icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
4. apr 2013

@olusam nezabudla som na teba aj ty si poklad. 😉

olivia31
4. apr 2013

@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam
@mili78 Dievčatá ďakuj za podporu ste úžastnéééééééééééééééééé mám vás rada. Som Šťastná, že to mám za sebou . 😝

lenocka004
4. apr 2013

@olivia31 Oli kde si? Ja sa uz neviem dockat? Tak ako?

vafinka
4. apr 2013

@olivia31 mojko, hadam sa ti aspon raz zastikutalo, taks om mylela na teba. tesim sa s tebou a uz len to dobojovat tych 9 mesiacov a je to 😀

olivia31
4. apr 2013

@lenocka004 Napísala som do ip.

olivia31
4. apr 2013

Dievčatá som ako nadrogovaná tak aj blbosti píšem sory.

lenocka004
4. apr 2013

@olivia31 Ake blbosti? Sicko je ok 🙂 Vsetky sme uz boli netrpezlive a si nas potesila ze si sa ozvala 🙂

mili78
4. apr 2013

@olivia31 ...Oli aj my sme stastne a teraz budeme drzat palceky, aby sa pekne oplodnili 🙂

olivia31
4. apr 2013

@mili78 Ahoj ďakujem pekne už mi je lepšie už sam sa aj na papkala. Zajtra budeme držať tinke palčeky .
@lenocka004 No bola som dlho v Martine tak skôr sa nedalo no som už rada, že som doma.

lenocka004
4. apr 2013

@olivia31 A teraz sa pekne setri ! Manzel nech ta obskakuje !!! 🙂

vafinka
4. apr 2013

@lenocka004 ze , tiez si myslim, oliv doteraz odviedla supis pracu, tak si zasluzi

olivia31
4. apr 2013

@vafinka Si zlatá no uvidíme zajtra čo nám povedia....vieš ja nemám problém z počtom ja ich na liahnem kopec no len tá kvalita ...musí byť lepšia chcem chcem chcem ... 😒 🙂 a keby nebola tá cysta tak ich je tak ako minule .

olivia31
4. apr 2013

@lenocka004 No snaží sa aj polievku som si nabrala a celú som ju rozliala tak ju poriadil som total nemotorná dnes nesmiem nič robiť.Katastrofa to je som nov. 🙂

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

kočky krásny večer želám ja idem do sprchy a spat, som nejak znicena a je mi zle od zaludka neviem ci z nervozity alebo z vajok.zajtra sa ozvemked dojdeme. 😉

vafinka
4. apr 2013

@tinkatinulka tinus, ja ti strasne mooooooooc drzkam palce, tesim sa az budes mat po, pohladkaj brusko aby vajciska krasne dozreli a dorastli do krasy, lebo ako nam mama nadavala ked sme boli maly-hlavu im utrhnem 😀 😀 , budem cakat co napises, nech ich je aspon 10 😀

vafinka
4. apr 2013

@olivia31 oliv, treba verit, ze ich aspon 7 dobojuje do blastocysty a bude daco aj na mrazenie, aby tvoje babo malo aj surodenca 😀

lenocka004
4. apr 2013

@olivia31 To je super ze sa stara. Tak to ma byt 🙂 Zlaty je, nech mu to ostane co najdlhsie. 🙂

lenocka004
4. apr 2013

@vafinka To ano, ja to vidim pozitivne. Daju to obe aj Oli aj Tinka. Pani, uz mam tie prsty z toho stiskania odkrvene 🙂 Uz nech tu vesaju // 🙂

lenocka004
4. apr 2013

@tinkatinulka Tinka, drz sa zajtra. Nech je dobra a kvalitna uroda. Silno drzim palce 🙂

mili78
4. apr 2013

Tinuš drz sa zajtra a nech je dobra urodicka 🙂

tinkatinulka
autor
4. apr 2013

Dakujem kocky.

olivia31
5. apr 2013

@tinkatinulka Myslím na teba držím palce a nech je všetko v poriadku.

olivia31
5. apr 2013

Dievčatá kŕče v bruchu o 8.30 volám ako sa oplodnili ...bojim

marverka
5. apr 2013

@vafinka na asi nejdemm skusat tu homeopatku, budu to vyhodene peniaze

vafinka
5. apr 2013

@olivia31 ahoj, no potom napis, ze ako su na tom vajciska, isto su dobre, neboj 😀

marverka
5. apr 2013

@vafinka drzime palce, verim ze bud evela

vafinka
5. apr 2013

@marverka vies, ja si tak myslim, ze su to ozaj capiny, neviem ako kto, ale aj po mojej vlasntej skusenosti viem, ze uz by som nikomu za take nieco nedala ani centaka

marverka
5. apr 2013

@vafinka ani neviem naco vsetko,asi skor budem potrevovat psycholofga, ☹ ☹ rychlejsie sa zotavitpo tom vsetkom, zabudnut a ist dalej, hl. psych. ale aj fyz. , na rast sliznice maternice lebo mi rastie mala , na ...aby sa spravne uchytilo tam kde ma a nie vo vajcovode........i ked viem ze na to neexistuje nic ☹

marverka
5. apr 2013

@vafinka aj MM mi to vravi, ale tiez povedal, ze ak ma to ma nastartovat tak..... ale horsie je sama tome ani ja neverim avy ste ma len uistili ze je to blbost....

vafinka
5. apr 2013

@marverka vcul si pripadam byt zla, ale ozaj, mozno by pomohol, ja som tiez tuto moznost zvazovala po 2 ivf, navstivit psychologa, bola som viac nez na dne, ale po dajakom case som to akosi predychala. musis si zacat verit a basta, hm?