Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam No asi tak no ja verím, že nám to už teraz dobre vypáli 🙂 musím tomu veriť a potom sa to určite podarí .....dnes som bola na internom a doktorka ma poslala preč, že mi nebude nič hovoriť a , že ma chce už vidieť iba v 9 mesiaci keď si prídem dať robiť predoper. na cisársky pôrod 😀 😀 😀 😀 ...bola perfektná všetko chcela vedieť ako to robia a ako to prebieha 😀
Ahojte kocice,ja nemozem spavat..dneska asi posledná lymfodrenaz..buduci tyzden pojdem na chrbatik este aby bolo moje telo fit pred odberom
Vafinka ty nestresuj,keď som bola tehu tak som malá priznaky na mrchu..inak svieti slniecko u nás..u nás dnes oslava draheho nar.36 🙂
ahojte snazilky 🙂 🙂
ako vzdy ked neviem ako dalej idem Vás poprosit o pomoc. Je tu niektora z Vas kt. prekonala mimomaternicove tehotenstvo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ po ET, alebo KETe a dobojovala to az do uspesneho konca?? alebo ste prestali bojovat s prirodou a IVF ukoncili?prosim Vás o akekolvek info. napr. aky dlhy cas ste potrebovali ci uz po fyzickej ale hlavne psychickej stranke na zotavenie, mali ste liečbu , ake vitaminy ste uzivali, no proste cokolvek. Budem vdacna kazdej sprave a vopred Vám DAKUJEM.
@tinkatinulka Ahoj ja ešte ležkam a idem sa hodiť do niečo šik a pôjdem na poštu no u nás od včera rána nasnežilo a riadne blllll už nechcem sneh už jarrrrrrrrr 😝
@marverka skus sa popytat vo fore Heliosu, tam som niečo podobne postrehla ale neviem nicky, mimomaternicove pri Et je maaalo pravdepodobne, ale stava sa.netreba stracat nadej na babatko.
@olivia31 aj tu je bielo a pod nulou..juj sak slubuju stale jar a ta nikdy sak ine roky som už na zahradke hrabala a nie tu zavreta pri krbe.
@tinkatinulka dik
@olivia31 haha ja robim doma v teplackoch cele dni a papučkách 😝 😝 😝
@olusam som rada že ta tu vidím, máme tu taký vtipný klub snažiliek snežienok.
@tinkatinulka Sú super včera som si skúšala podobné sú supiš pupiš 🙂
@tinkatinulka No sa ty teda máš potvorka ja som teraz došla idem ukuchtiť obed a idem niečo robiť no neprezradím pošlem potom foto hihihihihi 😀
@tinkatinulka Mám krásny koberec nový voňavý juchúúúu 😀 som ako malé dieťa

@olivia31 este nie, ale citim, ze pomalicky vystraja, ako som ratala. az v nedelu by sa mala milost pani dovalit ☹