icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@vafinka juj dneska som si tak nesikonve pichla..no hruza des modrina bude riadna, bola som este v meste na obch. stretnuti a na nakupoch a dokupit Innofolic, chcem ho brat do konca stimulky a zevraj ani v tehotenstve neskodi tak uvidim mam to na 10 dni este.dala som do toho kopu euracvo tak som to chcela dotiahnut dokonca
ked som isla do mesta tak ma svagor autom normalne vyhrabaval zo snehu..tu sa vovec ale vobec neohrna.. 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olusam kašli na medovbnbiky a vyloz nozky..ja som uz zahajila oddych povinný 😝

vafinka
29. mar 2013

@tinkatinulka no aj u nas je tak, ked chcem niekam ist, tak sa musime najprv vyhrabat. a mas pocit, ze ten infolic cosi s tebou robi, okrem toho ze mas lepsie ovaria. ja ho tiez zvazujem, ale co najviac treba, to je na fesakov. tak zvazujem, ze aky koktejl mojmu namixujem

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@vafinka ved mne teraz vsetci hovoria ze ja budem postupne zdrava ale drahy s tou jeho diagnozou asi nic nenarobi..ale pojde somnou k endokryno. a uvidime..ale teraz ked je doma tak zamixujem mu macu a aj cajik z kotvicnika a basta

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

kočky inak neviete ako je to s tými čili papričkami, maju sa jest až po ET alebo aj pred??? dnes som si kupila poharik

olivia31
29. mar 2013

@olusam Aj nás nerob si s toho nič .....my sme boli aj na chate pozrieť a tam je nádherne .Aj ja idem upiecť koláč a potom veget.

olivia31
29. mar 2013

@vafinka Ja už iba tak laitoš už len koláč upečiem a veget .

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka Tak to netuším čítala som o tom no neviem ti poradiť.

olusam
29. mar 2013

@tinkatinulka ja uz som doodychovala....ale chystam sa v aprili opat...a co tak papricky vymenit za cervene vinko🙂

olusam
29. mar 2013

@olivia31 no co uz...nie sme vsetci rovnaky...inak ako ste sa vyhrabali autom???Zajtra si davajte pozor!hadam sa to dovtedy roztopi.....ozaj a aky kolacik pecies???🙂

olivia31
29. mar 2013

@olusam Ahoj ako nechala ťa ešte na pn ? Ja som už upiekla kolač a ešte plnku a hotovo 🙂

olivia31
29. mar 2013

@olusam Jasne vyhrabali no som zvedava čo bude zajtra. 😒 Bolí ma už brucho a riadne tak som zvedava co bude.

olusam
29. mar 2013

@olivia31 vo stvrtok idem k nej este na krv a potom sa uvidi...jooj vobec sa mi nechce,ved ked pojdem na ket tak chcem byt pn opat....

olusam
29. mar 2013

@olivia31 tak tentokrat bude uroda bohata 🙂 ved este mas polovicu a odber bude tu 😉

vafinka
29. mar 2013

@olusam
@olivia31
@tinkatinulka zeinky aj ja laitujem ,no co , ved su sviatky, inak ja budem piect zajtra, a v nedelu ideme na navstevu, , no ja som sa zatial rozhodla pre dva 2druhy kolacov a nieco slane a ende, kaslem na to.

lenocka004
29. mar 2013

@mili78 Teda mas toho za sebou hodne :-/ A nepovedali ti z coho mozes mat tu cystu? Ci to nemas z liekov? Ja som mala cystu, nasadili mi na mesiac antikoncepciu a odisla sama. Ty si mala aj kyret? Bolo to po IVF? Chuda ty si si zazila, zasluzila by si si aby ti to uz rychlo vyslo.

pacuga
29. mar 2013

ahojte snazilky

mili78
29. mar 2013

@lenocka004 .... no veru mam, okrem toho co som napisala tak este neuspesne IUI a dve IVFka 😔 nepovedali z coho, ale osobne si myslim ze z tych mega hormonov, co som do seba nacpala pocas druheho ivfka....kyret som mala po ivf, lebo mi velmi zhrubla vystelka maternice, nevycistila som sa dobre

mili78
29. mar 2013

@pacuga ...ahoj, vitaj medzi nami 🙂

lenocka004
29. mar 2013

@mili78 A teraz opat planujes IVF? V akom si teraz stadiu?

mili78
29. mar 2013

@lenocka004 ...planovala som, ale zivot nam zase dal do cesty prekazky....imuno vysetrenie nam nedopadlo dobre, ani mne ani muzovi, takze sa musime nejako dat dokopy po tejto stranke

pacuga
29. mar 2013

ahojte

olivia31
29. mar 2013

@pacuga Ahoj napíš nám niečo o sebe to ahojte je málo . 😉

olivia31
29. mar 2013

Dievčatá ja som ešte papiere nevypísala idem na to ja som na to zabudla 😝

olusam
29. mar 2013

@olivia31
@tinkatinulka zienky vy ste ma normalne s tym pecenim zblbli 😀 Ziadne medovniky,ved uz zajtra sneh hadam nebude,urobila som cookies ku kavicke,muzik si ich tam namacal a na zajtra mam v plane
http://varecha.pravda.sk/recepty/slane-pecivo/1...
http://varecha.pravda.sk/recepty/pudingove-rezy... ja tu varechu milujem 😝
@vafinka

olivia31
29. mar 2013

@olusam No niečo podobné ako sú tie pudingové rezy som robila ja ten banánoví zákusok ....a to slané mám už zamiesené a to budem zajtra vykrajovať a piecť ....hi hi hi máme podobné chutte 😀 😀 😀 Počúvaj čo sa mám popýtať tej embryolog. už študujem všetko možné čo by nám pomohlo a som zúfala. ☹

pacuga
29. mar 2013

mam 25 rokov a mam za sebou 1ivf neuspesne a1ket neuspesne ☹

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olusam vinko pijem pravidelne lebo mi aj upravuje tlak..už sme doma skoro celu vinoteku preriedili 🙂

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@pacuga a kam chodis do CARu?a diagnozy?

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olivia31 budem zajtra na teba moooc mysliet aby dopadlo dobre, sak aj pocasie sa už umúdrilo po tomto dni 🙂
inak poobede som normalne spala ako babo, vajecniky už lomcuju ako sa patrí,dr. pisal že dalsia kontrola urcite aj utorok..takže už asi ide do tuheho ked budem každý druhý deň 🙂