Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka
@tinkatinulka Haló kde ste zdochliny ani smrad po vás ...inak málo pijem ......v lete to išlo v pohode ale teraz nasilu ☹
@tinkatinulka Teraz som zjedla aj ja E 400 idem si aj tú alchemilku dať musím viac piť už aj ja občas cítim vaječn. no neviem či je to menštruačné alebo sa liahnu .....a čo to tvoje ranné skoro grckanie 😒
@olivia31 ved tuuu som, ja mam plastovku pred sebou a nutim sa , musim
@olivia31 rano ides kedy?
@tinkatinulka dnes som si chcela kúpiť rifle super boli stáli 59€ no som nekupila lebo môjmu manželovi sa nechcelo ísť z auta kuknúť či sa mu páčia tak som nekúpila a rozhodla som , že už si vlastne budem musieť kúpiť tehu rifle tak som to nechala tak 😀
@tinkatinulka ved aj ja rajec pijem aj čaj no len nasilu sa aj ja nútim .....ráno idem o 5 . 30 hod skoro to bude zasa deň môj manžel si rád pospí to to je preňho ako za trest . 😀
@olivia31 cele leto budes leginy nosit a potom tehulkovske..a aj tricka volnejsie 🙂 hihi
@olivia31 u nas to tak buse nedelu..skoooro rano
@tinkatinulka Veď presne tak som si ani nič nekúpila ja už len tehu veci chcem nakupovať juj už aby tak bolo strašne chcem .
@olivia31
@tinkatinulka caute zeny, a co to, na mna nik nemysli?
Ahojte babeny, ste tu?
@lenocka004 som
@vafinka Sak si tu cely den nebola. Kde sa tulas? To ta prava hovori, co 🙂
@lenocka004
@vafinka
@tinkatinulka No konečne lastovičky všetku ste tu no Vafi a ty sa kde flákaš ? 😠 ...... 😀
@lenocka004 naaaa a hned sprda som dostala. ale bola som tu, ale ked nikoho poriadne nikde, tak cooo, ja som skusala aj dnes trocha postrikovat, cosi som doma porobila a taaaak 😀
@tinkatinulka No tak to ti budem držať palce v nedeľu ......uvidím čo bude v nedeľu u nás neviem kedy asi bude odber neviem presne koľko som si dní pichala pred tým ? 😒
@olivia31 ja budem mat odber 15-16 DC, pichat budem asi 10-12 dni..teda dve už mam v brruchuuu 😉
@vafinka No ved, flakame to. No teda ty aj strikujes? Ja na to nemam nervy. Ja dnes maturujem z ovu testov 🙂 Neviem to moc dobre vyhodnotit, asi sa na to vykaslem. Vafi a co strikujes?
@lenocka004 ja len skusam, ze ked niektora bude tehu, tak ciapocku ako darcek 😀 , teda pre vas vsetky, bo ja isto dostanem marhuuu
@tinkatinulka No ja som kukla do papierov a asi som pichala aj ja 10 dní no tak to ja mám už dnes 4 deň čo pichám puregon .....tak ja budem mať asi odber začiatkom budúceho týždňa 😀
@vafinka Aka pesimistka po ranu 🙂 Nic nedostanes, prva budes a este aj prirodzene 🙂 Ked to ustrikujes tak daj foto. Nech zas zavidim 🙂
@olivia31 ja az cez vikend asi.. 😀
@lenocka004 truba neni co, ved moja mrcha uz strka kluce do zapalovania a si premysla, ze kedy nastartuje 😀 😀 😀 , no co, nevadiiii, tak niekedy nabuduce. ja ozaj len skusam to strikovanie, moc by som sa chcela naucit pliest tie osmicky ci ako sa to vola,

@olivia31 ved aj ja zlatko, doktorka mi kazala každý den E400 aby som nezabudla