icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@olivia31 hihi ty budes predboj..ja este v postely ale idem uz aj ja doa zmysluplne robit, musim do mesta poobde zaniest este papiere a na postu, potom fyioterapeutke a hotovo, dneska jej poviem aby bola jemnucka na mna 😝 už si hovorim čo ma byt tak bude, nejak tu už nezmením..mam sa šetrit a žiadna zataz, takže pohoda a drahy už nasucho..dr vcera na neho že musi šetrit fesakov na PICSI no sradista to je, bude nam robit aj odber tak som mooc rada

olivia31
3. apr 2013

@tinkatinulka Práve raňajkujem .....no sa ti smeje no mne už je trosku aj smutno bojím bože len nech sú tie naše vajká kvalitne 😀 .....no a ty sa šetri ja už len tak pomaličky posedkávam a popritom varím 😒

lenocka004
3. apr 2013

@olivia31 To je super ze ich je vela. Budu aj kvalitne, neboj. Aj tie male este podrastu. Vraj folikul rastie kazdy den o 2mm bez stimulacie. 😎

lenocka004
3. apr 2013

@tinkatinulka Tak v piatok budem silno drzat palce. A tie male este podrastu 😎
Inak aj tu snezi som skoro pol hodinu vyhrabavala auto 😠

olivia31
3. apr 2013

@lenocka004 To fakt to som teda nevedela tak to by bolo super .....no ja hlavne na tú kvalitu potrebujem lebo pri prvom ivf nám z 24 ostalo len to jedno čo mi vložili a aj embryol. povedala že tie vajká neboli kvalitné lebo spermoše boli ok 😒

olivia31
3. apr 2013

@lenocka004 To fakt všade sneží no u nás len prší fuj

lenocka004
3. apr 2013

@vafinka Ja budem este musiet popracovat na prehovarani, tak sa zatial tesim na to cestovanie. Inak je to riadna drina naplanovat tu nasu dovolenku. Malo materialov mame k dispozicii. A partia sa nam uz rozrastla na 5 ludi a este sa chcu nanominovat dvaja. Tak asi zalozime cestovku 😀

lenocka004
3. apr 2013

@olivia31 To nech je uz leto. Hm, keby sa vedelo preco boli nekvalitne a liekmi to vedeli vylepsit. No tentokrat to bude lepsie 🙂

marverka
3. apr 2013

@vafinka
@olivia31
@tinkatinulka
@lenocka004
ahojte , zienky co si myslite o navsteve /pri mojej dg/ homeopatky?? vstupne vysetrenie 50eur? ja neviem ci to skusit, alebo nie??
mate niektora skusenosti??

vafinka
3. apr 2013

@marverka ahoj, podla mna vyhodene peniaze, ved si hoci kde najdes bylinne caje na podporu otehu, plodnosti a v dobrej cajovni ti namiesaju zmes bylin, nevyhadzuj peniaze a hlavne tolko ze niekoho, co nad tebou posibrinkuje s rukami, moj nazor isto nie, radsej si za 50 eur kup botky 😀

vafinka
3. apr 2013

@lenocka004 ahoj, no to ti verim, ze je, mas recht ze sa do toho pustate a hlavne v tej oblasti, no ja uz mam pre nas vymyslene trate na jar, no uz nech len pride, lebo od vecera tu napadlo viac ako 20 cm snehu, na porazku. 😖

vafinka
3. apr 2013

@tinkatinulka ahoj, no pekne, ani mi nenapises, ze ako si dopadla, na piatok drzim palceky aby si to zvladla. vsetko bude ok, neboj, do piatku este maju cas, aby cosi narastli, hm?

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 oliv, dobre ranko, posli mi kus kurata, dam si 😀 , priznam sa, take som nejedla, ale moze to byt super, ze mnam. 😀 , no jazdit budem dnes na lopate akurat. tu nam nasnezilo cca 20 cm, no parada 😖

lenocka004
3. apr 2013

@marverka Neviem, kamaratka bola a moc jej to nepomohlo. Ale mozno tebe pomoze, tazko povedat 😒 Bude to ale viac ako 50Eur este pripocitaj cenu za homeopatika.

lenocka004
3. apr 2013

@vafinka Tu je to tiez hruza a este stale pada. 😠 Kedy to uz skonci, ja som uz chcela robit prace na zahradke.

