icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

Kočky tak stihla som to a beriem si ju pre štastie aj na cestu 😉

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka no waw, uzasna je 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no veru, bude cosi z teba 😀

vafinka
4. apr 2013

@marverka
@olusam
@lenocka004
@tinkatinulka kocky drzte palce oli, nech ma vajec ako maku 😀

vafinka
4. apr 2013

@marverka radsej chod do dajakej ozaj dobrej cajovne a daj si namiesat riadny zensky caj, ale homeopatku a ostatne capiny neries, hmm, a na co by si chcela konkretne caj ci na co?

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka dakujem mooc len co som ju dala na FB tak kamoska by ju chcela 🙂 ale teraz idem modru robit aby vajcosi neboli diskriminovaní..hihi musim nakupit matros a ked budem vegetit po vklade tak budem matak ako fredka 🙂

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka no Oli to už ma zasebou ale ešte haja teraz...nemusi mať vela ale nech su zrele a kvalitne kedže ich spermoše su oki tak je to na vajuskach 🙂 ale určite to dobre dopadne ona bola cely cas v pohodke kludna vyrovnana tak len tak to musi 🙂 a utorok vklad parada 😉

olusam
4. apr 2013

Suhlas s tinkou 🙂 uz teraz vie co ju caka,este zdolat dalsiu polku cesty....urcite to uz teraz sa podariiiiiii!!!!!! 😉

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka no uz je vyhajana, a aj na ceste domov, ved ked ju brali na salu cca o 9tej, tak uz pred 10tou bola isto hore. baby dufajme, ze ano, ze tak bude, odteraz je to na tom hore, ako to zariadi, od rana som na nu vkuse myslela a cumela na hodiny, a stisala vsetko co mam, a zajtra ma to caka zas pri tebe, ufff, to su nervy.
inak si tu decku urobila ozaj uzasnu, veru aj pre vajciakov cosi treba 😀

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka cakam ako na ihlach,uz aj tu modrý som začala aby som sa zabavila,inak celý den g pyzame a niiic nerobim a vegetujem

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka ozaj, nemas zac za srdiecko 😀 😀 , aj ty si odomna dostala, aby zajtrajsok bol supis pupis, no ved aj ja sek kazdu chvilku cumim a cakam, no teda. mas fakti vegac, 😀

evica01
4. apr 2013

Čo je to mimoTELOVE oplodnenie? 😕

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@evica01 IVF

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka ja som tušila kto mi ho poslal..vies ako ma potesilo ako male babatko..ja už mam zbalene veci na zajtra uz len cakam na draheho a cestujeme smer ZA

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka cakam aj ja na mobile stale kukam ci neni prihlasena na FB

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka ved som ti musela urobit radost, ved noo, 😀 uha aidete kadial do cr, 😀

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka to nam isto robi naschval, aby sme boli ako na trnoch 😀

evica01
4. apr 2013

🙂 🙂 🙂 krásne.

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka no cesta Pd-Tn je katastrofa preto cez dialnicu chodime, mame aj cesku a už sme kupili rocnu ..drahy sa nasral hihi

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka myslím že teraz len dosla domov a podla toho ako bolo mne tak isla lahnut a prihlasi sa až večer

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka aha, no jasne, ved tadial som sla raz sa mi zda. no karlosi, tes sa, a budete aj niekde spat tam nablizku?

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka no ved jasne, kazdy tu narkozu zvlada inac, po 2ivf som bola oki ako srnka ale vecer som zalomila ako mala, mala som dost a teraz po tn som mala ozaj dosti, to bola ina pecka, na poopreacnej izbe si pamatam furt len to, ako pri mne stal personal a stale mi pichali injekcie na tlak, a stale ma pocuvali a furt napojena na pristrojoch. 😠

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka sak si im tam aj narobila radosti..myslim v TN..ja ke dosm bola v ZA nemocnici tak na jiske som len pocula ako sa hadaju tie kozy sestričky..som mala hlavu ako melon a aj brucho a oni nic, este som vedla babe drzala misu co grckala..proste razsot tam isť

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka nie ideme na otocku, už to zvladame za normalny cas ale rano pojdeme o hodinku skor keby sa daco na ceste dialo..bude soferovat sperminátor, takže tam budeme rýýýchlo 😀

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 , chi to vazne? hmmmmmm, uzas, taka som zvedava, ze kolko jej pobrali tych folikov, no kocka moja , hadam vegacujes aspon trocha , no a to krasne hackovanie sa hadam aj ja raz naucim, je to krasne co robis

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka ze sperminator, chaaaaaaaaaaaaa, skoro som sapocikala

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka no zajtra je to jeho najdolezitejsia misia..chudacik a bude tam sám 😀

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka 😀 😀 , neboj, to bude mat ako za starych cias, ked si musel vystacit sam 😀

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

@vafinka to bolo dobre..som sa nasmiala..zajtra sa mi bude o tom snivat

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka ved aj mojmu som tak vravela, uzi si ako ked si bol nanho sam 😀

lenocka004
4. apr 2013

@tinkatinulka Tinus, to je krasne, wau. Si sikulka velka 🙂