Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka No no, nedrazdi ze okuliare. A ja ani motorku nemam fmuk ☹ Zavidim. Porad ako mam mm presvedcit ze mi tu motorku musi povolit. Ja ho uz presviedcam asi rok a zatial nic.
Inak to si nejaka usilovna bola dnes. Neprehanas to? Aku zver mas?
@olivia31 Oli to motorkarenie si musis vyskusat. Raz to skusis a si zavisla. Ti vravim, je to super. A paradne odreagovanie. 😀
@lenocka004 my mame vtom chorobu obaja, a tak potichucky tuzim po poriadnej masine, bud dajaku suzuki, ci hondu, to by som sa nenastvala 😀 , model neviem, ako sa vola, co sa mi paci, ale je to masicko poriadne. ale ani za apriliu by som sa nenastvala. neprehanam, a zabudla som , ze som aj pozehlila, no mame kury, prasiatko. psov, a este som si dala nechty na poriadok, a vytrhala obocie, 😀 , hned mi je lepsie, 😀
@vafinka Aj ja chceeeeeeeeem 🙂
@lenocka004 ved aj jaaaaaaaa, ale cierno zlatuuuuu, vrrrr, ale jedneho dna si to splnime 😀 , teda dufammmm 😀
@vafinka Pani vy toho teda mate. Ako to stihas sa o tolku zver starat? Ved to ani na riadnu dovolenku nemozes ist. Ja mam len kocura a ten je niekedy za 10 zverov 🙂
@lenocka004 no je pravda, ze z dovolenkou uz bude problem, lebo sme si toho nahonobili viac nez dost, ale sme na to dvaja ja sa o ne staram viac menej, ked je moj v robote, ja to vsetko obstaram a moj im hlavne cisti, , ved prasiatku a aj kuram nachystas raz dva, ano len musim struhat repu a burginu, to ma nebavi, a psom dam raz za den, takze sa da.
@vafinka Ja by som brala tu cervenu ale namiesto cervenej by bola ruzova. Lebo ta sa malokomu paci a by mi ju aspon nikto neukradol 🙂
@lenocka004 no to je pravda, ale minule som videla krasnu ciernu suzuki, so zlatymi kolesami a doplnkami, skoro mi slina tiekla, hladela som ako mala, 😀
@lenocka004
@vafinka No dievčatá .......Lenocka to si nevšímaj aj sestrička krava sa nájde 😀 😝 .....inak ja si chystám na zajtra príde návšteva tak aby som zajtra len do rúry hodila tak to teraz nachystám .
@vafinka To je super ze to tak mate rozdelene, kazdy nieco. A to vas ako napadlo ze tolku zver chovat?
@lenocka004 no najprv sme nechceli vobec nic, povedali sme si, ved chodime do prace, ze kedy sa budeme o to starat? zrazu zacali stat vajca skoro 2eura 10 kusov, a to som si povedala, ze to nedame tolko, mali sme carok a vravim mojmu/inak ja som bola proti zverom , pre mna to bolo ze bleee/ no zozeneme 5 kur a budeme kury chovat, moj skoro odpadol ze co som to ja povedala. no tak sme kury zohnali, ostala som doma a vravim mojmu, no to maso z obchodov je nic moc, kupme si prasiatko, moj siel do kolien, ale uz je aj cuna, a psov to slo tak postupne, najprv mi urobil prekvapko a od kolegu z prace sme dostali teda steniatko a sme si povedali, ze by sa jej sikla kamoska a po roku pribudla aj druha kamoska, no je pravda, ze je uz toho moc, ale ked si vezemem, dnes som mala 7 vajec, prasiatko tucnie, tak mam radost, ze bude masko, juuuuj, no stava sa so mna gazdinka ako hrom, 😀
@olivia31 No ved hej krava to bola aj mm si potom ponadaval riadne. A tak mi doblizila ze som si ani sadnut nemohla. Ale to je uz davno. 🙂 Niekedy sa divim tym reakciam okolia, ktoreho do toho nic, len by hodnotili a davali rozumy. Ale tie roky ma uz naucili byt odolnou.
@vafinka To hej gazdinka si riadna. To klubuk dole 🙂 U nas kurky chova babka a tak mame aj my stale vajka. No ale minule sa zrovna stazovala ze je ten srot co tumu dava nejaky drahy. Tak snad sa jej to este stale oplati, lebo nam hej 🙂
@lenocka004 no to je ano, az mi je to samej divne, no mat domace vajka je super. ved srot je drahy ale co uz, aj tak sa ti to vrati na vajcach
@vafinka To babka hovori tiez. A aj krajsiu farbu maju domace, to sa ani porovnavat neda 🙂 To sme si nasli temu, co? 😀 Ale aspon nepajedime Oli s motorkami 🙂
@lenocka004 noo, veru, 😀 , ale radsej ako stale riesit ivf? mne niekedy z toho sibe, babam moc drzkam palce, nech sa im to podari, ale ja uz mam chut normalne zit, chcem riesit, a aj riesim to. ze kde si najdem pracu, kukam inzeraty, premyslam nad prerabkou, furt po nete obzeram boty a slintam, och a nevravim o malovatkach, moja prva choroba spolu s motorkou, a potom, ze co posadim na jar, a ci bude aj dajaka dovca a tak, niekedy si pripadam ako zla, ze nerobime vsetko mozne aby bolo male, ale pravdu ti poviem, ze z tejto stranky som vycerpana, takze , som tak na rozpakoch. vrrrr, ale mam chut ist dalej 😀 , a veru, dobra tema 😀
@vafinka Ani ja uz neriesim. Teraz je moj najvacsi problem dovolenka a este kde strcit kocura ked budeme prec. Teraz temu mimi budu riesti Tinka, Oli a Mili. Ja az tak v july najskor. Dovtedy welness 😎
@lenocka004 no len nech to kockam dopadne dobre. ved ja kukam ze kde a co budem, to ma zaujima, veru ja dam wlnes na motorke, uz nech je teplo 😎
@mili78 Joj je ich dosť a veľa ich je jednej veľkosti 21 , 22 , 20 , 18 a zopar menšich tak sa len musím modlíd aby sa čo najviac oplodnilo no úroda bude dobrá aj na tej strane kde je tá cysta aj doktorka to pochválila, že napriek tej cyste je ich tam dosť .....bože len nech sú kvalitné
kočky tu snežiiii...fuj biele hovienka 😒 ň
piatok mame opu,vajok malo dominantných ale moooooc malých,tlaci ma vsetko z toho..dnes pregnyl 😝
@tinkatinulka Ahoj ja už varím.....no mňa tiež už všetko bolí no do zajtra to musím prežiť.....u nás prší fuj
@olivia31 porad..co varis?ja som neschopna..ale dam oprat aby som zajtra mala veget.o kolkej to mas?ja o 9.15 piatok..juj sa krasne vyspím..ja sa vždy smejem že mna neuspíte a bac a zobudím na izbe 😀
@tinkatinulka Je tiež asi o 9.15 mam tam prísť o 7.30 ...varím pečiem kura ktoré je naložené od včera v špecialnom náleve je tam celá sójová omáčka , marhuľový džem, cesnak, lyžica kečupu , jablkový džús a dnes to dám piecť a budem to podlievať jabl džúsom to mám z Belgicka od kamoš .A varím slepačiu polievočku a ešte som si pripravila aj bravčové aby som aj na zajtra mala bo zajtra budem ko.......ja už aj bojím bojím

@olivia31 Smie, nebolo sefov. Mysi mali hody 🙂