Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka No kde si zas zmizla?
@lenocka004 ale strikujem, o 106, kukam panelak, a idem sa okupat a urobit zo seba cloveka 😀
@mili78 Hm, co planuju s tou cystou? Idu ti ju vyberat, alebo len liecit liekmi? Chuda si vytrpis nieco ☹ Tak nech ti to dobre dopadne 🙂 A neboj sme tu viacere co im veci nejdu lahko. Vytaj v klube 🙂
Ahojte kočky, ja som tu len na skok, kakam že ešte spinkate alebo už pracujete 🙂Mili a tebe co idu s tym robiť?Ja som sa stratle stym že cystu prepichuju tak ako ked ti robia punkciu vajicok..krátka narkoza..
@tinkatinulka dobre ranko, aj u vas tak chrumkavo bielo?
@vafinka no si mam to tu poslala..kurnik kde je ta jar???? ešte že včera bolo v martine oki, len dneska sa oli poteší 😝
@tinkatinulka no presne, tam to bude ako na severnom pole, och. mne stacilo, ked sme tam raz boli v januari, stacilo mi. a bud rada, ze som ti poslala, tak malo, mohla som aj viacej. 😀 , no idem si dat nejaku ranajku a pojdem na pecivo. a dnes varim porovu polievku, ze mnam, a musim aj cosi druhe. len neviem, ze co. vrrrrr
@vafinka ja dnes pecem tortu pre draheho zajtra ma narodky, 36 😉
@tinkatinulka fiha, tak super, to by chcelo aj dajaku romantikus veceru 😀
@vafinka no určiteeee, hlavne ked ma zalieva krv od hlavy po paty 🙂 😀 😀 😀
@tinkatinulka truba, 😀 , a aku torticku robis?
@vafinka cokoladovu s karamelom ale az poobede, mam tu nejak pracicku
@tinkatinulka jaj, no to by som si dala ale hned, mnááám, ze karamel 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka no ved ale mne sa moc nechce lebo vela roboty mam a este aj zima, kurime ako draci ale mne je stale zima
@tinkatinulka no jasne, to zas budes do polnoci kdesi hore, kym ju urobis, ved ja tiez ako dracica. no vonku je nenormalne, snezi ako diveee
@vafinka už som upiekla plat jeden..no to bude aj do noci veru
@tinkatinulka a aky tzvar ides robit? no ja som si dala akurat polievocku co som varila a mnaaam asi pojdem na duplu 😀 , a to by chcelo ze ked dia poievka tak za tym cosi mastne a zdrave, nech sa to vyvazi 😀
@vafinka idem iba stvorec robit..dake pusinky..uvidim..on nema rad precackane a ani fondan..dam foto potom
@tinkatinulka no aj kusok posli po dajakom holubovi, och ja mozem fondan, aj marcipan, len nech to chuti 😀
@vafinka hihi no ja sa v tortach upne vyžívam..milujem sa babrat s cestom..a aj chutou..dneska bude vanilkova-ale prava vanilka, karamelova a parizska coko z belgickej cokolady..neratam koko tata torticka stoji ale aj vlastnu svadobnu budem urcite piect ja 🙂
@tinkatinulka no karlosi, mozes si za to sama, idem oprasit metlu 😀 😀 😀 😀 , uz letim, och aj ja chcemmmmmmmmm
@vafinka pod kus dostanes..mas to iba cez kopec..sak v lete dame stretko 😀
@tinkatinulka 😀 , len ma vab, co sa ja snazim zhodit dajake deko, a ty takto na mna 😀 , jasne, ze dame 😀 , no rozmyslam, ze by som si sla zajtra kupit hlinu a posadit muskaty, ochhh, uz nech su vonku, tak sa tesim 😀
@vafinka no ja som si zas pokupila frezie , tak tiež musim zasadit..krasne novaju ked su v kvetinaci
@vafinka koláč je hotový, torta sa asi odkladá na zajtra 😉
@tinkatinulka aj a jsom ich mala ale na zahrade a veru, boli uzasne, a to mas dajake ze zvlast do kvetinacov?? ja by som si aj nasadila, len mam obavu, ze co mi znich prezije, lebo nas pes, je milovnicka oskubavacka, vsetkeho co jej prejde okolo nosa. hmmm, a ja som ich mala aj v svadobnej kytici 😀 a prenadherne vonali, 😀

@lenocka004
@tinkatinulka no presne moja 😀