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@marverka to skus radsej bylinkárku Kopáčová z Vrbového..ta ma aj tu nick na MK

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@vafinka cica prošli sme domov až po tme..sme išli inou cestou akože skratka a tam bolo asi 1,5 m snehu a cesty hruuza..vecer som padla ako hruska do postele

lenocka004
3. apr 2013

@tinkatinulka Aj ja som pocula na nu same chvaly. Ale vraj sa tam dlho caka ☹

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@lenocka004 no tu na nete som aj mobil na nu videla tak sa treba dohodnut...podla mna je to super odbornička ja ju už dlho sledujem

lenocka004
3. apr 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@marverka
@olivia31
Baby, dnes uz maj fajront. Pustili nas z prace skor. Ha ha bude welnes 😎

lenocka004
3. apr 2013

@tinkatinulka Kamaratky k nej chodia a si ju chvalia. Vie liecit aj na dialku cez telefon. Kamaratke tak vyliecila syna. 🙂

vafinka
3. apr 2013

@lenocka004
@tinkatinulka
@marverka ahojte zienky, ja som raz bola u jednej pani v cr, ze dobra bylinkarka a atd, stalo to kopec prachov, ale aj som si potom bachala hlavu, ze 4 hod v aute asi neviem, ci stalo za to. tiez nam povedala to, co uz viem aj ja, ze sme zdravi, a ze mame iba nedostatky vitaminov, sice mala pravdu vo vsetkom co nam povedala ale za tie prasule......... som cakala viac. moj nazor nie. ved v com su tie homeopatika ine? na kvalitu vajec nic nie je, aj bylinnymi cajmi sa preliecis sama, ked si tak vezmes, ci?

vafinka
3. apr 2013

@lenocka004 hadam tomu neveris, vsetko je o psychyke, ked niecomu verit chces, tak tomu budes verit, ci? ja viem, ze sa tu zas vymykam s mojim nazorom, ale ale ale, isto nie, radsej by som sla k niakej babke bylinkarke, nech mi namiesa riadny caj z jej nazbieranych bylin, 😖

vafinka
3. apr 2013

@tinkatinulka no a ja ze kde si vcera, uz som mala obavu, ze sa ti nieco stalo, ci zas nejaka zla sprava. 😖

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@vafinka no poviem ti že to naše babo bude take vytrasne z tych ciest..200km tam 200 km spat..po parada ale aspon cerpecie stanice maju z nas radost 😀

lenocka004
3. apr 2013

@vafinka V podstate mas pravdu. Vsetko je o psychike. Ked tomu veris ze ti to pomoze tak ti to pomoze. A to je to.

vafinka
3. apr 2013

@tinkatinulka jasne, prejde si s vami vsetko, a ani o tom nebude vediet 😀

vafinka
3. apr 2013

@lenocka004 dufam, ze sa na mna nehnevas, ale napisala si to presne, vsetko je o psychyke. ci?

tinkatinulka
autor
3. apr 2013

@vafinka no to verim ze ano .. aj ked na tvary dr. bolo vidiet sklamanie z mojich vajecnikov..ale ako povedal priroda si to tak zariadila..

olivia31
3. apr 2013

@vafinka Inak nechápem to nedostatok vitamin.?! ..... však si zoberte dievčatá , že také čo fajčia a pijú tak tie deti majú a my čo sa snažíme zdravo stravovať tak nič ja tomu fakt nerozumiem ono to je asi nejaká záhada však aj nám hovoria, že sme zdraví aj môj muž nemá spermiogram taký, že by nemohol mať deti prirodzene tak ja už neviem prečo to nefunguje .......asi musím začať fajčiť a chľastať 😒