Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka No uvidíš čo ti povie ten tvoj doktor fešák 😀 Macháč ak som si dobre zapamätala 😀
@lenocka004 ....no tam je len jedna pomoc, treba vylucit zapal a potom sa nasadi prednison...ale nam vysiel aj nedostatok vitaminu D a ten musime doplnit...ja este ako tak, slabo pod hranicou, ale manzel total zle :( my sa snazime uz 4 roky... a vy?
@olivia31 No toto obdobie pred odberom je take tazsie. Ja som mala brusko ako v 3.mesiaci, ale mala som 35 folikov. Bola som unavena no po odbere to rychlo preslo 🙂
@lenocka004 No presne takto sa cítim a podľa toho čo včera vravela ten počet bude podob. ako pred tým len nech sú kvalitnejšie
@mili78 My 8 rokov, ale takto pomocou caru len rok. O tom Prednisone mi hovoril doktor ze mi ho kvoli tym potratom aj bez imuno vysetrenia nasadi. No som zvedava ci nam nieco zistia.
@lenocka004 ... ja som ho brala aj teraz pred druhym ivfkom a prd z toho :(
@mili78 Vsak uvidime, ci zaberie. My sa teraz budeme snazit zas prirodzene bez chemie a ked to nevyjde dame Ket v juli. Uz sme z tych liekov prechemizovane, mozno ze aj to je dovod nasich trampot ☹
@vafinka Ahoj Vafi, ako sviatkujes? Dufam ze mrsisko nedorazilo.
@olivia31 ... ja zatial nic noveho, muza sa mi zatial nepodarilo prehovorit :(
@lenocka004 ....no ak mate moznost snazit sa prirodzene, tak skusajte 🙂 ja uz taku moznost nemam, takze ja som odkazana len na chemiu
@mili78 My nemame tiez velke sance prirodzene ale doktor povedal ze to nieje teraz az take beznadejne. Tak tomu chcem na chvilu verit 🙂 tak skusame.
@lenocka004 ... jasne, ved pokym mas vajcovody, vajecniky tak sance je vzdy 🙂 treba skusat
@mili78 Ano treba to vyuzit, kym je aspon teoreticka sanca. A kolko mas rokov, ak sa smiem spytat? Ja mam 34.
@olivia31 no ved cakam ci mi odpise na mail alebo mu zajtra zavolam na mobil..
@lenocka004 ... tak to sme rovnako staré 😝 alebo mladé 😀
@mili78 Mlade sme 🙂 , mladsie su uz len deti 🙂
@tinkatinulka Neboj určite zavolá 😉
@tinkatinulka na čt davajú o štítnej žľaze
@olivia31 euthyrox mám na štítku
Krasnu oblievacku a sibacku bez zranění zelam

@lenocka004 No ja som v piatok upratala ale tak bežne nie žiadne extra upratovanie a upiekla som jeden koláč .....včera kontrola v Heliose Martin a dnes obed u svok. a potom jedna návšteva u nás bola a potom len veget aj teraz ležím pred telk. 😀 Musím už som plná vajíčok a už cítim riadne vaječníky .