teraz by som rada na ostrov djerba 😀 , tak uvidime. ale nebudem proti ani za pevninu 😀

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka Videla som fotky z Tuniska a Egypta a je tam pekne. Niekedy tam mozno pojdem aj ja. No zatial ma lakaju take dobrodruznejsie dovolenky. Ja snivam ist na Kamcatku. Je tam uplna divocina a vela medvedov. Byvali prezident Suster tam bol a natocil o tom film. Som sa uplne zalubila do Kamcatky. No je to velmi draha dovolenka. Musim setrit, setrit, setrit.

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 nooo, podla mna kazda krajina ma co do seba, mne sa osobne viac pacilo v tunisku, bolo take podla mojho srdca. a to moreeeeeeeeeeeee, och a ta plaaaaaaz, och kroch och krochhhh.

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka A tento rok sa kam chystate? Ci este neplanujete?

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 vies ,co zatial vyckame, ze co bude, ci vobec niekam pojdeme, ak ano, tak mozno chorvatsko, alebo mozno koncom augusta tunis, ak sa bude dat, ale to su moje plany. ale co ostava mojmu ako suhlasit? 😀 , uz len sa prisposobit, ale to sa este uvidi, to je daleko

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka No v Chorvatsku je tiez pekne a hlavne je blizko. Mozes tam ist aj ked budes tehu 🙂

vafinka
21. mar 2013

@lenocka004 pravdu ti poviem, ze by som sa bala ist taku streku s bruskom, nemala by som asi odvahu. 😉 bala by som sa , ze sa mi daco stane

lenocka004
21. mar 2013

@vafinka No aj ja by som sa bala. Ved keby sa mi to po tych 8 rokoch konecne podarilo tak by som sa asi az prehnane setrila 🙂 Najhorsie ze u mna nie je problem otehotniet len to babo udrzat. Tak by som asi lezala 9 mesiacov, tak teraz musim cestovat lebo potom to uz nepojde 🙂

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

Kocky bře ranko,u mňa sa asi dnes paní mrcha dostaví a ideme na to.juj stahuje mi ritulku.Olivia je dnes uz v heliosr,ja idem az buduci tyzden do rf na kontrolu.mohla má počkat do neděle mrchana ale ason budem rodit este tento rok 😀 😀

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@lenocka004 lebo krasna dovolenka to bude,a možno třeba vyvetrat po tom vsetkom.

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka dobre ranko moja, aj u vas je taka nechutna kosa?tu je vsade bielo az strach. no tinus, posledna mrchana na 9 mesiacov tak si ju uzi, a kebyze ostanes teraz tehu, tak dey by bol termin? nemaj boja, teraz to bude posledna stimulka 😀

vafinka
22. mar 2013

@lenocka004 veru, ale este si veru uzit, kym nie sme teuhsky, a potom bude baby dovolenka, 😀

lenocka004
22. mar 2013

@vafinka Tak co nepridas sa k nam 🙂 ci radsej budes tehu 🙂
@tinkatinulka No ved hej, aj ty budes mat peknu dovolenku tehulkovsku 🙂 a dufam ze aj Oli 🙂
Ja idem dnes do Iscaru pre potvrdenie ziadaniek na imuno a kontrolu po kyrete. Snad bude vsetko OK. 🙂

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@lenocka004 tak peknu cestu lebo u nas hrozne fuci takze na Turci bude hruza.

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

😀 @vafinka no v noci krce a už špiním riadne tak hadam dneska dorazi aj ked je iba 26 DC ale poslednej dobe mavam ovulku skor tak preto, zajtra už nasadim alchemilku ak sa nerozbehne, dam este sklapacky.Myslíš termín pôrodu?hihi cca 29.12.2013..ja som narodena 15 teho a Oli 31ho..sranda by bola obe by sme k narodkam mohli dostat kresny darček 🙂 v kutiku duse som nejak chcela by mrcha vobec neprisla, ved bola krasna ovulka a bac, fesaci to nezvladli do ciela 😉 😉 😉 drahy sa smial že šak v RF mu daju triskač na toto 😀

lenocka004
22. mar 2013

@tinkatinulka Dakujem 🙂 Hm tak to si ma moc nepotesila s tym pocasim. No snad tu cestu nejak zvladnem 🙂 Aj naobliekana som ako snehuliak tak by som dufam ochoriet nemala.

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka tinus a ja 19teho ale nasledujuci mesiac, tak ideme vsetky kasne po sebe, 😀 , neboj, to stihas, tak kebyze som aj ja tehu, tak to by som mala termin pred vami par dni 😀 , to by bola ina sila 😀

vafinka
22. mar 2013

@lenocka004 no veru neviem, aj jedno aj druhe je lakave 😀

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka no toto sak ja viem kedy mas narodky..to budu ale plodné vianoce 🙂

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka ty brdo, teda termin po tebe, tak, to by som mala krasne narodky 😀 , ochhhh. no veru, asi pojdem v tyzdni po testik do lekarne 😀 , a beda ak tam tie ciarky nebudu, tak si ich tam namalujem 😀

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka juj to som už ja chcela spravit..

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka co bojis, za 4 tyzdne su tam, ako vysiteeee. to mi ver, ty a aj oliv 😀 , ale najprv ja 😀 😀 😀 😀

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka inak som vcera mojmu cestou do mesta v aute vysvetlovala o kocikoch a autosedackach, keby si ho videla ako ma pocuval. a vravela som mu aj o tom novom kociku co sa mi paci, o tom patrone f4, ked pocul cenu, aj sa mu panenky pretocili a vravi mi, no ok, ale je to dost a co to vsetko ma? ja som mu to obkvakala, on hm, a vravim mu, do nasich podmienok ako vysity. a vcera som ho aj ukazovala na nete a lubil sa mu, tak hadam ho presvedcim 😀

tinkatinulka
autor
22. mar 2013

@vafinka jasne ty nahodis tehu vlnu

vafinka
22. mar 2013

@tinkatinulka no dufam, ale mozno aj nie, co ja viem, ale vy dve isto zacnete 😀 , a my ten zbytok sa postupne pridame. 😀 😀