Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 no to aj ja, ja som dneska bola este makat v meste ale poviem ti už mam dost, už len tak pohodička nechcem nič zanedbat, v Mt som si kupila anjelikov lasky a aj z kvetnej mam bahniatka tak dufam že mi oboje prinesie štastie 🙂
@tinkatinulka No ja už tiež idem len leňošiť a nech ti teda prinesú šťastie 😲 v podobe bábätka . Idem sa ja osprchovať a hodiť tam dole nejakú tú frizúru 😀
@olivia31 hihi a popytaj na PICSI zvazujeme aj my, porovnasme nazory s Reprofitom v nedelu 🙂
aj ja spracha a hajat
@olivia31 no vidis to,ako podobne myslime na taketo mnamky 😀 Vies co,opytaj sa na tu metodu picsi ,aj ked je to drahe,Starovecka sa pytala ci sme si to nedali robit,nakolko spermose....hmmmm...nic moc a este ja by som sa popytala na asistovany hatching,ci to robia.Papiere uz su vypisane ? 😉
chodim v Kosiciach do splnu a chyba nie je vo mne ale v mojom priatelovi ma oligospermie a ty kam chodis 🙂 🙂
@tinkatinulka no presne na to sa idem opýtať už som niečo naštudovala tak uvidíme. Ďakujem za radu .
@tinkatinulka hmmmm a ktore odporucas???po ketku sa chystam aj ja 🙂
@olusam
@tinkatinulka Inak už mám nervozitu v bruchu asi sa aj po.... 😀
@pacuga Reprofit Brno, emigrovali sme z Heliosu
mam PCO a kopu dalších neduhov a drahy ma hrozny SPG
takže super dvojka
@tinkatinulka KOĽKO stojí to PICSI ????
@olusam kupila som anjelov podla datumu narodenia, daky ochrancovia..mame v spalni zavesene
@tinkatinulka a ake ivf mas za sebou 🙂

@tinkatinulka No ďakujem .....neposlala si mi náhodou srdiečko ? Ja ešte šijem kamoške šaty ale už finišujem aj mňa už celý deň bolí bruško aj kríže. no uvidíme čo bude zajtra budem sa dnes modliť aby to bolo všetko v poriadku.