icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
3. apr 2013

@lenocka004
@olivia31 ahojte kocky, coze to tiesite? no neviem, ci pride ci nie, necham to na nu, ale som rada, ze dorazila v celkom normalnom casovom rozhrani, som rada. aj strikujem ciapocku pre oli, uz som jednu mala a vsimla som si, ze tam mam malu dierocku, tak robim novu, skoro ma trafilo.

vafinka
3. apr 2013

@tinkatinulka och, ty, mne potom urobis vo farbe kocika, tak isto tam bude bezova, ci seda 😀 , potom budeme mat vyfintene vsetko. od malych az po decky, vsetko bude in 😀

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 oliv, to je ta, akoze rovnovaha v prirode 😀

olivia31
3. apr 2013

@vafinka moje zlatíčko ty si ale milá .....no ja tebe budem držať aby si už čoskoro pre seba štrikovala nabudúce už nepríde 😀

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 no neviem ci som, ale obcas sa ta moja dobra dusa aj prejavi 😀 , ale inak som, no musim makat, bo je nas tu vela, ved potom by ste ma zodrali na totalku 😀 , al ihlice by som podrala 😀

olivia31
3. apr 2013

@vafinka no tak taká rovnováha v prírode je na nič príroda sa zbláznila 😝 už nie len globálne oteplenie ale aj globálne neplodné pobláznenie všetko hore nohami v tejto prírode 😝

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 no asi tak, vsetko je divne, ked v aprili mam 30 cm snehu na zahrade, no total sisi 😖

olivia31
3. apr 2013

@vafinka zlatko ihlice ti pošlem neboj len pracuj ako divá 😀

olivia31
3. apr 2013

Dievčatá dnes som dostala anjelika pre šťastie bola ma pozrieť kamoška ktorú som nevidela asi 4 roky 🙂

olivia31
3. apr 2013

@vafinka Vafi ty si zlatá dievčina a nepochybuj o sebe už len to čo som na tej fotke videla si veľmi pekná a pôsobíš aj ako milá dáma a žiadna čierna ovca.no no no

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 😀 😀 😀 😀 , no teda, aj sa musim cervenat, chi 😀

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 ale toho vidriducha v ococh si si hadam vsimla 😀 , a mam aj drzu hubu ked sa nastvem 😀 , ved ty si taka kocica, ako svet, tenka ako trnka, poslem ti trosku mojho sadla, ba vlastne naco, ty uz budes mamina tak hadam aj cosi naberies v tehu, ved zajtra budes mat opu, ver, ze im tam nezaspis, tak sa ti bude ckat, 😀

mili78
3. apr 2013

@olivia31 ... no Oli ty si iná nosnica 😀 supéééér

@tinkatinulka ...Tinus vydrz, hadam este nieco do piatku dorastie 🙂

drzim vam velmi silno paste babule 🙂

olivia31
3. apr 2013

@vafinka No to môžeš nesmieš o sebe takto musíš si veriť si veľmi pekná a zlatá fakt a určite keď sa raz stretneme tak sa to len potvrdí . 😉

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 chi, som cervena aj na zadku 😀 😀 😀 😀

olivia31
3. apr 2013

@vafinka
@mili78 Dievčatá aj slzy mi do oči vbehli som už nejak mimo Ďakujem vám ste strašne zlaté ste moje zlatíčka všetky aj tinkatinulka aj lenocka004

olivia31
3. apr 2013

@vafinka Tak nech môžeš bo to pravda 😀

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 oliv, ja uz mam teraz zaludocnu neurozu a do piatku pokracujem, a potom nasludujucich 5 dni a potom zas aspon 11dni, kym mi sem nedas ty a aj tinka obrazteky s 2//, velmi ti to prajem, teda obom, zajtra asi umrem kym napises, ale budem poctivo cakat, 😀 😀 😀 😀 😀 , inak ja som si vzdy lahla v tej velkej izbe ku oknam, takze tam si radsej nelahaj, asi nenosia stastie tie postele 😀

olivia31
3. apr 2013

@vafinka Ma neser ja som síce ležala v tej kde boli len dve postele a bolo tam okienko a tam bol doktor a sestričky a tam som ležala pri okne fňuk

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 no tam su 3 izby, ze? ja som bolavzdy iba v tej velkej, kde je 5 posteli,

olivia31
3. apr 2013

Jej dostala som ďalšie srdiečko tento týždeň no neviem kto mi poslal som šťastná. 😀

olivia31
3. apr 2013

@vafinka No to ja neviem ja som len v tej jednej bola .

vafinka
3. apr 2013

@olivia31 jaaaaaaaaa 😀 aby si to zajtra zvladla, 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
3. apr 2013

Dievčatá dobrú noc a zajtra keď budem pri zmysloch a doma tak sa ozvem. pa 😉

lenocka004
3. apr 2013

Oli asi som ta uz nestihla. Ale budem na teba zajtra cely den mysliet. Drz sa 🙂

olusam
3. apr 2013

@olivia31 no a na mna sa zabudlo ☹( Drzim ti palce, nech sa vsetko vydari ako sa ma 🙂

marverka
4. apr 2013

@vafinka no ved som si aj myslela

marverka
4. apr 2013

@lenocka004 hm, myslela som si....

marverka
4. apr 2013

@tinkatinulka o nej som veru nepocula, ked je clovek zufaly tak skusa aj to comu neveri

marverka
4. apr 2013

@vafinka hm, asi mate vsetky pravdu