icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
26. mar 2013

@olivia31 este nie, ale citim, ze pomalicky vystraja, ako som ratala. az v nedelu by sa mala milost pani dovalit ☹

olivia31
26. mar 2013

@vafinka No a možno sa uhniezďuje drobec 😲 | 😀

olusam
26. mar 2013

@olivia31 neboj nic,ja som pri prvom mala tiez,odber mi robila Gatova, povedala ze mi ich popri vajickach odobrala tiez....

olivia31
26. mar 2013

@olusam No presne som si aj myslela, že to asi takto poriešia je tam len jedna.

olusam
26. mar 2013

@olivia31 no vidis...don't worry,be happy 😀

olivia31
26. mar 2013

@olusam No asi tak no ja verím, že nám to už teraz dobre vypáli 🙂 musím tomu veriť a potom sa to určite podarí .....dnes som bola na internom a doktorka ma poslala preč, že mi nebude nič hovoriť a , že ma chce už vidieť iba v 9 mesiaci keď si prídem dať robiť predoper. na cisársky pôrod 😀 😀 😀 😀 ...bola perfektná všetko chcela vedieť ako to robia a ako to prebieha 😀

olivia31
26. mar 2013

@olusam A inak vitaj tu u nás sme tu super baby sa aj tak trošku už aj poznáme. 😀

olivia31
26. mar 2013

@olusam Inak dnes bol dnu aj manžel a doktorka sa mu páčila vraj pekná aj milá no neviem či ho ešte zoberiem bojím 😀 ...ale nie naozaj bola milá aj povedala všetko čo som sa pýtala 🙂

olusam
26. mar 2013

@olivia31 joj,zlata doktorka 🙂 mne to povedal tiez hematolog,veri ze sa budeme stretavat este 9mesiacov.... 😎 teraz si ty na rade aby nam to konecne vyslo z tej prvej vlny IVF 😉

olusam
26. mar 2013

@olusam niekedy sem zajdem na kukuč....tak vidim o com tocite 😀 len tak dalej....uz aby sme boli pekne zagulatene 🙂

vafinka
26. mar 2013

@olivia31 isto nie, uz citim ako sa mi zacina vsetko nalievat, aj brucho... no co uz ☹

olivia31
26. mar 2013

@vafinka No tak budeš znásilňovať manžela po menštruáciu a budeš tehu o mesiac neskôr uvidíš 😉

olivia31
26. mar 2013

@olusam nebojsa už čoskoro to tak bude však na teba čaká ďalšie embryo už sa teší na tvoju maternicu. 😀

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

Ahojte kocice,ja nemozem spavat..dneska asi posledná lymfodrenaz..buduci tyzden pojdem na chrbatik este aby bolo moje telo fit pred odberom
Vafinka ty nestresuj,keď som bola tehu tak som malá priznaky na mrchu..inak svieti slniecko u nás..u nás dnes oslava draheho nar.36 🙂

marverka
27. mar 2013

ahojte snazilky 🙂 🙂
ako vzdy ked neviem ako dalej idem Vás poprosit o pomoc. Je tu niektora z Vas kt. prekonala mimomaternicove tehotenstvo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ po ET, alebo KETe a dobojovala to az do uspesneho konca?? alebo ste prestali bojovat s prirodou a IVF ukoncili?prosim Vás o akekolvek info. napr. aky dlhy cas ste potrebovali ci uz po fyzickej ale hlavne psychickej stranke na zotavenie, mali ste liečbu , ake vitaminy ste uzivali, no proste cokolvek. Budem vdacna kazdej sprave a vopred Vám DAKUJEM.

olivia31
27. mar 2013

@tinkatinulka Ahoj ja ešte ležkam a idem sa hodiť do niečo šik a pôjdem na poštu no u nás od včera rána nasnežilo a riadne blllll už nechcem sneh už jarrrrrrrrr 😝

olivia31
27. mar 2013

@marverka Ahoj tak to mi je ľúto ja osobne chvala bohu nie ale sú tu dievčatá čo už priši o bublinku. ☹ Hlavne nestrácaj nádej.

marverka
27. mar 2013

@olivia31 ,dakujem, ale mne sa zatial nikto s tym istym osudom neozval, zacinam si mysliet ze asi ich nebude az tak vela a tym padom su moje sance stratene....

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

@marverka skus sa popytat vo fore Heliosu, tam som niečo podobne postrehla ale neviem nicky, mimomaternicove pri Et je maaalo pravdepodobne, ale stava sa.netreba stracat nadej na babatko.

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

@olivia31 aj tu je bielo a pod nulou..juj sak slubuju stale jar a ta nikdy sak ine roky som už na zahradke hrabala a nie tu zavreta pri krbe.

marverka
27. mar 2013
tinkatinulka
autor
27. mar 2013

@olivia31 haha ja robim doma v teplackoch cele dni a papučkách 😝 😝 😝

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

Kočky dnes prišiel letak a ja som sa zalubila, a zas raz do Riekeriek

tinkatinulka
autor
27. mar 2013

@olusam som rada že ta tu vidím, máme tu taký vtipný klub snažiliek snežienok.

olivia31
27. mar 2013

@tinkatinulka Sú super včera som si skúšala podobné sú supiš pupiš 🙂

olivia31
27. mar 2013

@marverka jasom minulí rok bola ni ivf a bola tam jedna baba v tom istom čase tiež zostali sme v kontakte mali sme spolu odber aj vklad a ona mala mimomaternicove ale to aj odišlo a teraz bola znova ivf no na vklad sa nedostala. 😒

olivia31
27. mar 2013

@tinkatinulka No sa ty teda máš potvorka ja som teraz došla idem ukuchtiť obed a idem niečo robiť no neprezradím pošlem potom foto hihihihihi 😀

olivia31
27. mar 2013

@tinkatinulka Mám krásny koberec nový voňavý juchúúúu 😀 som ako malé dieťa

marverka
27. mar 2013

@olivia31 nevies peco nedoslo ku vkladu?

olivia31
27. mar 2013

@vafinka Ahoj kočka ďalší čierny puntík máš 😠 kde sa flákaš?