icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
1. apr 2013

@olivia31 ... no ved jasne, este to tak, aby sme ochoreli :D a namiesto korbáca si moj muz doniesol ručku od metly a s tym tu šibrinkoval :D

olivia31
1. apr 2013

@lenocka004 To aj to to blbé počasie už je to ho dosť aj jar už môže dojsť potrebujeme slniečko energiu. 😒

olivia31
1. apr 2013

@mili78 Jej tak ste sa aspoň pobavili no môj iba voňavka a nič viac ....no včera tu bola kamoška pre šaty som je zužovala tak prišla aj z malým a ten si doniesol korbáč a ten ma vyšibal bol rozkošní má dva roky som ho skoro zožrala drobec malý 😲 😀 😀

lenocka004
1. apr 2013

@olivia31 Ved hej to slniecko by bolo treba. Uz nech je jun a ja na dovolenke 🙂
@mili78 Ti chlapi su vecne deti 🙂 Mna ten moj vyvalal v snehu na vylete a teraz mi vari cajiky. 🙂

vafinka
1. apr 2013

@lenocka004 ja by som chcela taku krasnu ciernu s cervenym plamenom 😀 , to by bolo vonco, a k tomu paradnu prilbu a gate a sexi cizmy k tomu, 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
1. apr 2013

@olivia31 oliv, ved bud dobra na nas, ten zvuk ze vrrrrrrn, to je masko 😀 , hned mi je lepsieeee 😀

mili78
1. apr 2013

@lenocka004 ....tak to ano, vecne deti, to mas pravdu...ten moj je zivym prikladom :D

olivia31
2. apr 2013

@mili78
@lenocka004
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá už som doma teraz sme došli všetko v poriadku vo štvrtok odber ...hurááá už to chcem mať za sebou všetko ma už bolí a celý čas nemôžem zapnúť gomub. ani zips tak chodím jak blbec iba som to maskovala 😀

kostickabonnie
2. apr 2013

@olivia31 štvrtok mám teda vyhradený pre teba nič nebudem robiť aby som mohla držať palce 😉😉😉

olivia31
2. apr 2013

@kostickabonnie Ahoj tak ďakujem si zlatá ....a ty sa máš ako už sa guľatieš ? Už sa ti to teda kráti čo to bude? 😲

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 ahoj mojo, no superrrrr, parada, inak aj ja som mala vzdy opu vo stvrtok, 😀 , chiii aka nahoda 😀 😀 😀 , no veru vo stvrtok ani nezaspis, z toho, ze ako sa ti bude ckat 😀 😀 😀 😀 😀

lenocka004
2. apr 2013

@olivia31 Super sa tesim 🙂 Nech je uz stvrok a potom coskoro vklad. 🙂

olivia31
2. apr 2013

@lenocka004
@vafinka Ďakujem vám no ne h je už za tým a nech sa čo najviac vajíčok oplodní to to je ten najdôležitejší deň a potom prežiť 5 dní do vkladu a bude dobre .....mám strach , ale sa už aj teším 😉 Som teraz spala ako bábo cez obed no bola som taká unavená v noci som zle spala už ma bolí celé brucho aj keď idem cikať .....inak chúďatká vaječníky si neviem ani predstaviť aké sú obrovské je tam toho hojne tak dúfam, že budú aj kvalitné.

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 no parada, neboj sa , nemysli zle, len tolko, ze ich bude ako maku 😀

vafinka
2. apr 2013

@olivia31
@lenocka004
@mili78
@tinkatinulka halo kocky, kde ze ste??????? zas tu zakapal pes?

olivia31
2. apr 2013

@vafinka Ahoj som tu zlatko spala som a potom som žehlila zajtra budem mať návštevu tak si idem mäso pripraviť ....a čo si ty robkala?

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 no aspon ze ty pises, no co ja klasika ako vzdy, vrrrr, nudim sa tu ako pes. a nevies co je s tinkou? cely den tu neni

olivia31
2. apr 2013

@vafinka No ona išla na kontrolu do Brna tak aj ja čakám či sa ozve držím jej palce ....celý deň na ňu myslím 🙂

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 aha, no mam obavu, ked nepise, ci sa cosi nestalo. 😖

olivia31
2. apr 2013

@vafinka Ale tak možno je unavená alebo niečo má ona sa ozve .

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 no to dufam, a dnes si pichas pregnyl? o kolkej budes na rade?

lenocka004
2. apr 2013

@vafinka @olivia31
Ahojte ste tu este?
Vafi uz mas tu satku 😀

vafinka
2. apr 2013

@lenocka004 ahooj, no este ju nemam, ale ked pojdeme s muzikom spolu do mesta, zatiahnem ho do toho obchodu po nu, sa tesim na nu 😀

olivia31
2. apr 2013

@vafinka No pichám ho o 21. 15 teda budem 3 asi ...lebo pred tým som pichala 20.45.........idem k susedke to treba miešať a pichnúť normálnou ihlou to nezvládnem a doktorka mi povedala že môžme aj do brucha tak to nechám na ňu ona je odborník je zdravotná sestra.

lenocka004
2. apr 2013

@vafinka A co dnes porabas? Ja som sa dnes v robote flakala uplne, nic sa mi nechcelo tak som teraz taka zrelaxovana ze az nechapem 🙂

olivia31
2. apr 2013

@lenocka004
@vafinka Dievčatá vy si koledujete o bitku no no no sa vám niečo môže stať no no no nepokúšajte šťastie.

olivia31
2. apr 2013

@lenocka004 No pekne a to sa smie flákať prácu 😀

vafinka
2. apr 2013

@olivia31 ano budes 3tia alebo 4ta., ja som 1 x pichala o 20,30, 2x o 20,45, no ja som bola radsej v nemocke, bo to by som ja ani nenamiesala, z toho som mala obavu. vrrr

lenocka004
2. apr 2013

@olivia31 Ty sa mas ze ti to ma kto pichnut. Ja som kvoli tomu musela ist na pohotovost a tam boli taki neochotni, ze som nechapala. A este som dostala prednasku od sestricky, aka je umel.oplodnenie strasne zla vec 😠

vafinka
2. apr 2013

@lenocka004 no ja dnes vselico, aj som drevo nosila, zver krmila a cosi upratala. a vcul som tu, no inac by som si dajake aj okuliare do prilby kupila, tie co mam uz mam skla popukane, takze nieco take divoke a sexi si musim kupit 😀