Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka och, ty, mne potom urobis vo farbe kocika, tak isto tam bude bezova, ci seda 😀 , potom budeme mat vyfintene vsetko. od malych az po decky, vsetko bude in 😀
Dievčatá dnes som dostala anjelika pre šťastie bola ma pozrieť kamoška ktorú som nevidela asi 4 roky 🙂
@olivia31 ale toho vidriducha v ococh si si hadam vsimla 😀 , a mam aj drzu hubu ked sa nastvem 😀 , ved ty si taka kocica, ako svet, tenka ako trnka, poslem ti trosku mojho sadla, ba vlastne naco, ty uz budes mamina tak hadam aj cosi naberies v tehu, ved zajtra budes mat opu, ver, ze im tam nezaspis, tak sa ti bude ckat, 😀
@olivia31 ... no Oli ty si iná nosnica 😀 supéééér
@tinkatinulka ...Tinus vydrz, hadam este nieco do piatku dorastie 🙂
drzim vam velmi silno paste babule 🙂
@olivia31 oliv, ja uz mam teraz zaludocnu neurozu a do piatku pokracujem, a potom nasludujucich 5 dni a potom zas aspon 11dni, kym mi sem nedas ty a aj tinka obrazteky s 2//, velmi ti to prajem, teda obom, zajtra asi umrem kym napises, ale budem poctivo cakat, 😀 😀 😀 😀 😀 , inak ja som si vzdy lahla v tej velkej izbe ku oknam, takze tam si radsej nelahaj, asi nenosia stastie tie postele 😀
Jej dostala som ďalšie srdiečko tento týždeň no neviem kto mi poslal som šťastná. 😀
Dievčatá dobrú noc a zajtra keď budem pri zmysloch a doma tak sa ozvem. pa 😉
Oli asi som ta uz nestihla. Ale budem na teba zajtra cely den mysliet. Drz sa 🙂
@lenocka004 hm, myslela som si....
@tinkatinulka o nej som veru nepocula, ked je clovek zufaly tak skusa aj to comu neveri

@lenocka004
@olivia31 ahojte kocky, coze to tiesite? no neviem, ci pride ci nie, necham to na nu, ale som rada, ze dorazila v celkom normalnom casovom rozhrani, som rada. aj strikujem ciapocku pre oli, uz som jednu mala a vsimla som si, ze tam mam malu dierocku, tak robim novu, skoro ma trafilo.