Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 v Reprofite je to 3000 KC, co je asi 120 €
@tinkatinulka mne bolo povedane,ze mam nosit na sebe nieco cervene,potom ze mam najst biele pierko a nosit ho v penazenke....silne verit...zial,nepomohlo mi to... 😖
@tinkatinulka No a v Heliose som to našla 80, eur
@pacuga mala som 2x akože min stimulku , ale vlastne to bol krátky protokol len fakturovany amo min, doktor nam to tak vysvetlil aby sme ušetrili €.Teraz mam ale kratky protokol a stimulujem už 7 den.
@olusam no my sle mali už aj kamene plodnosti aj kade co ale myslím že pozitívne myslenie asi zaberie najskor a potom este stastna ruka embryologa 😝
@olivia31 micka ale pre pokoj duse som schopna asi vsetko spravit 🙂 ale už dávno som si ich chcela kupit, taky su zlatucký drevený a malovaný 🙂
@tinkatinulka Presne tak musíme len veriť že to bude dobré. 🙂
Dufam že všetko všetko bude OK. Ja zatial ešte nechcem ist bojim sa s stoho sklamania.
@tinkatinulka
@tinkatinulka Jasné však pre to treba všetko no podľa mňa je to na lekároch a na šťastí a na tom aké bude kvalitné to embryo
@tinkatinulka
@olivia31 ved to,len verit a verit...nic ine neostava,vsetko je hop al.trop.......moje heslo je:Co sa mam stat nech sa stane.
@olusam toto aj ja už davam, a este jedno: do tretice všetko dobré 😉
@tinkatinulka No len tak uvažujeme ale ešte pred tým podám Loto 😀 😀 😀 😀 😀
@olivia31 nie nie tam v Brne to robia ale maju Australsky protokol aj vybavenie 🙂 ich embryologovia sa tam chodia skoliť
@tinkatinulka
@olusam Inak keby som to to vedela že sa všetko dá urobiť preto aby to lepšie vyšlo tak si to dám pri prvom IVF no o ničom takom som ani len netušila. ☹
Tak zatial sa majte snažilky zajtra pokecame.
@olivia31 hej hej to aj ja chcem potom..juj ake sme skromne, hihi ..myslim ze PGD sa robi hlavne ked je v rodine vazne ochorenie a vek nad 40 rokov..aspon tak nejak mi dr. vysvetloval
@tinkatinulka Aha tak tak nejak ja som to len niekde dávnejšie čítala .
@olivia31 no to je o tom ze postuplne zistujes co vsetko je mozne..ved pred par rokmi si vela nevedela o gynekologii a AR, teraz už si min Bc. v danom obore
@tinkatinulka tak to ti teda poviem však keď som to doktorke na internom všetko povedala tá iba kukala že ona o takom niečom ani nepočula a to je lekárka 🙂

@olivia31 Tak to je fajn