Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka a kedy si ich sadila? mozno ak mali dajaku plesen, tazko povedat, ja uz chodim a tiez len knuram, ze ako tie moje muskaty pokombinujem, teda aby to oci tahalo. 😀
@vafinka hihi moje uz v pivnici vystrkuju rozky, musim ich už aj pohnojit aby sa pekne chytili
@olivia31
aha kto dsa to tu objavil a lajkuje 😝
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte kočky tak vajíčok pribudlo rastú no teraz volala, že si od zajtra mam pichať až 200 sú dost malé rastú pomalšie ako pred tým ...no a tá moja cysta je tam je na pravej strane a ak som ju dobre počúvala má 36 mm no vraj je to zatiaľ v poriadku ....no bola tam nejaká nová lekárka a neviem kto vôbec ju nepoznám. 😒 .....no dúfam, že budú kvalitnejšie teraz sú všetky približne rovnaké .
@olivia31 supis ja picham 225 jednotiek..tak pohodička, a kolko ich mas a ake velke su cca? lebo ja chcem ist vo stvrtok k mojej na meranie aby som vedele potom nebdelu povedat na porovnanie.
@olivia31 a cystu mas kde? na vajecníky ci pri vajecníku alebo v ???
@olivia31 a kedy ides zase na kontrolu?stvrtok?
@mili78
@tinkatinulka
@vafinka
@lenocka004 Tak dnešná kontrola dopadla dobre . Zvýšili mi dávku no som spokojná, že sú všetky približne rovnakej veľkosti od 5 až po 8 .....no pred tým som mala aj 19, 15 , 12, 8 ,6 a to asi nebolo dobre no som ja zvedavá koľko ich nakladiem zatiaľ som dobrá nosnica Vafi takú by si brala do kurína 😀 .....no dúfam, že keď mi zvýšili od dnes dávku tak porastú rýchlejšie ....Mili tá cysta ak som ju dobre rozumela má 36 mm no nie som si istá no doktorka povedala, že je to zatiaľ v poriadku 🙂
@olivia31 tak to mas super, ja som pri prvom IVFku mala na 8DC 8mm foliky a ty si ešte len 6DC nie? a robili ti sono cez brucho este?
@tinkatinulka Ak som dobre počúvala tak na vaječníku na pravej strane tam je aj trošku menej vajíčok doktorka povedala že na tej strane bude menej kvôli tej cyste no vraj to nijak inak nevadí ...kontrola v sobotu aj pohovor u embryoogičky
@tinkatinulka Nie zospodu ja už nemám krámoše iba taký svetlí výtok včera som ešte mala trosku doobeda také slabunke a už poobede len špinenie
@olivia31 aha tak si chodime na striedacku na tie kontroly..hihi, my v nedelu budeme riešiť aj embryjka v brne 😉 😉 😉
@tinkatinulka Čo budete riešiť čo sa jej mám opytať neviem čo mám jej povedať keď tam prídem tak všetko zabudnem. Čo vám tam všetko odporúčajú daj mi nejaké rady .
@olivia31 no u nas sa uvidí hlavne podla vajok co dalej, vkladat budeme asi jedno, pre ten moj tlak blaznivý..ale to už predbieham..bojim aby vajka dozreli ako maju a aby aj spermošky boli fajne k svetu, ale vajecniky už cítim teeeda.pijeme vecer vínko, alchemilku idem este dat dneska jednu a snažím sa nenamáhať, ani necvičím, doktor zakázal, zajtra lamfodrenaž..asi posledná, uvidím čo mi doktorka povie.no a hlavne sa mi nakopilo roboty akooooo..fuuj nece sa mi nicoho a vonku snehu
@tinkatinulka No ja musím niečo naštudovať a idete dávať predľženú kultiváciu ? No len pekne makoši aby boli evrače na bábo . No už ani ja necvičím bo už aj ja cítim vaječníky. Idem urobiť poriadok v kuchyni lebo ráno všetko na behu a je tam riadny masaker uf mám čo robiť . ☹Inak aj u nás sneži som rade že sme už doma som šoférovala uf .
@tinkatinulka Inak som zabudla moja sestra išla do BA a kúpila mi koberec do obývačky neutrálna farba béžovo šedá rozmer 3 m krat 2 m sa teším večer sa budeme válať v obývačke na zemi a možno aj 😀
@olivia31 no krasa, tak sa tam budete na tvoje narodky vyvalovat traja 🙂
@olivia31 PK určite, my to máme v cene 😝
@olivia31
@tinkatinulka caute zabky, no uz som tu, a kto nam zas lajkuje? inak oliv, ak bude mat viac ko 5 cm cyysta, zakrok isty. nejdem ta strasit, mozno pri opu ju vycucnu.
@tinkatinulka
@olivia31 baby, ja vam tak zavidim, vy dve budete tehuuu a ja nist, dnes mam depku, tak si ma nevysimajte 😖
@tinkatinulka to neviem ani ja, dnes tu po mk, len same tehu testy, ja sem uz nebudem vobec chodit 😠
@vafinka ty a depka..eeee nepripustame ..nie nie len pekne mysli pozitíívne
@tinkatinulka ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ , dnes asi nie 😠 😠 😠 😠 😠
@vafinka ale cica..ja do forra RF chodim s malou dusickou..pondelok 3 tehule..uff ale babam mooooc prajem lebo maju toho až moc zasebou tak som aj za ne statsna že aj dlhoročným snažilkám sa začína dariť.
@tinkatinulka ved ano, ale dnesok akosi nezvladam, vsade len tie dve poondene //.
@vafinka Už si dostala prečo depka no no no . .....no dúfam, že ju vicucnú preč kakaňu jednu 😒 no neboj aj ty budeš 🙂
@tinkatinulka No tak to neviem ako to v Heliose robia no dnes som sa na tú cystu opýtala a povedala doktorka, že je to v poriadku tak to zatiaľ nechám tak uvidíme v sobotu.
@tinkatinulka Bože keby si mala pravdu už sa na to teším keď tam budeme ležkať krásne všetci traja , alebo aj štyria 😀

@vafinka ja ich mam strasne rada akle minuly rok nevysli vobec tak som kupila v Baumaxe take mega belenie a zasadim do plytkeho kvetináča 🙂