Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@olivia31
@mili78
@lenocka004 dobreranko zienky, dnesok prajem malo vody, vela bitky, 😀
@vafinka cica akoze pride, nepride a niekolko mesiacov nech nepríde 🙂
@tinkatinulka No ja som nikomu nedovolila žiadnu vodu a basta aby som neochorela Takže tebe ju doprajem pa pa 😀
@olivia31 krsnatka má vyvonavkovali, dráhy pol deci teplej vody za krk ..hi radost mu to spravilo,a mne neublížilo
@tinkatinulka Jej tak to je super 😀 prajem super deň a zajtra dobre výsledky 😉 😉 😉 Ja som momentálne sama a užívam si to sladké nič nerobenie 😀
@vafinka No diky. Ved to je super ze mrcha neprisla, som ti objednala aby ani neprisla 🙂 Uz si poliata a vyslahana? Mne sa podarilo stastlivo zmiznut tak ziadna bitka sa nekonala 🙂
@olivia31 zajtra napíšeme..budem na teba mysliet
@tinkatinulka Ok aj ja na teba držte sa pa.
@olivia31
@tinkatinulka
@lenocka004 ahojte kocky moje, no ja som dostala teda biednu capanu a malo vody, nevaaaaaaa, inak baby to je marne, mrcha moja uz dla kluciky do zapalovania a uz len cakam kedy potoci, 😠 , vsetko ma boli, uz len cakam ze kedy sa uraci. nevvvaaaaaaa.
oliv, ty ides zajtra na kontrolu?
@olivia31 no jasan, hadam to tam riadne prefukli, ako mali. no ved som zdrava ako buk, pravdu poviem, ked som verila tak to nevyslo, ked som neverila, tak to nevyslo., tak ja uz rezignujem, ale ozaj, ziaden sexik planovany, ze teraz su plodne dni, tak podme sa pomilovat, uz nie, uz ma to nebavi, pravdu ti poviem,
ved sa nemascoho bat, len toho, aby bolo dost vajok, inak sa nenervuj, jasan?
@olivia31 mojmu som predstavila plany na leto, a uvidime , co bude, my to vzdy riesime tak 2-3 tyzdne pred ako by sme isli, tak ja dufam, ze potom ak by sme sli dakam k moru, tak vymaknem dajaky dobry last minute, duuuufam, ze sa potom budeme vyvalovat na plaziiii, jaaaaaj, ja uz tam chcem byt 😀
@vafinka Jej no to ti trochu zavidim. Ja strasne tuzim po motorke ale mm mi nechce dovolit. 😠 No ja by som si potom aj bundu smrtiacku kupila 🙂 Radsej mi kupil bicykel si predstav.
@lenocka004 no ja by som si radsej novu prilbu kupila ale taku co by som chcela stoji viac nez dost. no veru, to s tou bundou nie je zly napad 😀
@vafinka
@lenocka004 No dievčatá deti vám treba .....žiadne motorky no no no ..... Inak som neskutočne unavená a to som ani nič nerobila 😝 ....pozerala som správy a to počasie narobilo riadnu paseku
@olivia31 No mi hovor ja som ani na hormonoch neni a stale by som spala. Ja zapnem TV a spim do 5 min. Hrozne so mnou. 😀
@vafinka No moja budna by bola cierna s bielym smrtiakom, aby pekne vynikol. 😀 Inak dnesny velkonocny pondelok vobec nebol o kupani a sibani len o gulovani. 🙂 Ja som pred chvilou dosla z vyletu cela biela ako snehuliak. To si nepamatam taketo sviatky.

@lenocka004 ahoj, no zatial dobre, mrchana este neprisla ale isto pride, neva,niekedy teda nabuduce 😀