Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam
@mili78 Dievčatá ďakuj za podporu ste úžastnéééééééééééééééééé mám vás rada. Som Šťastná, že to mám za sebou . 😝
@olivia31 Oli kde si? Ja sa uz neviem dockat? Tak ako?
@lenocka004 Napísala som do ip.
Dievčatá som ako nadrogovaná tak aj blbosti píšem sory.
@olivia31 Ake blbosti? Sicko je ok 🙂 Vsetky sme uz boli netrpezlive a si nas potesila ze si sa ozvala 🙂
@mili78 Ahoj ďakujem pekne už mi je lepšie už sam sa aj na papkala. Zajtra budeme držať tinke palčeky .
@lenocka004 No bola som dlho v Martine tak skôr sa nedalo no som už rada, že som doma.
@olivia31 A teraz sa pekne setri ! Manzel nech ta obskakuje !!! 🙂
@lenocka004 ze , tiez si myslim, oliv doteraz odviedla supis pracu, tak si zasluzi
@lenocka004 No snaží sa aj polievku som si nabrala a celú som ju rozliala tak ju poriadil som total nemotorná dnes nesmiem nič robiť.Katastrofa to je som nov. 🙂
kočky krásny večer želám ja idem do sprchy a spat, som nejak znicena a je mi zle od zaludka neviem ci z nervozity alebo z vajok.zajtra sa ozvemked dojdeme. 😉
@tinkatinulka tinus, ja ti strasne mooooooooc drzkam palce, tesim sa az budes mat po, pohladkaj brusko aby vajciska krasne dozreli a dorastli do krasy, lebo ako nam mama nadavala ked sme boli maly-hlavu im utrhnem 😀 😀 , budem cakat co napises, nech ich je aspon 10 😀
@olivia31 To je super ze sa stara. Tak to ma byt 🙂 Zlaty je, nech mu to ostane co najdlhsie. 🙂
@vafinka To ano, ja to vidim pozitivne. Daju to obe aj Oli aj Tinka. Pani, uz mam tie prsty z toho stiskania odkrvene 🙂 Uz nech tu vesaju // 🙂
@tinkatinulka Tinka, drz sa zajtra. Nech je dobra a kvalitna uroda. Silno drzim palce 🙂
Tinuš drz sa zajtra a nech je dobra urodicka 🙂
Dakujem kocky.
@tinkatinulka Myslím na teba držím palce a nech je všetko v poriadku.
Dievčatá kŕče v bruchu o 8.30 volám ako sa oplodnili ...bojim
@vafinka ani neviem naco vsetko,asi skor budem potrevovat psycholofga, ☹ ☹ rychlejsie sa zotavitpo tom vsetkom, zabudnut a ist dalej, hl. psych. ale aj fyz. , na rast sliznice maternice lebo mi rastie mala , na ...aby sa spravne uchytilo tam kde ma a nie vo vajcovode........i ked viem ze na to neexistuje nic ☹

@olusam nezabudla som na teba aj ty si poklad. 😉