icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka No ďakujem .....neposlala si mi náhodou srdiečko ? Ja ešte šijem kamoške šaty ale už finišujem aj mňa už celý deň bolí bruško aj kríže. no uvidíme čo bude zajtra budem sa dnes modliť aby to bolo všetko v poriadku.

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olivia31 no to aj ja, ja som dneska bola este makat v meste ale poviem ti už mam dost, už len tak pohodička nechcem nič zanedbat, v Mt som si kupila anjelikov lasky a aj z kvetnej mam bahniatka tak dufam že mi oboje prinesie štastie 🙂

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka No ja už tiež idem len leňošiť a nech ti teda prinesú šťastie 😲 v podobe bábätka . Idem sa ja osprchovať a hodiť tam dole nejakú tú frizúru 😀

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olivia31 hihi a popytaj na PICSI zvazujeme aj my, porovnasme nazory s Reprofitom v nedelu 🙂
aj ja spracha a hajat

olusam
29. mar 2013

@olivia31 no vidis to,ako podobne myslime na taketo mnamky 😀 Vies co,opytaj sa na tu metodu picsi ,aj ked je to drahe,Starovecka sa pytala ci sme si to nedali robit,nakolko spermose....hmmmm...nic moc a este ja by som sa popytala na asistovany hatching,ci to robia.Papiere uz su vypisane ? 😉

pacuga
29. mar 2013

chodim v Kosiciach do splnu a chyba nie je vo mne ale v mojom priatelovi ma oligospermie a ty kam chodis 🙂 🙂

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka no presne na to sa idem opýtať už som niečo naštudovala tak uvidíme. Ďakujem za radu .

olusam
29. mar 2013

@tinkatinulka hmmmm a ktore odporucas???po ketku sa chystam aj ja 🙂

olivia31
29. mar 2013

@pacuga Ahoj ak chceš niekomu poslať odpoveď , alebo sa ho chceš na niečo opýtať klikni na toho dotyčného komu tá otázka patrí a napíš a odošli. 😉 To je len taká rada aby sme vedeli komu to bolo myslené. 🙂

olivia31
29. mar 2013

@olusam Už som vypísala a presne to to som si napísala do zošita to mi aj Vafinka poradila tak sa jej na to opýtam ale nad tým Picsi som rozmýšľala aj ja počúvaj je tam suma 80, eur aj ten zonálny Hatching som študovala .

olivia31
29. mar 2013

@olusam
@tinkatinulka Inak už mám nervozitu v bruchu asi sa aj po.... 😀

pacuga
29. mar 2013

chodim v Kosiciach do splnu a chyba nie je vo mne ale v mojom priatelovi ma oligospermie a ty kam chodis 🙂 🙂
@olivia31
prepac ze mi musis vsetko vysvetlovat ale dakujem dufam ze uz pisem tam kde mam 🙂

olusam
29. mar 2013

@olivia31 za co je 80€?ved picsi stoji 1900!!!! Zajtra vsetko zisti a daj nam vediet,hlavne dobre obchadzajte 😉

olivia31
29. mar 2013

@pacuga Áno šikovná si to je normálne ani ja som to nevedela ide ti to dobre 🙂 🙂 🙂 Ja chodím do Martina do Heliosu .

olivia31
29. mar 2013

@olusam Hej a to čo máš za cenník bo ja mám 80, eur...ja tu takú sumu ani nemám To ti čo máš aké cifry ma porazí ja mám asi starí cenník či ako ?

pacuga
29. mar 2013

Ti mas zasebou tiez ivf 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31

olivia31
29. mar 2013

@pacuga Áno a teraz stimulujem na ďalšie ivf zajtra mám kontrolu. ☹

olivia31
29. mar 2013

@olusam A to mám dva tie cenníky to ma neser že to toľko stojí to fakt?????????????????

olusam
29. mar 2013

@olivia31 ved si mi minule hovorila ze nemas novy cennik,zajtra si ho tam zober,aj je zaveseny na nastenke v čakarni.

olusam
29. mar 2013

@olivia31 no pockaj,idem to ja pozriet,ale som si ista tej sumy.

pacuga
29. mar 2013

to tam aj v sobotu robia prajem ti vela stastia a hlavne pozitivne mislenie 🙂 🙂
@olivia31

olivia31
29. mar 2013

@olusam No veď áno ale ten čo mám je tam takáto suma 😀 a neser ma že z 80 eur to išlo na 1900 😀 to je ako že čo ja beriem tento čo mi dali a to budem riešiť tam.... ma porazí to čo majú za cifry však to Loto musím potom vyhrať

olivia31
29. mar 2013

@pacuga Ďakujem pekne Áno robia aj v sobotu aj stále . 😉

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@pacuga Reprofit Brno, emigrovali sme z Heliosu
mam PCO a kopu dalších neduhov a drahy ma hrozny SPG
takže super dvojka

olivia31
29. mar 2013

@tinkatinulka KOĽKO stojí to PICSI ????

olusam
29. mar 2013

@olivia31 pocuvaj,ja som sa sekla,nie picsi,ale pgd som myslela,uz mi hrabe z tych skratiek a to stoji 1200.A kde mas sumu 80€?to tu ani pre moje okuliare nevidim 😀

tinkatinulka
autor
29. mar 2013

@olusam kupila som anjelov podla datumu narodenia, daky ochrancovia..mame v spalni zavesene

pacuga
29. mar 2013

@olivia31 Vieš čudovala som sa lebo v Košiciach je to ine.

olivia31
29. mar 2013

@olusam No ja mám PICSI 6 riadok od vrchu a tam mám sumu 80, eur 😖

olivia31
29. mar 2013

@pacuga No v Heliose robia aj na sviatky aj na Vianoce už robili vklad to mi lekárka hovorila.

pacuga
29. mar 2013

@tinkatinulka a ake ivf mas za sebou 🙂