Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 cozeee..posielala som doporucene..nech ma nehnevaju.vrrr a ja ze už napíšeš že došlo..kurna som tak chcela aby to do odberu doslo, pre stastie 😉
@olivia31 a dnes si bola na poste???
@tinkatinulka Nie ale mal by sa mi ozvať kurier no ništ zatiaľ idem zavolať na poštu pošli mi do ip ešte raz tvoju adresu prosím ťa.
@olivia31 oliv, no tiez pomavala nad nami rukami a kde co, ale ma zarazilo jedno ked povedala, ze kazdy clovek je niecim bycovany, ze ked si vystresovana, tak sa ti to odrazi na niecom inom, povedala ze mame akutny nedostatok vitaminov, ze nas o to obera praca ktoru mame, a ze mame viac odpocivat, napisala nam kazdemu taky zoznam, mne vcelku maly ale mojmu napisala lajstro riadne, povedala mu, ze je strasne unaveny. mne napisala zelezo, a, d, k, ze mam pit vela mlieka a jest maso, a jogruty, a napisala mi recept na zensky caj co mam pit a bol zlozeny asi z 10 druhov bylin apresnu recepturu a ze kedy a ako to pit, a mojmu, tiez vela masa aby jedol, zeleniny a uz neviem co, lebo toho bolo vela. no ja ti neviem, asi je to tym, ze tie co chlastaju ako duhy a fajcia, nemyslia na take veci ako my, rodina a atd, im je jedno, ich hreje flaska a to ostatne sa im pritrafi raz dva, ci?
@olivia31
@tinkatinulka juchu, dnes 1dc, uz sa lepsim, z 45dnoveho na 31, som dobraaaaaaaaa 😀
@vafinka Ha ha nehnevam sa. To ta ako napadlo 😀
@lenocka004 ja len tak, ze ked si midala strohu odopoved, ja viem, ze som cierna ovca. ale za tymto si stojim, podla mna su to capiny. fakt radsej by som si za 50 tku kupila t usatku na motorku a okuliare 😀
@vafinka Aha. Som sa vtedy ponahlala domov z roboty, tak preto tak kratko. Nas dnes vyhnali skor 😀 Vafi ty si bola niekedy aj na imunologii. Ja sa chystam zajtra aj s mm.
@lenocka004 nebola som, a ani tam nepachnem, ked mi robili test PCT v heliose a vysiel dobre, tak to riesit nejdem, naco. 😀
@vafinka Aj mne hovoril doktor ze je to zbytocne, ked vysledky boli dobre. Na imunologii mi povedali ze tam robia aj podrobnejsie vysetrenia a ze tam mam isto prist. A je to zadarmo, zaberie len jeden den volna. Tak ak uz nic nezistia budeme mat aspon vytet. 🙂
@lenocka004 a kam idete na imuno?
@vafinka Do Medirexu. Tak citam ze ti uz mrsisko prislo. Ja mam teraz nejaky rozbity cyklus som zvedava kedy mne pride. Ale nemusela by 😀
@lenocka004 jasne, ja som tiez nad nimi uvazovala, ale nemam chut vobec riesit, no ja sa prvy krat z mrchy radujem, bo uz sa asi aj konecne dostavam do normalu, co je po pol roku zazrak, po poslednom ivf, 😀 , mne nevadi ze dosla, ved niekedy jedneho dna sa aj ona unavi a nepride na 9 mesiacov, 😀
@vafinka 🙂 Unavi sa coskoro. Ja tiez na vysetrenia nemam chut. Len teraz som po pol roku dostala konecne termin.
@lenocka004 to vazne, to sa tam caka tak dlho?
@vafinka cica tak ta svina dorazila..no pekne ale už posledný krát oki ??? 😉
Kočky už som doma skoro som doktorke zaspala na lozku,juj krasa a ja sprosta som vahala ci ist..celulitida tras sa len beham stale na wcko 🙂 kupila som si ako preddmenu OPU v CaA svetrík mali 90% vypredaj..ne nekup to za 5 €..aj drahemu sa pači, chudak je do vecera v praci aby mohol takto so mnou do RF chodit
@tinkatinulka ahoj, no ja to necham na nu, potvoru. och ty, sa mas. ja som priam bola vajciska pozbierat, no dnes sa tak tie herecky necinili ako vcera. ale aj to je dobre.este dva dni a ides na to, oliv zajtra. och. ale ten cas bezi, zachvilu budete pupkane 😀
@vafinka juj ani nevies ako mam strach mam pocit že čím dalej je to horšie..ako pred statnicami 😀 dneska vecer pregnyl a zajtra vegetim, už som skoro jednu deku uhackovala 🙂
@tinkatinulka ale nebojkaj sa, vobec, daj hlavu hore nech to dopadne ako kolvek, bojujes ako diabol, tak to nemozes vzdat, ci? a hlavne sa nenervuj,a ty uz hackujes? chii, pre seba do zasoby?
@vafinka jasné aj pre sena daco,decku fialový,este zajtra dekoracie a mám to..ja sa nevzdavam..to vobec,ale mám respekt..a kde je sOlí? Mám pre nu jednu fintu na zajtra.
@tinkatinulka Tu som sem s ňou užaj mala som návštevu.
@lenocka004 Bodaj by ani neprišla . 😀
@tinkatinulka Bože chúďa musí takto robiť je to des náročné ....tak ti si už kupuješ bolestné no to to no tak to musíš to sa nedá nekúpiť a za 5€ to musíš jasan
@vafinka No ved, caka sa tam celu vecnost. A som zvedava za aky dlhy cas budu vysledky. 😒
@vafinka juj tak tá potvora došla no to to .....no ja ti neviem kde je pes zakopaní či je to psychický blok neviem, nerozumiem už tomu .No ja si nemyslím, že je to v strave však sa snažíme jesť všetko určite aj vy však si zober ço také ženské riešia aby mala cigarety a chľast alebo si zober jedna ženská suseda mojim rodičom brušisko a cigareta v papuli. Hrôza hnus a deti zdravé tak to to nechápem. 😒
@olivia31 Ja myslim ze sa prisla mrcha s Vafi len rozlucit. 🙂
@lenocka004 Asi áno tak by to malo biť no pevne verím, že tento ďalší cyklus to už nedorazí. 😉
@olivia31 Jasne, ved som jej to uz vybavovala tam hore u pokryvacov 😀

@tinkatinulka inak žltý holub neprišiel som aj včera na pošte bola a nič ☹